Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość galot

Powiedziała "Chę być Twoją przyjaciółką".

Polecane posty

Gość galot

Około 3 tygodni temu poznałem dziewczynę przez internet. Zaczęliśmy się spotykać praktycznie codziennie (przychodziłem do niej na okienko w szkole). Po jakichś czterech spotkaniach ona zaczęła się do mnie tulić, były pocałunki. Pisała miłe sms'y, mówiła, że ma dla mnie czas, że podoba jej się to jak opiekuje się swoim chrześniakiem, nawet swojej mamie powiedziała, że wydaje się sympatyczny i przyszłościowy i chce mnie dalej poznawać. Ja starałem się jej pokazać, że może na mnie liczyć, że jej nie zawiodę jak poprzedni chłopak. Może byłem za miły po prostu. Pewnego razu powiedziała mi, że nie chce mnie skrzywdzić i chce żebyśmy zostali przyjaciółmi, a czas pokaże co będzie dalej. Nawet ostatnio na gadu zapytałem, co robi odparła, że pisze ze swoimi "męskimi przyjaciółkami" (jeszcze dwoma - opowiadała mi, że to tylko przyjaciele, nic więcej). Zaczęła stosować do mnie dystans, nie było już tego co wcześniej. Rozmawiając z nią wczoraj powiedziałem, że zastanawiałem się długo nad tym i doszedłem do wniosku, że to czekanie nie ma sensu skoro jestem tylko jej przyjacielem, bo najwidoczniej nic z tego nie będzie. Nie powiedziała mi dlaczego tak zdystansowała, ale skoro zaliczyła mnie do grona dwóch swoich przyjaciół, to tylko może oznaczać koleżeństwo. I najwidoczniej to już był koniec naszej znajomości. Jak zachowalibyście się na moim miejscu? Także odpuścili, czy zostali przyjaciółmi i czekali na to (...) co czas pokaże i żyli codziennie nadzieją?

Gość rozgrzebb
Zyj dalej nadzieja to bedziesz do smierci sam. Szkoda czasu na taka panienke. Bawi sie ,wybiera przebiera, a ty jestes jednym z wielu. Napewno czuje sie dowartosciowana przez was

Mówi, że potrzebuje czasu, bo została zawiedziona przez ostatniego faceta. Powiedziała mi, że musi zrozumieć, że nie każdy facet kłamie i zdradza. Więc chce na razie przyjaźni. Tylko nie mogę zrozumieć tak szybko zastosowanego dystansu przez nią.

Gość rozgrzebb
znalazla innego lepszego od ciebie i jak jej sie z nim nie ulozy to wroci do ciebie. Dziwie sie ze faceci jeszcze nabieraja sie na takie teksty. Panienka jak widac kreci nie jednym

Gość rozgrzebb
teksty typu: potrzebuje czascu...

Gość dzdzdzdz
jak następny razem sie odezwie powiedz ze nie przyjaźnisz sie zkobietami. zoabczysz jej reakcje

Wątpię żeby się odezwała. Choć wiedziała od początku, że odpowiadając na mój anons szukam osoby, z którą mógłbym stworzyć związek.

Gość dzdzdzdz
ja bym na twoim miejscu poznawał dalej inne dziewczyny i nią sobie głowy nie zaprztała w ogole