Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejku!!

okres i okropny zapach

Polecane posty

Gość ojejku!!

wczoraj dostalam okres a dzis ...zawsze uzywam tamponow i wlasciwie nie ma zadnego zapachu a dzis musialam zmienic spodnie bo przez spodnie czulam okropny zapach ...umylam sie .uzylam dezodorantu ...to bylo jakies dwie godziny temu i znowu zaczynac smierdziec...taki typowo rybi zapach wlasciwie jakby cos zdechlo...przy czym nic mnie nie swedzi nie mam zadnych dolegliwosci -wczoraj kochalam sie z moim facetem... zaaplikowac sobie globulki? choc wiem ze w czasie okresu nie powinno sie ich stosowac..co robic?

poczekaj do końca okresu i wybierz się do ginekologa, to moga być początki jakiejś choroby, nie musi Cię swędzieć ani nic, tego typu objawy mogą dojść później no i przeżuć się na podpaski teraz, tampony przy infekcji nie są wskazane

Gość karola_1234
to pewnie infekcja, wstrzymaj sie ze wspolzyciem zeby partnera nei zarazic, po okresie idz do ginekologa, a poki co to zazywaj probiotyki ginekologiczne doustne np.provag, poprawisz naturalna flore bakteryjna pochwy, jej srodowisko zycia, infekcja nie bedzie sie tak rozprzestrzeniac

Gość lady bronka
dokładnie, zaczekaj do końca okresu i zaraz po idz do ginekologa. provag też wskazany na flore bakteryjną, jest doustny więc nie szkodzi ze masz okres.

Jeżeli zapach przypomina ci zapach ryby (nieważne czy (nie)świeżej) to zgłoś się do lekarza.To najczęstszy objaw infekcji.

Gość virtla
mam podobny problem tyle ze jak juz po okresie. Doszło pieczenie i swedzenie! :/

Gość virtla
dodam jeszcze ze zauwazyłam "mleczną" wydzielinę

Gość j.w.w
moze to grzybica