Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pupolina

Operating system not found-takie cos pokazuje mi sie po włączeniu laptopa.

Polecane posty

Czy to cos powaznego?Dodam ze ostatnio jak byl w naprawie to facet mi powiedzial ze powoli pada twardy dysk no i bateria jest taka,ze wytrzymuje 4-5 min bez ladowania ,tak wiec mam laptop non stop podlaczony pod ladowarkę.Czy te rzeczy mogly miec wplyw na to,ze pokazuje sie ten komunikat?

Jak tak powiedział to pewnie to sprawdził. Może być błąd fizyczny na dysku i będą się działy takie cuda. Można zawsze włożyć płytkę z systemem i kazać mu naprawić dysk.

Ale ja nie mam plytki bo to kumpel wgrywal mi system. A czy jak dam go do naprawy to duzo zaplace?szkoda mi zdjec ,ktore tam mialam...

Gość Jak dostałaś informację,że
dysk pada to trzeba było dane pozrzucać:O Dzwoń do kumpla, niech podrzuci płytkę z instalką. Jeśli to dysk to raczej nie będzie Ci się opłacało płacić za odzyskanie danych dla zdjęć:O

Jak nie masz płytki a chcesz odzyskać zdjęcia to użyj linuksa Live CD (do pobrania za darmo). Odpalisz komputer wciśniesz f12 wybierzesz uruchom komputer z CD. I przegrasz sobie na pendrive. ftp://ftp.mandriva.ru/EduMandriva/iso/2011/Mandriva.2011.lxde.lxde-europe.i586-151.2011.08.30-14.03.iso Ile będzie kosztowało, ja bym na Twoim miejscu koledze postawił piwo i go zaprosił :classic_cool:

Osz kuźwa:OKumpla nie ma bo wyjechal...I co ja teraz mam zrobic?tam sa zdjecia moich dzieciaczkow z chrzcin,roczków i roznych imprez rodzinnych:(

męska rzecz ja nie znam sie na tym wiec rownie dobrze móglbys do mnie pisac po Chińsku :(A moze mieszkasz blisko mnie?;)ja jestem z Trójmiasta :)

Gość czerwona88
zdjecia to sie ma na papierze a nie w kompie i to bez kopii na plycie..glupia bylas to placz

Niestety mieszkam pod warszawą, więc nawet jakbyś miała najlepsze nogi na Pomorzu tobym się raczej* nie pofatygował. * mógłbym się jednak nad tym zastanowić :classic_cool:

zona ciekawe z czego masz ubaw?Z tego ze popsul mi sie laptop?:Ojestem ciekawa jak zachowujesz sie kiedy czytasz naprawde durne tematy typu-jem wlasna kupe?Wtedy chyba turlasz sie po dywanie :O 🖐️

zona ale Ty bystra jesteś :DI glupia zarazem :DMyslisz ze ktoś chociaz przez ulamek sekundy pomyślal ze to moje fotki?hehehe Z laptopem nic nie zrobie bo nie mam plytki instalacyjnej i tyle.Odpierdol sie ode mnie glupia suko-idz na inne podwórka drzec łacha z kogos innego.Zrozumiałaś??? Wkurwila mnie i tyle 😠