Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paniczka.wka

widziałam dzisiaj w autobusie takiego kolesia że dałabym mu dupy od razu

Polecane posty

ale mnie podniecił! stał obok mnie i sie opierał ocierał kulturalny taki w drzwiach przepuścił ahhh no a jakby tego było mało to młody i przystojny

też dzisiaj? to pewnie dlatego żeś dziewica, jak ja miałam 16 lat to też marzyłam o spotkaniach rozmowach eterycznej miłości a teraz tylko seks i seks!

Nie. W wakacje. Ale za stary był dla mnie. :( Ale przynajmniej wiem, ze mój ideał mężczyzny istnieje

Gość HAHAHAAHAHAHA.....
to dlaczego mu nie dalłaś

Gość wiśniowy soczek
czekamy na wypowiedź babeczki w kropeczki...

Gość dssdfdfgfhg
siedze w wiadrze majonezu wydłubując gile z nosa i strzelajac nimi w sufit rozmyslam nad jutrzejszym dniem

Gość papla999
Nie wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia :(. Ale i ja dzisiaj spotkałam takiego słodziaka :). W moim wieku, mam 30tkę :D. Uśmiechnął się czarująco i puścił mi oczko. a ja dupa zamiast coś powiedzieć, nie wiem z resztą co, uśmiechnęłam się i poszłam dalej :/

ja od wielu lat nie bylam zakochana...także to fajne uczucie...wreszcie nie szukałam cały dzień przystojniaków wystarczyła ,i myśl o tym jednym...może za tydzień go spotkam :)

w dodatku nie był z żadną lasią, nie pisał smsów nie gadał przez kom , nie gapił sie na inne :P może to nawet prawiczek :D tylko czytał ksiązke

prezes - jakbys zobaczył laske marzeń to nie chciałbys się z nią przespać? Przecież to może być fajna przygoda :D

ja codziennie mam takie mysli. caly czas sobie to wyobrazam. w ogole to chyba z kazda znajoma zrobilem to w myslach. kobiety to w koncu obiekty seksualne. faceci nie za bardzo. choc wiadomo jak widac sa tez takie przypadki.

najgorsze jest to jak masz swój ideał w zasięgu ręki i nie skorzystasz :D Takie jest moje zdanie, ale wiecie co ja tam wiem...

wybacz Maxiu ale to ne był facet z Twojego przadziału wiekowego...dużo młodszy :P otarł sie niewinnie i przeprosił a ja głupia zamast coś zrobic uśmiechnelam sie..ale wyszło krzywo !?!:! {":

też dziś widziałam mój ideał na uczelni :classic_cool: od nast tygodnia zaczynam działać :D oczywiście wszystko bez sprośnych myśli :classic_cool:

Gość w takiej sytuacji
zawsze mam wzwód od pierwszego wejrzenia ;)