Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weetruhyikop

Ile imo ma wzrostu ???

Polecane posty

Gość weetruhyikop

ale tak naprawdę [cool

Gość ciamajdam
a po co Ci to ?

Gość jakies 180 bo wszystko
co on pisze na kafe TO PROJEKT

Gość Peretum
Ma 168 cm. Jajca nie?

Gość karlowaty jest
wiem, że na pewno mniej niż 175 🖐️

Gość IMO13858
Fluktuacje mojego wzrostu (oraz "wzrostu" ;) ), są zależne od wypadkowych nastroju i przychylności osoby wertykalnie mnie oceniającej...a nawet i "wertykalnie", jak możemy zauważyć w poście nr.4. :P

Gość elo elo 3 2 0__
tiaaa żarty ehe :D widać że sfera wzrostu wyjątkowo go boli to raz, a dwa gdyby byl typem alfa to po chooja przesiadywałby ciągle na topikach o prawikach?

Gość frgthyhyjhuj
imo pacanie nie bełkocz tylko odp. na pytanie karle, aż tak bardzo się wstydzisz tych centymetrów? :classic_cool:

Gość IMO13858
elo elo 3 2 0__ "...po chooja przesiadywałby ciągle na topikach o prawikach?" Przesiaduję też na tematach o CYCKACH - cholera muszę się wreszcie zdecydować co mi przystoi robić. :D frgthyhyjhuj "...imo pacanie nie bełkocz tylko odp. na pytanie karle..." "KARLE" Pytanie i zarazem odpowiedź. Gdzie tu dla mnie miejsce? ;)

Gość IMO13858
Kocico - do odpowiedniej oceny niedoboru (lub co MNIEJ prawdopodobne - nadmiaru) centymetrów potrzebne jest zdjęcie zrobione na tle punktu odniesienia...zaraz...wróć! Tak się ocenia charakter. :classic_cool:

Phi, a Ty znowu swoje. :classic_cool: Nie będę przekonywać czubka, że nie jest Chrystusem- już Ci pisałam.:P Poza tym kobieca intuicja bywa niesamowita- jestem wręcz pewna, że nasz mniej niż werszek. Nie muszę mieć fotki. ;)

Gość IMO13858
Kocico - z FAKTAMI nie ma co się kłócić - nawet tymi niepoprawnymi politycznie. :classic_cool: A ja sądziłem, że kobiety oprócz swej 'niezawodnej' Intuicji(TM), kierują się także czuciem (nie mylić z Uczuciem) i zmysłem wzroku. ;)

Imadełko, ja do końca nawet nie wiem o jakie to fakty Ci chodzi, bo ilekroć prosiłam o sprecyzowanie, to mnie spotykała jakaś taka nagła zmiana tematu, bądź zignorowanie. Nie wiem sama. :classic_cool: W Twoim przypadku zostaje mi ino intuicja- i wiem, że mnie nie zawodzi.:P

Gość IMO13858
Kocico - jak już Ci mówiłem, Twoje żądanie na temat dostarczenia "faktów/dowodów" jest niemal równoznaczne z Mission Impossible. :classic_cool: I doskonale o tym wiesz, ale żeby wyjść z 'twarzą', będziesz się tego trzymać. ;)

Imo, jakie tam znowu miszon imposibul. :classic_cool: Wystarczyłoby jasno określić do czego te aluzje właściwie się odnoszą, no i na jakiej podstawie zostały skonstruowane. :P Wierzę w Ciebie, "na pewno" nie są one oparte ino na wytworach spragnionego wrażeń umysłu. ;)

Gość IMO13858
Kocico - ale powstanie owych "aluzji" już dawno zostało wytłumaczone. Wszystko jest napisane - wystarczy żebyś poszukała. :P

Oj, jak zwykle spotyka mnie zawód. :classic_cool: Właśnie powstanie tych aluzji nie zostało mi wytłumaczone, tylko przedstawione od razu w finalnym kształcie. :D

Gość IMO13858
Kocico - wysil szare komórki. Po nitce do kłębka - wszakże koty lubią te igraszki. ;)

Gość IMO13858
Kocico - czyli wszystko ma być podane na srebrnej tacy? Teraz ja zaczynam tracić WIARĘ w Ciebie. :classic_cool:

Gość IMO13858
Oj, Kocico - co ma do tego fantastyka? No, w sumie jeśli pod uwagę brać Twą nagłą amnezje, to chyba jednak ma...:classic_cool:

Gość IMO13858
Trzymaj się intuicyjny futrzaku. :P