Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakoffana lala

Babeczki w kropeczki - ideał feceta, o którym każda marzy

Polecane posty

Gość zakoffana lala

ale on jest tylko mój...

Matko, tu psychopaci siedzą. A ty na czele. Masz ty kurwa swoje życie. Siedzisz tu pedale 24 h, 7 dni w tygodniu.

Gość jarzeniowka:
babeczki ma rozdwojenie jaźni, raz pisze pod marianem raz pod babeczkami hahha psychol.

Taka praca :) Też chciał(a)byś wstawać o 10 i zarabiać nie wystawiając nosa z domu w zimny, mokry dzień. Ale żeby tak zarabiać i mieć czas na pisanie na kafe to trzeba coś sobą reprezentować, a nie ziać nienawiścią i wyzywać ludzi po kablu od pedałów, trollu.

babeczki w kropeczki a gdzie ty ten nos wystawiasz siedząc non stop tutaj ? Masz tez kiepski zasób wiedzy w wielu tematach i ośmieszasz się wypowiadając się. Weź się człowieczku za życie

Śmiać się czy płakać z tej waszej zawiści? Koleżko nie jestes tak interesującym osobnikiem, by czegokolwiek ci zazdrościć i ziać zawiścią. Kolego zacznij żyć

Gość fdfvdfvd
bierz go, z pocalowaniem reki:D moge ci nawet wirtualnie doplacic:D bez podtekstow:P

Musi być fascynujące. Komp 18 h na dobę, w przerwie sranie i jedzenie. Faktycznie i zaiste pełne spontanicznego szaleństwa

Trolle forumowe dalej głodne. Tabsy łyknąć i do wyra bo wam berety pozrywa z tego napięcia nerwowego :) Czy tobie się zdaje, że twoje socjozagrywki robią na mnie jakiekolwiek wrażenie? Popiszcie sobie jeszcze, a ja idę czytać coś normalnego.

Gość milivanilii
A co ci po tej kasie skoro bez przerwy tu siedzisz, bzdety wypisujesz i wpadasz w furię z byle powodu. A już wyzwiska jakimi obrzucasz ludzi z byle powodu to czyste kuriozum. :)

Gość zegda
A ja lubię jak on wpada w tę swoją furię, miota się i rzuca wyzwiskami. Jest to niesamowicie zabawne. I tak łatwo go sprowokować. Przewidywalny jak pacynka :D

Gość tyle masz kasy
a glowna czynnoscia, jakiej poswiecasz czas jest przegladanie ofert marketow i jezdzenia tylko tam gdzie jest taniej, miesa najtansze sery najtansze, makaronu zapas, bo mozna 2 zl zaoszczedzic. jestem sobie w stanie reke uciac, ze facet ma ok 30 lat, jest bezrobony i mieszka z mamusia, ktora mu mowi, ze wszystkie kobiety to dziw***** i analfabetki i zadna go tak nie bedzie kochac.

Gość tyle masz kasy
atoze wpada w furiena kazdy sprzeciw tez jest fantastyczne:)

Gość milivanilii
właściwie mnie teraz też to już bawi, bo z góry wiadomo kiedy wyskoczy jak fircyk zza krzaka i zacznie rzucać wyzwiskami

nie wiecie jaki facet to ideał, nieszczęsne pokolenie babeczki to jakieś popłuczyny po ideałach, którzy tutaj kiedyś bywali;p

Gość tyle masz kasy
mi mala komiczne? ach piekne czasy, faceci wtedy mieli klase