Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny koloor

facet mnie zdradza

Polecane posty

Gość osiemdziesiat siedem
nie bardzo wiem jak mozna cos takiego zrobic komus kogo sie zna... zdrada zle swiadczy o Twoim mozna powiedziec juz "ex".... ale o niej jako kobiecie nie lepiej... jedna z druga sie nie zastanowi ze gdzies tam w domu jest kobieta taka jak ona... nie postawi sie na jej miejscu.... i robi co takiego, ze ranga spada niżej niz najnizsza wersja kobiety- prostytutka... Pakuj dziewczyno swoje torby i uciekaj... albo zotaw rzeczy i idz na noc do kolezanki - wylacz telefon i nie reaguj na nic a wroc rano

Gość zewszze szczery
5/10 brawo

ale jak to pytal kiedy wyplata na koncie? to Twoja wyplata na jego konto wplywa? bo jakos nie ogarniam?

Gość już jest lepiej
No jaki chooooj!

Gość już jest lepiej
No właśnie?O co chodzi z tym przelewem? Ty mu wysyłasz kasę za czynsz czy jak? Ja bym mu dała przelew!Posrałby się!

Gość czarny koloor
konto mamy jedno- wspólne

chyba zartujesz?!?! ile z nim jestes? jestescie malzenstwem??? dziewczyno... idz do banku np. ing zaloza ci konto direkt.... i przelej kase swoja na swoje konto !

Gość dominika_d
udawaj, że nic się nie stało- weź jeszcze raz jego tel. i zgraj ten filmik jak mu robi loda- tak na wszelki wypadek- jakby on potem wymyślił, że np. nie odda Ci rzeczy, za które zapłaciłas etc. A skoro ta suka wiedziała, że on jest z Toba i Cię znała to tym bardziej weź ten filmik i poślij go w czeluście internetu- niech oboje mają za swoje. Nie jestem osobą mściwą, ale gardzę zdrajcami- sama byłam oszukiwana przez 4 lata związku, więc wiem, co mówię, ja bym mu zatruła życie, tak jak on to zrobił z Twoim. I załóż sobie od razu nowe konto- nawet dziś, np. w idea banku (zakładałam 3 dni temu) zakładają konto w 20 minut i już na drugi dzień można z niego korzystać- i zgłoś w pracy, że od teraz tam mają ci przelewać wypłatę- bo pisałaś wcześniej, że macie wspólne konto. I składaj sobie tam kasę na wynajęcie nowego mieszkania, żeby on przypadkiem nawet grosza od Ciebie już nie wziął kutafon zasrany :O

Gość zewszze szczery
ehh laska robi was w bambuko , a wy sie wkurwiacie na chlopa . wystarczy poczytac caly topik z jej wypowiedziami(niekoniecznie wnikliwie) i widac ze to czysta prowokacja.laska co chwila wymysla nowe rzeczy , a to , ze nie wkurwia sie, bo jest taka spokojna(noc kurwa mac , to wy jestescie bardziej zburwersowane od niej , a to niby ja dotknelo. to znow ze ona go utrzymuje, znow ze mieszkanie niby kupione na dalsza przyszlosc tylko chuj wie przez kogo. ludzie czytajcie , rozumujcie i nie dajcie sie poniesc emocjom , skoro sama autorka tego nie robi .

Gość dominika_d
najlepiej zrób to dziś od razu po pracy.

Gość dominika_d
zawsze szczery- no przeciez ona napisała, że mieszkanie jest jego. tylko ona je remontowala za swoja kase, co Ci tu nie gra? A z tym spokojem to pamietam, ze jak ja odkryłam zdrade, to tez 5 minut pozniej gadalam z kumplem na skajpie na czacie i mu wszystko pisalam, a nie szalałam z wściekłości, choc bylam mega wkurwiona :D

Gość zewszze szczery
widzisz dominika ty nawet czytac nie potrafisz, widzisz to co chcesz widziec

Gość czarny koloor
jak wypłata przyjdzie, wezmę kartę i pójdę ją wypłacić. Nie wiem co powinnam zrobić, więc dam sobie czas na ochłonięcie i wymyslenie czegoś sensownego, żebym póxniej nie żałowała. Wolę na spokojnie znaleźć lokum, umówić transport, wziąźć wolne w pracy i wynieść się. Wiem że nie bedzie łatwo ale jestem pewna że rodzina mi pomoże, na nich zawsze mogłam liczyć. Niestety to nie prowokacja, ale czysta głupota, jak teraz myslę jak go broniłam tłumaczyłam to aż mi się rzygać chce.

Gość zewszze szczery
a od kiedy mozna karta wyplacic cala kase z konta?

Gość już jest lepiej
Najlepiej jakbyś dzisiaj nie spała w domu.Idz do koleżanki.Po co Ci oglądać tą zakłamaną mordę? A tak to chociaż odpoczniesz trochę w normalnej atmosferze.

Gość helojza :)
jest karta do kasy w banku specjalna, na nią możesz wybrać gotówkę z konta, jak to kiedyś na dowód się robiło w okienku :)

Gość helojza :)
pko sa ma takie coś na pewno

Gość czarny koloor
nie mam koleżanek, bo on był moimi koleżankami :/ Kasę wypłacę kartą, całe 1500zł bo tyle zarabiam i tylko tyle jest na kącie, bo jak się mozna domyślić taka kasa na 2 osoby na miesiąc szybko schodzi, więc reszta to debet.

Gość już jest lepiej
zs-można, bierzesz kartę do bankomatu i idziesz wypłacasz.Zalezy jaki masz limit wypłacania.Ewentualnie bierzesz kartę, idziesz do banku, wpisujesz pin i dostajesz kasę do ręki.I jak nie masz karty, to na dowód osobisty można pobrać kasę, ale to w określonych przypadkach, np.w banku macierzystym tak można.

Gość zewszze szczery
Ja sobie mogę i 20tys na raz wypłacić jak mam ochotę (tylko musze kilka razy wkładać kartę do bankomatu) owszem , pod warunkiem ,ze na miesiac zarabiasz wiele wiecej i masz limi ustawiony na 20 tys dziennie (w co szczerze watpie)

Gość czarny koloor
czasem są limity na koncie

Gość dominika_d
zawsze szczery- odtąd, odkąd ustali się limit wypłat z bankomatu np. do 4.000zł dziennie? :) Sama tak mam. Poza tym zawsze może isc do banku i wyplacic calosc Ale autorko- on przeciez w internecie zobaczy, ze wyplacilas cala ta wyplate. wiec nie będziesz mogła dłużej grać. Dlatego ja bym lepiej zalozyla osobne konto, o ktorym on by nie miał pojęcia i udawała, że wypłata nie wpłyneła bo są jakieś opóźnienia czy coś

Gość już jest lepiej
zs-aleś palnął teraz:D z tym wypłacaniem:D

Gość czarny koloor
ale ja mam zamiar wypłacic kasę i mu oznajmić, że od dziś on zarabia na utrzymanie i już, o to też były kłótnie, bo pomyslcie kto by nie chciał nie pracować a mieć kasę, dlaczego ja mam rano wstawać, pracować, a on spać do 12.00 i wydawać moją kasę???

Gość panna24
1500 zł i to ta dobra praca....? Nie wiem gdzie mieszkasz, ale jak w mieście to nie masz szans sama się utrzymać. chyba że w kopercie dostajesz jeszcze raz tyle.

Gość czarny koloor
niestety tyle mam