Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perokh3ophk

diagnozuje choroby na podstawie dolegliwosci bliskim i nigdy sie nie myle

Polecane posty

Gość perokh3ophk

niestety :o sobie tez wykrylam slusznie kilka chorob:o szlam do lekarza widzac co mi jest i jak to sie leczy i czym chcialam tylko recepte pomylilam sie raz kiedy zamiast zapalenia oskrzeli sadzilam ze to zapalenie pluc- u dziecka znajomej

Gość hateyou
aha, nie wydaje ci się że to jest po prostu "fart" albo tzw. szczęście.. przecież po dolegliwościach większość ludzi może rozpoznać jaka przyczyna/choroba zaszkodziła

Gość tjuna fisz
mam dosc podobnie :) tylko u siebie mi sie zdarzylo pomylic, jednakze byla to pomylka tak jak u Ciebie, czyli nie wskazalas czegos kompletnie innego niz się okazało, tylko zbliżone (tu akurat mozna sie pomylic)

Gość perokh3ophk
mozliwe ale ja nigdy sie nie myle:D prawie powinnam zostac lekarzem:/

Gość tjuna fisz
"hateyou aha, nie wydaje ci się że to jest po prostu "fart" albo tzw. szczęście.. przecież po dolegliwościach większość ludzi może rozpoznać jaka przyczyna/choroba zaszkodziła " zdziwilbys sie ale wiele chorob ma nieswoiste objawy, to po pierwsze, po drugie niestety duza grupa ludzi nawet nie wie z ktorej strony jest wyrostek, co dopiero zdiagnozowac cos bardziej skomplikowanego w diagnozie.

Gość perokh3ophk
cale szczescie mamy internet:o i latwo sprawdzic gdzie co jest

Gość tjuna fisz
mi tez mowili nie raz ze powinnam zostac lekarzem :D

Gość tjuna fisz
najgorsze jest jak ludzie sami chca sie leczyc :O nawet jak komus dobrze mowilam to zawsze wysylalam do lekarza, bo przeciez i lekarze sie myla w diagnozach, co dopiero takie szaraczki :O

Gość perokh3ophk
ja juz niestety nie zostane mam 28 lat;)

Gość perokh3ophk
a najbardziej mi sie smiac chcialo jak kiedys przyszlam z czyms do lekarza i wmawial mi ze to cos innego:o a ja wiedzialam co mi jest zrobilam prywatnie badania i okazalo sie ze mam racje:o mine mial ciekawą jak zanioslam wyniki:o wkurza mnie ze lekarze nie chca wysluchac pacjenta

Gość tjuna fisz
tez mam 28, czy Ty to ja? :classic_cool: ostatnio trafilam na swietnego lekarza. wysluchal, wypytal sam, o wszystko pytal co potrzeba a nie tylko co boli gdzie boli i od razu recepta, na pytania odpowiadal i do tego byl naprawde miły! szok :classic_cool:

Gość perokh3ophk
ja to ja;) niedlugo kupuje ksiazke z anatomia i zaczynam pilnie i hobbistycznie studiowac:)

Gość tjuna fisz
wlasnie o tym pomyslalam, jak zaczelam czytac Twoj topik :D