Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _romantyczka_88

Nie wiem co mam myśleć..jak Waszym zdaniem..???

Polecane posty

Gość _romantyczka_88

Mam pytanie co oznacza, jeśli facet mówi że chciałby być ze mną bo jestem fajna, porządna, ładna a z drugiej strony nie chce mnie zranić?? I sam nie wie co ma zrobić w tej sytuacji.. Dodam, że wcześniej byliśmy razem jakiś miesiąc ale wyszło tak że pokłóciliśmy się i rozstaliśmy się.. W niedzielę spotkaliśmy się i porozmawialiśmy, ale ta rozmowa była trochę chaotyczna i nic nie ustaliliśmy..:( nie wiem co mam robić, zależy mi na nim, ale on jest taki niezdecydowany, z jego zachowania wynika, że sam nie wie czego chce.. Po spotkaniu pisaliśmy w poniedziałek, we wtorek cisza w środę puściłam mu strzałkę to napisał "co tam" odpisałam mu to napisał "a nic, puściłaś strzałkę, więc napisałem, myślałem że coś się stało" a ja mu odpisałam "tak tylko puściłam strzałkę, nic się nie stało" to już nic nie odpisał mi i do dziś cisza.. Dać mu czas??nie pisać do niego??nie narzucać się?? on też jakoś tak nie bardzo piszę, jak ja mu napiszę to odpiszę ale sam jakoś nie piszę.. POMÓŻCIE MI!!Proszę o jakieś rady!!

Gość _romantyczka_88
Cierpię przez tą sytuację:(( myślę, nakręcam się, gdybam..

Gość _romantyczka_88
Jest tutaj ktoś?! Niech mi ktoś, coś doradzi..:(

Gość _romantyczka_88
:((((( niech ktoś się wypowie...

Gość _romantyczka_88
szkoda że nikt nic nie napisze:(

jakby chcial toby do ciebie dzwonil i wogole wyglada na to- ze nic z tego nei bedzie przykro mi :(

Gość _romantyczka_88
to czemu mi wprost tego nie powie że mu nie zależy hm?? tylko mówi, że sobie wmawiam że jemu nie zależy..może potrzebuje czasu..

Gość _romantyczka_88
Uważacie że takie pisanie, latanie za nim nie ma sensu??

Gość Fortunate
Oczywiście, że nie ma sensu - gdyby był zdecydowany i zależało mu na czymś więcej, to nie siedziałabyś teraz przed kompem, tylko spędzała ten czas z nim. I to jest bardzo typowa sytuacja, w której nie będzie wyjątku, więc olej go - to nie musi być zły koleś, tylko po prostu nie wie czego chce, nie ma sensu wkraczać w głębsze relacje z osobą, która jest niepewna swoich uczuć. I tyle. A jak oczekujesz jakiejś bardziej psychologicznej porady, to możesz poszukać książek ze znakiem AleHistorie (są też na takiej stronie) - tam jest mnóstwo poradników i historii dla osób w podobnej sytuacji.

Gość _romantyczka_88
Ja nie twierdzę że on jest zły, ale zależy mi na nim i ciągnie mnie do niego:(( może dam mu czas i samo się ułoży jakoś:(

Gość _romantyczka_88
Ale on mi na spotkaniu powiedział, że on myślał że mi też nie zależy na nim bo nie pisałam do niego, czyli co mam ciągle pisać pierwsza, błażnić się..

Gość _romantyczka_88
Powiedział mi też że nie chce o mnie zapominać i na spotkaniu szukał kontaktu fizycznego, przytulał się i łapał mnie za rękę, zupełnie tak jakby mu zależało:(

Gość hm............................
Jakby mu zależało, to nie musiałabyś się zastanawiać czy mu zależy. Skoro nie zabiega- nie zależy mu. Proste, logiczne.

Gość _romantyczka_88
ale on twierdzi, że teraz ma inną taktykę do dziewczyn, że jakby on zabiegał, pisał, pokazał że mu zależy to ja bym niby to olała:( skomplikowane to wszystko ale z drugiej strony nie chce się poniżać i prosić o uczucia, on sam powinien czuć że mu zależy

Gość _romantyczka_88
Mam hobby i zainteresowania, facet to nie cały świat!!mam przyjaciół, itd..

Gość mam podobnie...:/;/ teraz
i myślę, żeby odpuścić, zostawić tak jak to jest a co będzie to będzie. U nas było tak, że spotykaliśmy się od kwietnia, jakoś w lipcu On się odciął, więc ja pomyślalam, że nie będę się narzucać... więc ucichłam.. we wrzesniu znów się odezwał - spotkaliśmy się i teraz znów widzę, że zamilkł.. ja się odsuwam, nie mam już sił, żeby uwierzyć kolejny raz też mi bardzo zależy... ale nie tak to powinno wyglądać...

Gość mam podobnie...:/;/ teraz
romantyczka_88 -- ile On ma lat? podobne teksty usłyszałam....od "mojego"

Gość _romantyczka_88
Mi się wydaje, że on by teraz chciał żebym to ja się starała i pisała..

Gość _romantyczka_88
on ma 22 lata, jest młodszy o rok a pisze do Ciebie jako pierwszy czy Ty piszesz do niego?

Gość _romantyczka_88
też tak chyba zrobię, zostawię to tak jak jest a co będzie to będzie..nic na siłę..

Gość _romantyczka_88
Wypowie się ktoś jeszcze?!?!

Gość _romantyczka_88
Czemu to wszystko jest takie skomplikowane...??:((

Gość mikaMo
to znowu ta nastolatka od faceta, ta zraniona, lecz się dziewczyno i nie zmieniaj pseudo, bo i tak wiadomo, że to Ty wałkujesz w kółko tych facetów - lecz się i znajdź sobie hobby