Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassiopeia

co jest grane?

Polecane posty

Gość kassiopeia

ostatnim razem miesiączkę dostałam 26 września. cykle miewam wmiare regularne, 27- 29 dniowe. jakoś w polowie cykl( dokladnie wtedy gdy wypadaly mi dni plodne, rozpoznalam to po charakterystycznym śluzie) kochalam sie z moim partnerem. staralismy sie byc naprawde ostrozni, uzywalismy gumki a dodatkowo partner nie konczyl we mnie. teoretycznie powinnam miec okres, praktycznie nie mam jeszcze, choc mam objawy jak przed kazda miesiaczka( obolale piersi, bole w podbrzuszu,zmienne nastroje,lekkie opuchniecie ciala spowodowane zatrzymaniem wody). o co moze chodzic? dlaczego spoznia mi sie? gumka przed i po nie byla uszkodzona... czy stres moze powodowac takie opoznienie???

Gość kassiopeia
dodam jeszcze ze w ostatnim czsie odchudzalam sie, jednak nie byly to zadne katorgi lecz racjonalna dieta.do tego cwiczylam ok 2 godziny dziennie. oprocz tego mialam ostatnio remont w mieszkaniu co wiazalo sie z ciezkimi pracami np przenoszeniem mebli. czy to moze byc powod dla ktorego spoznia mi sie okres???

wszystkie te rzeczy które wymieniłaś (stres, dieta, ćwiczenia, praca fizyczna cięższa niż zwykle) mogą mieć wpływ na spóźnienie okresu, tak to juz jest, organizm to nie zegarek szwajcarski, zawsze coś tam sie może przesunąć :) gumka cała była więc nie ma strachu, tym bardziej, że masz objawy jak zwykle na okres więc pewnie na dniach dostaniesz

Gość kassiopeia
dzieki za wypowiedz. jejku mimo to stres mnie i tak zzera... ;/

Gość kassiopeia
nadal nic... :( chcoc brzuch mnie troszke pobolewa... normalnie juz zaczynam dostawac cholery...

Gość kassiopeia
nadal nic... :( chcoc brzuch mnie troszke pobolewa... normalnie juz zaczynam dostawac cholery...

Pewnie stres tak bardzo ciebie zżera, że okres się spóźnia. Jeśli nie pękła wam gumka no to nie powinnaś mieć powodów do niepokoju, uspokój się i @ przyjdzie! A jeśli już się tak wydarzy, że pęknie gumka, to można zawsze zastosować tabletkę awaryjną 72 h, ja zażywałam i poza lekkim rozregulowaniem, wszystko było okej;) Głowa do góry, nie stresuj się!;)

Gość kassiopeia
jejku kolejny dzien mija a tu okresu nie ma nadal... wczoraj i dzis nie mialam czasu na myslenie o spozniajacym sie okresie, mialam nadzieje ze moze jednak pojawi sie a tu jednak nadal nie... chwilami boli mnie podbrzusze, i mam obolale piersi, ba nawet chwilami mam wrazenie ze juz dostalam miesiaczki...szkoda ze to tylko mylne wrazenie... mysle zrobic test dla pewnosci...i zrobie go na dniach... moj chlopak niedlugo ma urodziny,mialam obmyslony prezent a tu pewnie zaniesie sie na inny prezent- wiadomosc ze bedzie tatusiem... :(

mieliście gumke która nie pękła i nie było nawet wytrysku w Tobie, skąd byś chciała wziąć tę ciążę?