Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pionteczek

plamieia + anemia

Polecane posty

Gość pionteczek
no to dlaczego gin mi nie dal skierowania? ani nie powiedzial, zeby to robic na wlasna reke? tylko powiedzial, ze na razie nie ma powodow do niepokoju ?

ja też mam 30 parodniowe cykle, ale czegoś takeigo u siebie nie zaobserwowałam ot co

a głowę masz na karku? nie wiesz jacy są lekarze dzisiaj? mają Cię w głębokim poważaniu

Gość pionteczek
ale bylam prywatnie

ja też mam prywatnego gina i dał mi na różne badania skierowanie, tylko to były płatne badania, bo na nieodpłatne moze dać ci tylko lekarz z nfz

no i widzisz różnicę? mój interesował się wszystkim, a Twój ma to chyba gdzieś

Gość pionteczek
ale to dosyc dobry ginekolog, moze rzeczywiscie nie mam sie czym przejmowac?

może nie ma, no to po co się martwisz? dla mnie plamienia to poważna sprawa robiłac cytologię czy usg narządó rodnych wogóle? mogą to być mięśniaki

Gość pionteczek
co to sa plamienia? czy jesli po calym dniu mam na wkladce slad wielkosci 2 centymetrow kwadratowych to to juz sa plamienia? czy sa to duze plamienia czy raczej minimalne? czy to jest grozne/? tak, robilam cytologie bylo wszystko ok, usg dopochowe - tez wszystko ok

Gość pionteczek
nie chce tez panikowac i na sile szukac jakichs chorob i sie faszerowac lekami. Moj gin - wyczulam - jest raczej przeciwnikiem brania lekow, jak nie ma potrzeby.

nie no tak to wiadomo, ze nia ma co brać leków, ale moim skromnym zdaniem te plamienia musza z czegoś wynikać

Gość pionteczek
aha, jeszcze tylko dodam, ze po usg stwierdzil, ze blona sluzowa macicy tez jest ok (a przed chwila wyczytalam, ze jej " nienormalna" warstwa moze byc wynimiem zmian hormonalnych, wiec moze rzezcywiscie te hormony sa u mnie ok?)

słuchaj tak na oko to niczego pewni byc nie możemy, ale zrobisz jak zechcesz a powiedz ile masz lat?