Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawik z wykształceniem

Jestem wysokim i dobrze zbudowanym prawiczkiem, nie rozprawiczyłem się bo.......

Polecane posty

w Polsce nie ma dziewic tylko same puszczalskie ściery, a na takie szkoda spermy. Jak widzę że laska nie ma błony to mówię spadaj mała, takie jak ty nadają się tylko na dawców narządów, oprócz ci pki oczywiście he he

Gość booooooooooooo
no i co ? chcesz laurkę czy dyplom ?

Gość boooooooooooo
część populacji się nie rozmnoży, to normalna rzecz, nazywa sie selekcja naturalną, niektórych z reprodukcji genów wyłącza natura, niektórzy kasują sie sami ;)

Gość aaaaaaarwena
część populacji się nie rozmnoży, to normalna rzecz, nazywa sie selekcja naturalną, niektórych z reprodukcji genów wyłącza natura, niektórzy kasują sie sami podpisuje sie oboma recami :)

Ja się rozmnoże z jakąś normalną panną z Nigerii i będziemy mieć tuzin dzieci, moja przewaga reprodukcyjna nad polinkami będzie wzrastać wraz z każdym pokoleniem, za 100 lat mojego potomstwa będzie około 1000-krotnie więcej niż waszego posępowe ździry

Gość boooooooooooo
zrób chociaż jednego dzieciaka, bo tak w necie to mogę napisać, ze mam bank spermy i codziennie trzy laski pobierają z niego materiał

I te twoje nigeryjskie dzieci będą zdychać z głodu :) Zresztą, sukces reprodukcyjny nie jest najważniejszy

Gość Dr. Halina Lejzi-Arbeit
Nic nie straciłeś! na porządną kobietę zasługujesz, a nie na wypłocha przeruchanego we wszystkie dziury!

Gość boooooooooooo
a co to polskie kobiety nie potrafia rodzić tuzina dzieci? nie słyszałeś o Steczkowskich i Pospieszalskich?

Gość hahahahahahahahahahaha
rozbawil mnie ten tekst "Jak widzę że laska nie ma błony to mówię spadaj mała, takie jak ty nadają się tylko na dawców" a jakim cudem zauwazasz ,że one nie maja błony? hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Gość booooooooooo
ona rozkłada nogi z łóżku, on zagląda, jak nie ma błony to podciąga spodnie i wychodzi i już taki twardziel,, znaczy... miękisz z niego :))))))))))))))

Gość hahahahahahahahahahaha
booooooooooo ona rozkłada nogi z łóżku, on zagląda, jak nie ma błony to podciąga spodnie i wychodzi i już taki twardziel,, znaczy... miękisz z niego hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha