Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość how long

jak długo można cierpieć i tęsknić za byłym ?:(

Polecane posty

Gość how long

jak to u was wygląda?

Gość Toop
u mnie 1,5 roku. potem samo przeszło

Gość how long
1.5?! i nie chcieliscie w tym czasie do siebie wrocic?

Gość iskiereczka82
oj dluuuuuuuugo....

Gość how long
strasznie cięzko czasem nie płakać .............. czasem się nie da podzielcie sie ze mna pozytywna energia :(

Gość felicija
Jak się z kims rozstajesz to jesteś smutna. Mozesz płakać - to jest okres żałoby. Ale każda żałoba kiedyś się kończy. Ile można płakać? Trzeba dac sobie czas na płacz, ale potem trzeba wrócic do życia. Przede wszystkim przestać rozpamiętywać przeszłość. Przeszłość to jest coś co było, ale nie wróci. Nigdy. Ważna jest teraźniejszość. Zamknij tamten rozdział życia i rozpocznij nowy. Patrz w przód, a nie w tył. A ile można cierpeić i tęsknić? Tyle ile się chce. Jak ktos lubi sie użalać nad sobą to i do końca zycia może cierpieć.

Gość felicija
Otwórz się na nowe życie. Jesteś po "przejściach", mądrzejsza niż jakiś czas temu - masz szanse na nowy, dojrzalszy związek. Coś się kończy - coś zaczyna...

Gość uhcudfv
Dopoki sie nie pozna nowego. Ja poznalam mojego meza pol roku po rozstaniu z bylym chlopakiem. Jak reka odjal, zapomnialam o nim i dopiero zrozumialam co to jest prawdziwa milosc. Maz dopiero pokazal mi jak sie zachowuje chlopak, gdy zalezy mu na dziewczynie. Nie warto plakac za bylym. Ja obecnie nic nie czuje do bylego, wrecz uwazam, ze to byla pomylka mojego zycia, strata czasu i nerwow.

Gość można długo, można krótko
dopóki będziesz się zadręczać myślami o nim.. najlepiej zająć się swoim wolnym czasem, wyjścia ze znajomymi, siłownia, basen.. byle nie być samej w domu :) uwierz mi to pomaga zadbanie o siebie i swoją psychikę to jest ratunek na ból i przygnębienie. Ile czasu na to trzeba to już jest sprawa indywidualna...tydzień, miesiąc, rok...a na pewno otworzenie się na innych facetów...:) ja byłam w strasznej depresji...ale już nie jestem :) więc głowa do góry

Gość how long
ja po moim byłym 1 rozpaczałam ponad pół roku, później poznałam 2 którego tak pokochałam :( .... nawet tego 1 tak nie kochałam .... i on mi podziekowal po ponad pół roku bycia razem gdzie ja widziałam z nim moje zycie jak ja bym chciała by wrócił .... :( musze sie trzymac bo rodzice nie widzieli ale chce mi się płakać wyć i krzyczec mam ochote napisac sms ale powstrzymuje sie ............. kiedy to mi minie ? :(

Gość wciaż, stale
długo... u mnie to juz 18 lat... w mysl porzekadła, ze stara miłosc nie rdzewieje pokrecona historia : ((

Gość how long
18 lat ???!!!!! jak to możliwe :(

Gość lilia00
U mnie 12 lat,może nie cierpie,ale myślę co dzień o nim.Największa miłośc życia.

Gość how long
i jak Wy zyjecie, co myslicie? jeju nie mogliscie sie zejsc? :( to smutne

Gość lilia00
Niestety człowiek uczy się na błędach,mam nauczkę,że nie można dumą się unosic.Trzeba było walczyc o miłośc..

Gość Angelika19
tylko raz chłopak mnie zostawił ale nie rozpaczałam długo tydzień mi wystarczył w smutku a łez praktycznie nie było:)

Gość taki jeden facet 27
otulona_snem Czyli wszyscy twoi "byli" mieli cie w dupie ? Tak sobie tłumacz

Gość how long
lilia i jak z nim teraz jest, wiesz cos, moze sprobuj?

Gość tatatatriririr
Dopoki sie nie pozna nowego. Ja poznalam mojego meza pol roku po rozstaniu z bylym chlopakiem. Jak reka odjal, zapomnialam o nim i dopiero zrozumialam co to jest prawdziwa milosc. Maz dopiero pokazal mi jak sie zachowuje chlopak, gdy zalezy mu na dziewczynie. Nie warto plakac za bylym. Ja obecnie nic nie czuje do bylego, wrecz uwazam, ze to byla pomylka mojego zycia, strata czasu i nerwow. ta po pół roku poznałas to nie piertol że tamten to była miłosc :o jak ktoś kocha to przez rok dwa nie może nikogo nowego poznać

Gość how long
dlaczego tyle lat ... ja bym umarła chyba z rozpaczy :(

Gość im krocej tym lepiej
otworz szeroko oczy na nowego chlopaka:)

Gość how long
chcę ale nie mam sił :( czemu były nie może wrócić czemu miłość mnie omija :(

Gość a taka jedna 264yy
nie miałam z byłym kontkatu dobre pół roku i naprawde, nawet słowa nie zamieniismy nie liczac, zyczen na swieta i jakies wiadomosci od niego na gg gdzies w marcu na koniec...ja sie nic nie odezwałam i prawie mi przeszło..i gdy juz sie prawie wyleczyłam to nagle zaczał pisać etc krótki myslałam come back a potem..e dwa razy sie do tej samej rzeki nie wchodzi i boi sie spróbować zeby znowu mnie nie zranić ...starratata:O i ze coś tam ze to co złego było miedzy nami zawsze bedzie wracac:O a przeczytałam jak pisał znajomej potem..ze mnie bardzo lubi ale nie do zwiazku..bo coś mu nie pasowało i to nie to:O

Gość a taka jedna 264yy
ale ciagle jak cos mamy kontakt..jak ma problem to ja, jak wolny weekend to ja ...nawet do rodziny na weekend mnie chce zabierać.. no żen:O a ja jestem slepą idiotka:O ale juz powoli sie wycofuje

Gość how long
czy ktos wygral z miloscia?:( niw znam....................

Gość a czemu cierpisz i za nim
tesknisz? dlaczgo cie zostawil? czy moze ty jego?

Gość how long
on mnie pierw mówił że kocha później że nie ......

Gość a czemu cierpisz i za nim
no wiec za takim czyms nie mozna teksnic , jesli ktos jest zmienny jak chorogiewka

Gość how long
a jednak tęsknię :( brak mi go strasznie :(