Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

jakie to jest chore

Polecane posty

żeby 6 latki szły do szkoły ...przecież to jeszcze takie maleństwo i już będą stresować dzieciaczki...nie wyobrażam sobie tego szczerze powiedziawszy...jak tak można zabierać dzieciom najpiękniejsze lata dzieciństwa na naukę? chore..

Gość dawwweww
chociaż raz przyznaje CI rajcie:)

Gość vvvvvvvvvdfdfs
ja nie mam dzieci, ale dla mnie to tez jest chore!

Gość routerEraTMobile
ja sie lalkami bawiłam do 12-13 roku zycia czyli do 6 klasy podst/ 1 gimn :D

W polskich szkołach te 6-latki zostaną zniszczone przez nauczycielki, które nie mają nic wspólnego z wiedzą pedagogiczną. To będzie krzyżyk do trumny polskich dzieci. Uciekajcie z Polski jeśli jesteście w takiej sytuacji, że wasze dzieci mają pójść w tym wieku do szkoły za rok czy dwa bo nie poznacie ich za 2-3 lata.

Gość gasdfasfasf
Jak twoja córka jest tak pojebana jak ty to niech już idzie do szkoły to może coś z niej będzie, a jak nie to wyrośnie z niej takie coś jak ty.

Gość klaustrofobia
wiecej niz ty napewno, bo ty to tłumok taki bezrobotny pasozyt

Sens tego jest tylko jeden: odebrać dzieci rodzicom i nie pozwolić na wytworzenie się więzi rodzinnych. One się bardziej przywiążą do nauczycielek niż do was. I nic nie poradzicie na to. Pomijam już odarcie ich z niewinności i dzieciństwa w tak wczesnym wieku. Małe potworki o wypranych systemowo mózgach.

Gość klaustrofobia
tobie dawno powinni odebrac dziecko- za to jaka głupia jestes. tak serio ja sie zastanawiam jak taki głupek wychowuje dziecko?

W UK takie maluszki mają ustawione ławki w kształcie koła często, taki stół konferencyjny, a w środku leżą zabawki i te dzieci normalnie się bawią, lekcje nie trwają tak jak zwykłe. A u nas co będzie? Możecie sobie wyobrazić dziecko 6-lat siedzące w ławce 45 min i skupiające uwagę na durnej babie?

Gość papla666
Dla mnie to masakra! Jeśli będę miała wybór, synek pójdzie do szkoły w wieku 7 lat. Szkoły nie są przystosowane do przyjęcia takich maluchów. Nie mam nic przeciwko nauce w przedszkolu. Mój maluszek się nie dostał w tym roku, ale w domu rozmawiam z nim po angielsku, uczę piosenek i pracujemy z książkami dla trzylatków. Oczywiście jeśli ma ochotę, jeśli nie czytamy, bawimy się zabawkami i rozmawiamy :), oglądamy bajki :). Nawet jeśli będzie tak inteligentny, jak mój starszy syn ( jest w 5 klasie podstawówki i nie ucząc się wcale ma średnią 4,78 ) i tak nie chciała bym wcześniej zaczynać jego kontaktów z podstawówką.

nie mam nic przeciwko, zabierac dziecinstwo? a to przepraszam koniec dziecinstwa wiaze sie z pojsciem do szkoly? nie sadze.. mysle ze szkola to najlepszy czas na poglebienie dziecinstwa, nowe znajomosci, hobby, zainteresowania, wycieczki itd

pozatym przypomnijcie sobie sami jak to bylo w 1 klasie podstawowki, taka traume macie? rozumiem, ze robicie ze swoich dzieci jakies kaleki ktore sobie nie poradza moze troche wiecej optymizmu!