Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość how long

jak długo można cierpieć i tęsknić za byłym ?:(

Polecane posty

Gość lilia00
how long rozmawialiśmy po dłuższym czasie,wyjaśniliśmy sobie wszystko.Za pózno juz było,byłam po slubie z innym,ale jedno pewnie słowo wystarczyło bym rzuciła wszystko .Ale nie padło.

Gość im krocej tym lepiej
same leca na lovelaska hehe

Gość how long
jakie słowo? wróć ? kocham? jak sobie radzisz z myslami? jestes szczesliwa w obecnym zwiazku? dlaczego za niego wyszłaś?

Gość lilia00
Dużo pisania.Smutno mi ,że nie myślałam wtedy,że uniosłam się honorem i nie można czasu cofnąc.Moje życie wyglądałoby inaczej,bo nie jestem szczęśliwa,mąż miał byc lekarstwem.Tobie mogę poradzic by nie robic nic pochopnie,na złośc.

Gość how long
:( czy w moim wypadku walczyć o miłość? ........... tego nikt nie wie ale może odczekać dać czas ......... przelałam wszystko całą miłość na niego a ma wiele wad ale zaakceptowałam to rozumiem że lilia żałujesz :( jezu jakie to straszne :(

Gość lilia00
A ile masz lat?Poczekaj,zobaczysz co czas pokaże.Bys potem jak ja nie żałowała za pare lat..ech

Gość how long
mam 27 .............. wierz mi męczę się straszne, mam urlop bezpłatny bo nie mogę pracować .......... :(

Gość justix
dziewczyny powiem wam tak nie jestescie same ! zawsze mozecie miec w kims oparcie heh dziwne ale zawsze wiecej sie wygada komus obcemu niz bliskiej nam osobie.. ja mam 18 lat przeszlam duzo ;) 2 lata temu bylam zauroczona w chlopaku ktory mowil ze kocha a nast blokowal potem przepraszal i blokowal .. przezywalam strasznie.. potem wpadlam w depresje trwalo ok wiecej niz pol roku.. myslalam ze to koniec nikt mnie juz nie zachce ale potem pomyslalam dluuuuuuuuuuugo to wywnioskowalam ze to sukinsyn jeden i ze sa inni i jest ten jedyny gdzies na swiecie.. poznalam cudownego chlopaka 5 lat starszy jest ode mnie i jestesmy juz od roku prawie za niedlugo bedzie wiec glowa do gory myslalam ze to nie moze byc koniec swiata moze mnei szczescie dopasc za raz lub 2 ;)

Gość lilia00
Nie doczytałam,ile nie jesteście ze sobą już?

Gość how long
2 tyg nie jestesmy razem

Gość justix
blokowal na gadu unikal mnie*

Gość justix
2 tyg to krotko by sie otrząsnąc po roztaniu

Gość how long
jest okropnie :( biorę tabsy uspakajające bo nie wyrabiam :(

Gość lilia00
To daj sobie czas,może będzie jak mówie,że zatęskni i sam wróci.Szuka niewiadomo czego,a potem stwierdzi,że Ty jesteś jedyna. Racja,więcej się czasem tu zwierzy niż komus bliskiemu,jeśli można z kimś poważnie "porozmawiac"a nie trafi się na wygłupy dzieciaków.

Gość how long
czy napisać mu czasem sms że tęsknie ? :( ostatnio napisałsm "jak mi ciebie brak" odpisał "ale to nic nie zmieni" ja na to "o nic nie prosze, po prostu tesknie, chciałam zebys wiedział" :( oh :(

Gość justix
jak mowi poprzedniczka czas leczy rany :) dla ciebie teraz to koniec swiata nie widzisz nic tylko ta sytuacje sprobuj sie rozluznic chociaz chwile ;)

Gość lilia00
Nie narzucaj się,faceci tego nie lubią.Daj sobie troche czasu.

Gość jaagafafsfs
Ja cierpiałam 1.5 roku. Mimo, ze w tym czasie spotykałam sie z innymi i próbowałam ulozyc sobie zycie na nowo... ... Nic to nie dawało. Byłam z nim 4 lata. W koncu poznałam swojego obecnego. Na poczatku bylo trudno, ale w koncu dałam jakoś radę :)

Gość how long
nie mam sił, naprawdę dziewczyny :( drugi tydzień siedzę w piżamie z łóżka wychodzę jak mi się siku chce :( jem na siłę, schudłam :( i wiem że nie jestem brzydka ani głupia ... ale jego pokochałam i oddałam całą siebie :( jego nie innego :(

Gość justix
wwiem jaka to bolesna sprawa ale nie poddawaj sie pisanie smsow ja jestem za tak zobaczysz czy zalezy mu na tobie ale glowa do gory jesli zalezy to zmieknie.. przeciez ma tez serce a jezeli nie to sie tym nie martw.. ludzie nawet po rozwodze i majace dziecko sie rozchodza :) to nie jest tez takie proste bo napewno dlogo z nim bylas ale z czaasem ci to zaniknie do tego potrzeba czasu .. a jak juz inna milosc sie przytrafi to kompletnie o nim zapomnisz:)

Gość justix
jesli nie wstaniesz nie wyjdziesz nawet do ludzi to moze byc gorzej a chcesz by bylo lepiej :) wybierz sie gdzies spacer kino obojetnie jak bd w lozku mozesz sie nawet rozchorowac ja wiem ze to trudne ale uwierz chwila wyjscia nie zaszkodzi:)

Gość how long
to była miłość, czuję to całą sobą, inni byli ale podskoku nie mieli i też ciężko było po odejściach ale z nim jest inaczej, jest masakra :( w sobotę idę do pubu, nie wiem jak to zrobię, na czworaka chyba tam polezę :( wyglądam jak wywłoka, nic życia na twarzy :( po prostu złamał mi serce :( oh

Gość lilia00
To jak u mnie,czułam tak samo,całą sobą.Tylko ja durna,dumna istotka,nie pokazywałam,że cierpie tylko normalnie się bawiłam,smiałam ,rozmawiałam.Nie wiem co lepsze.

Gość justix
u wszystkich pan dziewczyn jest cos takiego ze za bardzo włanczamy sie w zwiazek a jak dzieje sie cos niedobrego zaraz myslimy ze jest koniec :) wiem ze jestes zdołowana ale pomysl co bedzie za 4 lata za 8 ? kim bedziesz jakich znajomych bedziesz miala moze spotkasz tego jedynego na swej drodze? moze bedzie lepiej niz teraz i kiedys bedziesz sie z tego smiac ze akurat w tym wieku co teraz masz martwilas sie o zwiazek :)

Gość how long
czuję jakby to był dla mnie koniec świata :( okazja na bycie szczęśliwą minęła i więcej nie będzie ciekawe czy o mnie myśli ............. czy mnie kiedyś wspomni ..........

Gość how long
mój wiek mnie tylko dobija już byłam w związku wieloletnim bo prawie 10 lat ale szybko wstałam na nogi a tu prawie 30, kiedy dzieci, czy wogole urodzę :( każdy ma teraz z tym problemy jak słyszę .......... i słyszę "kiedy się żenisz" jak mnie to wkurwia :( a ja bym chciała być kochana schować się w ramionach :(

Gość lilia00
Zdążysz urodzic,sąsiadki mam dobrze po 34 roku zycia i urodziły dopiero,jedna po 40.Nie jest powiedziane,może spotkasz kogoś za tydzień,za rok i on okaże się tym jedynym.Nie zamykaj się w domu.

Gość how long
dziewczyny dzięki za rozmowę idę spać bo wziełam tabsy i już mnie usypiają ......... życzę dobranoc :(

Gość how long
będziecie jutro?

Gość lilia00
Ja będę,spij dobrze.