rossee 0 Napisano Październik 27, 2011 witam dziewczyny, miesiac temu mialam plamienia miedzymiesiaczkowe..biore anty- kontacept plus lekarz mi przepisal orgametrin, krwawienie minelo..dostalam normalnie okres..teraz pare dni temu znow sie pojawilo krwawienie miedzymiesiaczkowe..bylam dzis u lekarza i zalecil odstawienie tabletek i łyżeczkowanie..mam sie stawic jutro rano na czczo w szpitalu..czy mial ktos kiedys cos takiego..??czy ten zabieg boli...?? mozliwe ze od razu po zabiegu wyjde ze szpitala??? prosze o odpowiedzi...pozdrawiam ps. male pytanko..czy 'na czczo' mozna wypic kawe czarna bez cukru??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 27, 2011 hej nie powiem ci co to lyzeczkowanie i nie jedz nawet nie pij kawy ani wody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rossee 0 Napisano Październik 27, 2011 widzisz..raz mowia ze mozna pic..tyle ze bez cukrow .. teraz gdzies wyczytalam ze palic nie mozna..heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .......................======= Napisano Październik 28, 2011 chyba najlepiej byłoby, żebyś była w ogóle na czczo... a zabieg będziesz miała w znieczuleniu miejscowym, i po ok 2-3 godz. będziesz mogła wyjść do domu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna asia Napisano Październik 28, 2011 ja mialam 2 razy 15 lat temu.dostajesz ''glupiego jasia"" i 2-3 godz. jak nic sie nie dzieje do domku.pamietaj zdejmij bizuterie ipaznokcie na rekach i nogach zmyte musza byc.na czczo bo jesli sie napijesz nawet wody mozesz wymiotowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach