Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19ela78

poznałam pewnego faceta...

Polecane posty

Gość 19ela78

witam, mam 35lat. ostatnio poznałam pewnego mężczyznę który ma 22lata, byliśmy już na randce uprawialiśmy sex, wszystko jest ładnie ale nie wiem czy nasz związek przetrwa dalej. chciała bym wyjść za mąż i mieć dzieci ale nie wiem czy nam się to uda jak narazie jest super ale słyszałam że związki z taką różnicą wieku szybko się rozpadają...

Gość kasiulaaaa9111
a mój nowo poznany ma 195cm ja mam 164cm i tatus mi mowi ze on nie jest dla mnie bo za wysoki i smiesznie bedziemy wygladac :( a mi z nim jest fajnie... czy wzrost moze byc az takim problemem? nam to nie przeszkadza.. a inni?

Gość masz racje
takie związki są "kruche" i szybko się rozpadają ale mam nadzieje że wam się uda, trzymam kciuki

Gość papla999
Pierwsza część tekstu brzmi,jak byście mieli za sobą randkę,góra dwie...A to o slubie...jak by z innej bajki ... Ile się znacie??? Odnośnie różnicy wieku- nie ma znaczenia :D.

Gość papla999
Wzrost tym bardziej się nie liczy :).

Gość olka941
195 i 164 to tylko 31cm róznicy gorzej jakby to było na odwrót i to ty miałabyś 195 ale zawsze możesz ubrać szpilki i 10cm róznicy mniej

Gość 19ela78
znamy sie ponad miesiąc

Gość kasiulaaaa9111
nam to nie przeszkadza, szczerze ja sama sie go kiedys zapytalam czy mu nie przeszkadza to ze jestem taka mała. Powiedział ze nie. A tata mi wyskakuje, ze to bedzie smiesznie wygladac i ze on powinien sobie wieksza znalesc... a co jesli my jestesmy szczesliwi? on mi czesto powtarza, zeby nie patrzec na innych ale na siebie. Skoro my ze soba dobrze sie czujemy to tylko to sie liczy

Gość frustratkka3
to jest chore te związki w których kobieta jest starsza o ponad 10lat życze wam żeby się ten wasz cały związek rozpadł! co powiedzą na to wszystko rodzice twojego chłopaka jak sie dowiedzą żę wychodzi za kobiete która ma 35 lat! a co bedzie jak bedziecie mieli dziecie nie bedzie im fajnie żyć ze świadomością że tata jest od mamy o 13 lat młodszy

Gość kasiulaaaa9111
dokładnie tak samo uwazam.. przeciez to tylko wzrost... a lubie ubierac szpilki. Mialam kiedys jednego co mial 174cm i musialam pod niego buty kupowac :/ chcialam wysokie obcasy, a ten mi liczył :/ NAwet jak nie mam szpilek tylko adidasy jakos mu to problemu nie robi.

Gość frustratkka3
kasiula nie przejmuj się! a wręcz przeciwnie ciesz się z tego że masz wysokiego mężczyzne bo teraz większość polek ma niskich napokowanych kurdupli który mają po 170 i nawet przy takich szpilek ubrać nie można

Gość kasiulaaaa9111
jedynie czym sie przejmuje to tym, ze moj ojciec nie wyobraza sobie, zebym z nim była, bo dla nieog on jest z awysoki, ja jestem za niska, smiesznie to wyglada, ludzie beda sie smiac, a on powinien miec wieksza.. niby dlaczego wieksza? Jemu to nie przeszkadza, mi takze.. i swietnie sie przy nim czuje, bezpieczniej. Tylko jak uswiadomic tate... matka nic nie gada, on tylko swoje wymysla. Fakt jest wysoki. Prawie 2 metry, no ale bez przesady. Ile takich par jest. Ju sama nie wiem jak jemu do łba wbić, ze mi to nie przeszkadza a JEMU dopiero.. skoro mnie wybrał, malutka to chyba musi cos byc ok prawda? :P

Gość djneyratda
ale wy to macie problemy jedna ma za młodego chłopaka druga za wysokiego nie zawsze się znajdzie ideał trzeba sie cieszyc tym co się ma

Gość kasiulaaaa9111
alez ja sie ciesze! I to bardzo! mam tylko z ojcem problem :P

Gość yedsad51
kasiula ile masz lat? bo to jest bardzo istotne w takich sprawach

Gość kasiulaaaa9111
po 20 lat mamy.

Gość yedsad51
to wtakim razie jak masz 20 lat to wyprowadź się z domu i rób co chcesz ja tak zrobiłem miałem całą rodzine w dupie i teraz jestem szczęsliwy a jak ojciec powie że twój chłopak za wysoki to powiedz mu że on nie za wysoki tylko ty za niska bo takie hujowe geny ci przekazał ja tak powiedziałem i się zamknął bo sam najwyszy nie jestem tylko 176 a mam dziewczynę 172cm

Gość stasia 9090
Kasiulaaaaaaaa nie przykładaj do wzrostu wagi mam kuzyna 207 cm mieszka w Gryficach i jego żona też nie łapie 165 -170cm,ale są szcześliwi już są razem 0k 15 lat i ni przeszkadza im ,a tylko sie śmieje że nie potżebujegrabi by odnaleść męża w łóżku

Gość kasiulaaaa9111
tyle ze ja studiuje, pracy nie mam, ale sobie dorabiam i nie mam kasy na utrzymanie. Ale fakt faktem mam 20 lat i moge zadecydowac sama o byciu z wysokim czy tez nie. On tylko stwierdzil ze nie wyobraza sobie nas jako pare bo on wysoki a ja niska i on powinien miec wieksza. Ale serce nie wybiera. Chce byc z emna a ja z nim i to powinno sie liczyc. I milo by mi było gdyby on to zaakceptował

Gość kasiulaaaa9111
mowie, mi to nie przeszkadza. Ojciec jest na Nie i widzi to w czarnych kolorach. A ja nie wiem jak go uswiadomic, ze moze sie mylic.

Gość klaudusia314
ja sama ma 175cm wzrsotu a mój chłopka 171cm i lubię zakładać szpilki 8-10cm i nie przeszkadza to nikomu

Gość klaudusia314
jak twoj zgred jest uparty to raczej nie zmieni zdania ale jakby co to zapros chłopaka do domu niech sobie pogadają zobaczy że jest wporządku to zmieni zdanie

Gość kasiulaaaa9111
moze jeszcze zmieni, jak sie dowie, ze nam to nie przeszkadza. A moze on nie potrafii zniesc tego ze moj chloapk bedzie wiekszy od niego haha?

Gość helgerga
powiedz staremu że to dobrze że taki duży to bedziesz mu mogła obciągać na stojąco, chyba że twoj tata nie porusza tematów erotycznych

Gość kasiulaaaa9111
no nie porusza hahahaha ;DDD

Gość bezxnadzieja :/
do kasiulaaaa9111 >>> moja siostra ma 160cm a mój szwagier 190cm więc różnica podobna a są małżeństwem już 14lat i nigdy nikt nie powiedział im że śmiesznie razem wyglądają, jeśli jeszcze lubisz wysokie obcasy to ja nie widzę problemu.. do autorki >>> moim zdaniem taki związek nie ma szans faceci dorastają później jest cała masa niedojrzałych 30 i 30-kilulatków sama takich znam więc nie ma co się łudzić, że 22-latek będzie dojrzały psychicznie i że wam się wszystko pięknie ułoży lepiej od razu daruj sobie tą znajomość zanim okaże się że oboje macie całkiem odmienną wizje przyszłości :(