Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXman11

DZIEWCZYNY/CHŁOPAKI - o problemach z nadwagą - podajemy swoje wymiary

Polecane posty

Gość XXman11

Proponuję podać swoje wymiary i z jaką częścią ciała macie kłopoty Zacznę od siebie: facet 182 cm, 92 kilo, pas 91 cm, udo 58 cm. Mam kłopoty z brzuchem i udami.

Gość XXman11
chyba tak, chociaż nie wiem...

Generau Deka - chciałabym mieć taki rozmiar biustu przy takiej wadze. Ja jak zejdę poniżej 50 kilo to pewnie nic z moim 88 cm nie zostanie :/ Ja mam za gruba biodra - 90 cm i uda 51 cm, no i łydki 32 :/

Xman, no z 10 kilo to by się przydało na dobry początek i zobaczyć, jaki jest efekt, ale żeby nie spaść za dużo w dół. Rhovannion, a kręgosłup?

Generau Deka - pewnie przestraszył Cię mój brzuch. A Ty może poćwiczysz coś na mięśnie pleców?

Rhovannion, chyba 73?...Albo mniej. Nie pamiętam dobrze. Xman, nigdy o czymś takim nie słyszałam. A brzuch...No cóż, nie widzę Cię na żywo, ale chyba jest spory...

Ja mam 67 pod, 88 w i nie uważam mojego biustu za duży O_O Może masz po prostu za słaby kręgosłup i dlatego Cię boli?

Rhovannion, bo mi się spłaszczył przez lata i, ekheeeem, troszku obwisł. Stąd te wymiary. Możliwe, bo mam skoliozę. :O Xman, to co, zaczynamy dietę-cud? Poczytam na temat tego grzbietu.

E! Przećwiczyć się też nie można. Godzina ćwiczeń dziennie, mniej żarcia, ale często i już po miesiącu będzie widać różnicę.