Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikt o nas nie dba...

Pytanie do prawiczków. Czy czujecie się samotni ?

Polecane posty

Bo ja bardzo. Za oknem widze wlasnie grupe gnojków , siedzą i piją browary widac ze zadowoleni. A ja? Siedze na forum i sie zale. Podglądam dziewczyny na portalach , sam nie mam zdjęcia. W pracy nudy , caly dzien przy komputerze ,cos zjem , godzina zleci,druga,trzecia ,osiem i do domu. O 20 obejrze Ksiąze w Nowym Jorku a potem pojde spac. Smutno mi ,gdy wracam po pracy do domu. Poszedlbym z kims na pizze ,do kina, pojechal gdzies na weekend.

myslalem ,zeby kupic sobie psa. Co myslicie ?

A moze są tu jakies samotne dziewice? Jak sobie radzicie z samotnoscią?

Gość pewnie czują się
Pomyśl, że samotne dziewczyny też w ten sposób spędzają czas, a więc w internecie ( forum tematyczne, czat regionalny, forum twojego miasta) też możesz poznać podobną sobie osobę. I już 2 nie będzie samotne.

To chyba oczywiste ze czujemy sie samotni ale czlowiek do wszystkiego potrafi przywyknac.Najgorzej w Wekeendy bo w tygodniu to zawsze jest jakies zajecie a za tydzien znowu wekeend ten najlepczy ale bedzie najgorszy.:(

" Pomyśl, że samotne dziewczyny też w ten sposób spędzają czas, a więc w internecie ( forum tematyczne, czat regionalny, forum twojego miasta) też możesz poznać podobną sobie osobę. I już 2 nie będzie samotne." Nie może bo nie jest wystarczająco dobry, jak wszystkie prawiki stare. 🖐️

Gość ludzie dajcie spokoj
tak ,juz to pisales offermo,znamy twoj problem...

Gość prawiczus 29
ja nie czuje sie samotny.. Raczej towarzystwo ludzi mi nie odpowiada.

Dla mnie weekend nie różni się od tygodnia, bo nie pracuję. A co do pytania, to najpierw chce wygraćw totolotka, a później założyć rodzinę.

Ja bym miał okazje się spotkać, ale ciężko znaleźć dziewczynę, która i z urody i z charakteru będzie pasować.

Gość Solstice
Ja bym chętnie poznał jakąś dziewczynę, ale sam nie jestem dobry w zagadywaniu, więc cóż począć ;/, też chętnie bym poszedł z dziewczyną do kina i na jakąś kolacje, ale nie mam z jaką ;/

Gość ghjfc
Też chciałabym iść z chłopakiem na spacer,coś zjeść ale nie mam szczęścia do osób. Jestem nieśmiała aby poznać kogoś otwartego a towarzystwo chłopaka podobnego do mnie może nieciekawie wyglądać.