Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izunia.2401

Nie radzę sobie...:(

Polecane posty

Gość booooooooooooo
po prostu jak widze kropki to chce mi się walić konia!

Gość booooooooooooo
tai podszyw to właśnie poziom analfabetów w fazie wkoorwa

Gość booooooooooooo
No dobra jakoś przeczytałem mimo kropek, ale to już ostatni raz. Ja troche rozumiem tego faceta, sam jestem seksoholikiem i muszę często zmieniać partnerki. Jak ich nie zmieniam, to mam pozdzierany naskórek na dłoniach (jakoś sobie radzić muszę). Więc może go żona nie spełnia i w tym rzecz.

Gość uuuuzzz45
ten booooooo.. to zboczony, lubi cieszyc sie z cudzego nieszescia. nie zadam zadnych zdjec, ani kasy, tylko przekaze skuteczny sposob na odkochanie i nic wiecej.

Gość boooooooooooo
pierdolisz stary fagasie mam dać linki do wpisów dziewczyny, którą oszukałeś ? wal sie na ten swój goopi zboczony pysk !!!!!!!!!!

Gość uuuuzzz45
booooooo..Jestes marnym zalosnym polaczkiem, z cudzego nieszczescia sie radujesz, a na cudze szczescie jestes zly.

Gość boooooooooooo
bo ty tak mówisz ? pisiurku?????

Gość izunia.2401
Nie było mnie tu jakiś czas, ale teraz czytając powyższe wypowiedzi, jestem w delikatnym szoku... Nie czaję przede wszystkim gościa, który ma czelność zwracania mi uwagi nie temat mojego pisania. To jak ja pisze jest moją sprawą, a jeżeli Tobie to nie odpowiada, to od razu po wejściu na mój post powinieneś go opuścić gdy zobaczyłeś moje kropki? A może Ty masz jakąś fobię z tym związaną? Nie potrzebuję Twoich cennych uwag typu że jestem analfabetką... Nie pasuje to żegnam, zwal sobie konia tak jak pisałeś, to może wtedy łatwiej będzie Ci to czytać, bo kropki z literkami Ci się zleją, z powodu wylewu spermy do mózgu. Od tej pory nie mam Ci już nic do powiedzenia. Co chciałam - powiedziałam, resztę Twoich wypowiedzi zwyczajnie ignoruję. A na koniec w prezencie kilka kropek na dobry sen ..................... Dziękuję także tym którzy mnie wsparli, mimo wielu kropek w wypowiedzi... Wiem, że jestem jeszcze młoda i wiele przede mną, ale to nie zmienia faktu że cierpię z tego powodu. Co do jego żony... Ona o wszystkim wie. I to mnie bardzo dziwi, że jeszcze nie wyrzuciła go z domu. Ale z tego co słyszałam to śpi już na podłodze, więc myślę, że to tylko kwestia czasu. Co do zemsty... Jestem z natury mściwa.. Nie zależy mi tym by zepsuć zdrowie jego żony, czy dziecka... Ja po prostu chciałabym zrobić coś by on chociaż przez chwilę pożałował tego co zrobił... przecież tak nie można...:/

Gość amingora
nie można????można wszystko Kochana za 10 lat bedziesz juz wiedziała,ze mozna wszystko ot tak po prostu bo ma sie taki kaprys. koles to zwykły cieć to fakt,ale takie jest zycie

Gość izunia.2401
To ja mam gdzieś takie życie, skoro można ot tak ranić sobie wszystkich dookoła...

Ja Ci pomogę wyjść z Twojej sytuacji, podaj e-maila, po co zbloki mają wiedzieć co Ci potrzeba. Zaznaczam, że dzialam w dodrej wierze, i nie oczekuję nic od Ciebie.

Gość izunia.2401
do pseudonimu mojego dodaj sobie tylko @gmail.com

Gość booooooooooooooooo
izunia ostrzeżenia przed tym oszustem nie wzięłaś na poważnie? nie płacz tu za chwilę, że hamster cie przesladuje, skoro jesteś goopia to zapłacisz gorzkimi żalami. zaraz ci wkleję jak płaczą inne dziewczyny, które mu zaufały.

Gość booooooooooooooooo
23:37 [zgłoś do usunięcia] hamster czemu mi nie odpisujesz? 23:40 [zgłoś do usunięcia] hamster Jeszcze Ci będę potrzebny! 23:42 [zgłoś do usunięcia] AaaagataaaA Hamster no prosze Cie, co ja mam Ci pisac? Przeciez podziekowalam za pomoc, napisalam, ze nie skorzystalam z powodu roznych takich moich obaw. I to tyle. Fatalne zauroczeniu w nauczycielu, strona 2: 23:47 [zgłoś do usunięcia] hamster Chciałbym pisać z Tobą na e-mail, po co inni mają widzieć co sobie piszemi. Wiem czego pragniesz i znam odpowiedż na każdą sytuację. pozdrawiam. Czy przeczytałać wczorajszy list? 23:50 [zgłoś do usunięcia] AaaagataaaA Nie jeszcze. Nie mam glowy do takich spraw teraz. Jestem chora, nie mam najlepszego nastroju. Dziekuje za pomoc ale nie bede juz z niej korzystala. Przepraszam

Gość izunia.2401
A kto powiedział, że ja mu chcę w jakikolwiek sposób zaufać..? Zobaczę po prostu co ma do powiedzenia. A tak poza tym po co jeszcze tu piszesz? Znów masz w planach naubliżać mi od analfabetów, bo stawiam za dużo kropek?

Gość booooooooooooooooo
już sie pogrążyłaś, podajac mu maila, ale skoro jesteś debilką to będziesz musiała zebrac konsekwencje swojego debilizmu taki lajf

Gość izunia.2401
Czy Ty gościu jesteś zrównoważony umysłowo?! Nie wydaje mi się. Nie życzę sobie żebyś coś takiego jak Ty, mi ubliżało, i przyjmij to do siebie raz a dosadnie!

Gość booooooooooooooooo
czesc debilko, radź sobie sama z hamsterem :)

ostrzegam przeded tym szczurem bOOOOOOOOOOO, wchodzi na różne fory i jest napełniony diabęlską energię.

Gość izunia.2401
Dziękuję Debilu a cenne wskazówki, obyło by się bez nich. A Tobie Hamster radzę spadać.

Słuchaj booooooooooo ja nikomu jeszcze nie szkodziłem, ale dzisiaj tobie pośle taką energię że jej do konca zycia jej nie zapomnisz. Wiem że pochodzisz od szatana, i to zobaczysz!!!