Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka mamuska

zbliżająca sięzima ..sanki czy wózek???

Polecane posty

Gość matka mamuska

Witajcie :) ile miały Wasze pociechy jak posadziliście je na sanki idąc na zimowy spacer??? i czy preferujecie własnie sanki czy jednakwózek,,biorąc pod uwagę, że chodniki nie zawsze są wystarczająco odśnieżone.. jak to u Was było... mój mały ma 7 miesięcy i nie wiem czy mam myślec nad zakupem sanek czy to jeszcze za wcześnie.....

wszystko zalezy od tego ,czy dziecko juz siedzi.U nas wtym wieku sanki nie zdały egzaminu,bo mała dopiero zaczęła siedziec i nie umiała jeszcze równowagi dobrze trzymać.Poza tym nie wyobrazam sobie wyjscia na zakupy z sankami.Przeciez nie wejdziesz z nimi do sklepu?

kup sanki ale takie w których dziecko może się położyć . Ja też sądziłam , że w tamtym roku było na sanki za wcześnie . błąd ! Tak się wymęczyłam mimo , że wózek ma duże koła , że szok . W tym roku nie będę już taka lekkomyślna i kupię sanki . Np o takie : http://allegro.pl/sanki-z-opaciem-pchacz-solidne-spiworek-welna-pro-i1881045034.html ... ja już mam śpiworek , więc pewnie wybiorę opcję bez . Są fajne , wygodne i dla dziecka i dla rodzica i CIEPLUTKIE ;)