Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prezent dla kolegi z pracy

Prezent dla kolegi z pracy

Polecane posty

Kolega z pracy zarezerwował stolik w restauracji dla kilku znajomych i współpracowników , ma urodziny (25) Co mogę mu kupić , kompletnie nie mam pomysłu . podarek maksymalnie do 100 zł

Gość pani pozwoli
ja bym kupił bon do biedronki

Gość cancao do mar
jakas ksiazke? plyte z muzyka? moze jakis upominkowy zestaw herbat?

też myślałem o książce ale nie wiem co on czyta i czy w ogóle lubi czytać ... ciężka sprawa . Pomyślałem teraz o karnecie na saunę?

Gość moja jest lepsza
zestaw herbat dla 25latka? ;-d zart jakis...

Gość cancao do mar
o, albo moze bilety na jakis spektakl lub koncert chociaz tu tez nie wiadomo czy sie trafi w gust, moze jakas gre komputerowa?

Gość cancao do mar
ja tylko podsuwam pomysly i tak decyzja do autora nalezy

tylko widzisz , u mnie w mieście nie ma życia kulturalnego ... takowe nie istnieje , prędzej na dyskotekę możesz pójść :)

Gość cancao do mar
to moze faktycznie ten karnet na saune albo na silownie bedzie dobrym pomyslem :)

Gość sidubsubvisvb
Z tymi herbatami to wcale nie głupi pomysł. U nas w pracy w tym roku szef własnie dostał zestaw herbat w drewnianym pudełku. Kup mu wygrawerowane pióro wieczne. pełno tego na allegro.

Gość pani pozwoli
ta, sage w metalowym pudełku mu kup ;/

Gość sidubsubvisvb
Idź do sklepu z herbatami i zobaczysz jakie ładne są zestawy herbat w drewnianych pudełkach. Po prostu cudeńka. A wy to jedynie znacie minutkę więc cicho siedzieć.

Gość gość
my w biurze zawsze dla kolegów/koleżanek na tego typu okoliczności robimy koszulkę ze śmiesznymi cytatami/zdjęciami, mamy sprawdzona firmę projektant nadruków gdzie szybko i technika bardzo trwala robią takie fajne koszulki, dla zainteresowanych link do strony:http://www.projektant-nadrukow.pl/

Gość gość
Świetnym i sprawdzonym prezentem, rzeczą, która znajdzie miejsce w każdym domu będą maty ochronne POLITRADER. Zakłada się taką matę pod krzesło obrotowe lub jakiś inny mebel ruchomy (barek, stolik itp) albo kładzie się na blat biurka, pod laptopa i dzięki temu unika się zarysowań i innych zniszczeń. Ładnie wtapia się w otoczenie, nie wyróżnia się, innymi słowy świetnie komponuje się z każdym wnętrzem. Praktyczne, funkcjonalne i ładne.

Gość gość
ja mam zawsze problem co kupić koledze z pracy, ale dobra książka, jak np Pozdrowienia z Korei na pewno zawsze będzie dobrym rozwiązaniem.

Gość waldi 53
Moim zdaniem, najlepsze i najbardziej trafione są prezenty praktyczne i użyteczne jak np: spinki jeśli ktoś używa, portfel skórzany, pasek. Są to upominki zarówno praktyczne jak i z klasą. Na pewno każdy mężczyzna, czy to ojciec, chłopak czy kolega z pracy ucieszyłby się z takiego prezentu. My naszemu koledze na odejście kupiliśmy własnie portfel i whiskey. Był wniebowzięty :) http://www.personagift.pl/pl/i/personalizacja

Gość Tadere01
Jeżeli twój znajomy interesuje się poszukiwaniem, zbieraniem monet, antyków itd to może najdziesz coś dla niego w http://poszukiwacz.eu

Gość Zrzutka jest OK
Jeśli to kolega z pracy, to u nas jest taki zwyczaj, że robimy zrzutkę i wspólnie ustalamy co kupujemy. Zespół nie jest może duży, ale zawsze na coś fajnego wystarczy. Ostatnio jednemu koledze kupiliśmy fotel kibica, bo jak łatwo się domyślić jest fanem piłki nożnej i potrzebował wygodnego fotela. No to dostał takie cudo: http://pufy.pl/pufy-pilki/272-fotel-kibica.html

Gość gość
Teraz bony i różne vouchery są na topie więc to taki fajny prezent i wcale nie jakiś osobisty za co można by było się obrazić. Ja jak byłam na podobnej okazji to dałam koledze voucher na lot w aerotunelu wielkopolsce.