Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dragon959x

Poniżanie i wyśmiewanie sie ze mnie- niektórzy

Polecane posty

Gość Dragon959x

Chłopak. Mam 13 lat. Teraz jestem w 1gimnazjum i jest chyba trudniej. Kiedyś miałem u innych upinie takiego "cioty". Teraz sie duużo zmieniłem ale nieśmiałość została. Przez to moje poczucie humoru jest jakieś bylejakie i trudno mi znalezc temat z innymi osobami a zwlaszcza z takimi nowopoznanymi. Dzsiaj nie dałem rady w ogóle, chciałem dopowiedziec cos ale nie wiedzialem co. Nazywali mnie pedałem, że byłem jestem i będę. Drugi naśmiewał sie z mojego scyzoryka, bo był mały, ale po co mi lepszy? Trzeci mi poprostu z liścia walnął w twarz a ja nie zareagowałem... Jestem bardzo dojrzały w porównaniu do nich. Zawsze ich widze w dresach. Takie dzieci ulicy ale nie całkiem. Chyba jednak słowa nic nie dają w tym wieku, trzeba użyc siły. Zaskocze ich, nabijali sie że jestem slaby, nie wiedzą jednak że ćwicze troche...

Gość Sunia i też Pancia
Nie wydaje mi się to dobrym pomysłem.Znam taki przypadek, że chlopak chciał sobie i reszcie coś tam udowodnić i rzucił si e na innego .W efekcie stal się oprawcą, bo kolesiowi, może i słusznie za jego zachowanie, połamał żebra.ale i co, to w końcu on poniesie konsekwencje. Może lepszym pomysłem byłoby pójśc na kurs tańca nowoczesnego.dobrze tańczący chłopak to obiekt westchniń dziewczyn, przy tym masz szansę stać się idolem.Poowdzenia, nie poddawaj się.