Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalo

Jak stworzyć sytuacje by kobieta dotknela penisa

Polecane posty

Gość kalo

Witam mam pytanie do obecnych kobiet ;) Otóż jestem z dziewczyną już 9 miesięcy bardzo się kochamy wszystko narasta stopniowo pocałunki, dotyk itp. Podczas pocałunku i dotykania jej piersi pod stanikiem chciałbym jakoś stworzyć sytuację taką by zaczeła dotykać okolic mojego krocza. Dlatego pytanie do kobiet ;) Jak stworzyc taką sytuację by po prostu ją do tego pociągało? Sam mogłbym też dotknąć ją w to miejsce(jeszcze nie próbowalem) ale chciałbym by ona chciała dotykać okolic mojego krocza. Dodam że jesteśmy dla siebie "pierwsi".

Gość AjDoMs
Musisz zrobić dziurę w kieszeni swoich spodni i wcisnąć go tak aby wystawał następnie mówisz jej że coś dla niej masz w tej kieszeni ona wkłada ręke i ...

Gość do autora postu
Najpierw musisz skończyć 12 lat.

Gość kalo
A ta rada z kieszenią to świetny pomysł taką niespodziankę jej zrobię, kocham ją.

Gość kalo
Widze ze duzo ludzi tutaj podszywa sie pod innych

Gość do autora postu
ktoś się pode mnie wlaśnie podszył

Gość beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Powiedz "kochanie, potrzymaj mi długopis" i podaj penisa :D przepraszam, nie mogłam się powstrzymać :D a mówiąc poważnie to nie wiem, co Ci poradzić. macie dogodne warunki do takich zabaw? mnie się wydaje, że ona sama musi tego chcieć, nie naciskaj, bo pomyśli, że dążysz tylko do seksu.

Gość kalo
Ona wie że nie dąże tylko do seksu tylko chciałbym poczuć tą inicjatywe z jej strony.

Gość kalo
Warunki mamy. Wolne mieszkanie raz na kilka tyg. gdy rodzice wyjadą. Także mamy warunki

Gość mnichu
a ona jakie ma warunki?

Gość kalo
Jak to jakie ma ona? No normalnie możemy być raz na kilka tygodnisami w mieszkaniu wieczorem

Gość xxl-men
Wyciągasz najlepiej sztywnego i mówisz bierz go, jak kocha to weźmie jak nie weźmie to poszukaj innej bo może jest jakaś chora.

Ona sama musi tego chcieć. Jak się nadarzy okazja i zapragnie tego, to sama to zrobi. Zaczynajcie powoli od poznawania siebie, swojej nagości, cielesności. Na takie pieszczoty potrzeba czasu. Przecież nie rzuci się na Ciebie od razu ;)

Gość jak samochód to
Powiedz "kochanie, potrzymaj mi długopis" i podaj penisa Kotecek co to napisał - do mnie - chce Ciebie mieć

Gość kalo
"beeeeeeeeeee" dobrze mówisz tylko wiesz chcialbym poczuc jej inicjatywe zawsze to ja kierowalem tym co sie dzieje dalej. oczywiscie powoli i pytalem o zgode. ale chcialbym tez poczuc sie tak

Gość kalo
Nie wiem nie znam kobiet dokładnie wkoncu każda jest inna ale jak to jest? Czy to nie dziwne ze ona milczy gdy ją dotykam? niby w tym nic dziwnego ale potem nie mowi nic czy bylo fajnie...tylko jak spytam odpowiada ze tak..

Gość Ale czemu do cholery
wypisujesz to tutaj, zamiast POWIEDZIEĆ to wszystko JEJ??? Nie wystarczy mówić do rzeczy, trzeba mówić do ludzi! Co do Twojej sytuacji - nie da się zjeść ciasteczka i mieć ciasteczka. Albo dasz jej czas i poczekasz aż dziewczyna sama wykaże się inicjatywą WTEDY, KIEDY SAMA UZNA ZA STOSOWNE, albo chcesz mieć NATYCHMIAST dopieszczonego ptaka, a wtedy musisz jej to POWIEDZIEĆ PROSTO Z MOSTU, nie czekając na jej inicjatywę w tej kwestii.

A powiedz mi jedno - ile ona ma lat?

Jak ja byłam w jej wieku, to nawet mi przez myśl nie przeszło, żeby wychodzić z jakąkolwiek inicjatywą, ponieważ zwyczajnie się bałam. Teraz mam 25 lat, dojrzałam i już bym się nie bała, ale 8 lat temu, to nie było mowy, żebym zaczynała pierwsza. Myślę, że sam musisz albo z nią porozmawiać szczerze, albo powolutku czekać, aż dziewczyna poczuje się pewnie i zacznie działać.

Gość [korekta serwerowa]
dopieszczonego ptaka w gwoli ścisłości, narząd ludzyki nazywany potocznie "ptak" jest tylko przekaźnikiem, przyjemność rodzi się w mózgu i nerwach;

Gość motumbo
na spiocha proponuje

Gość kalo
Właśnie zauważyłem że dla niej każda nowa rzecz każdy nowy dotyk jest obcy ale przyjemny i do wszystkiego sie oswaja i widac ze tego chce. Tylko martwi mnie jedno nigdy sama nie powie ze jest jej miło czy w trakcie czy po. Jak ja jej powiem jak mi milo ona powie ze jej tez i tyle. ze cudownie i tyle. Nie wiem moze kobiety bardziej w sobie trzymają podswiadomie takie uczucia co im sie podoba...

Gość to zależy jak ona do tego
podchodzi, przyjdzie jej to z czasem , jak bardziej bedziecie sie pieścić

Gość kalo
Śmiem sądzić że jest lekko autystyczna ale ją wyleczę z tego moim penisem jak tylko znajdę sposób aby go dotknęła.

Gość kalo
Nie mam zamiaru jej"zaliczyć" kochamy się. Bede czekał ile bedzie trzeba na ten 1 raz ale czlowiek tak jest po prostu stworzony ze pociąg seksualny do swojej 2 połówki podczas pieszczot nasila sie.

Gość do autora postu2
Masz 18 lat i nie dążysz tylko do seksu? Co, jaja Ci urwało? W tym wieku dąży się do niewielu rzeczy, ale na pewno seks jest jedną z nich. Kochasz ją, to zróbcie to po prostu jakiegoś wieczora. Powodzenia