Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalo

Jak stworzyć sytuacje by kobieta dotknela penisa

Polecane posty

Gość kalo
Znów kolejne bezsensowne podszycie się pod mój nick...

Gość beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Na to potrzeba czasu. Nie przeskoczysz tego, chyba, że będziesz natarczywy, ale wówczas zrobisz jej tylko krzywdę. Moim zdaniem ona jest trochę nieśmiała, trochę niepewna i trochę niedojrzała, ale nie że niedojrzała w złym znaczeniu, po prostu nie ma doświadczenia i może nie wie, jak się zachować.

Gość kalo
Kocham ją i to miłość pcha mojego penisa w jej ręce ale nie za wszelką cenę.

Gość kalo
Pewnie że niedojrzala jesli chodzi o takie rzeczy. Wiem na pewno że to ze mną 1 raz się całowała i wszystko ze mną...Chlopak jakos lepiej sobie z tym radzi widoczniej. Wiec w sumie nie ma sie czemu dziwic ze inicjatywa leży po mojej stronie... Tylko czemu nie powie ze jej sie podoba?;/widac ze jej sie podoba ale nigdy nie mowi o tym sama

Moim zdaniem jest po prostu wstydliwa i tyle. Ale z czasem jej przejdzie :)

Gość kalo
Chyba nie ma sie czemu dziwić to wszystko dla niej nowe... Dla mnie też no ale w końcu kobieta...

Gość kalo
beeeeeeeeeee bardzo mi pomoglas dzieki ;)

Gość kalo
Nieraz zauwazam jak podnosi moją reke powoli i kładzie na piersiach. Nie mówi"złap nie za cycki" po prostu powoli delikatnie mi to sugeruje wiec to chyba wskazuje ze ciezko jej troche o tym mowic;)

Na pewno ciężko jest o tym mówić, kiedy nie ma się doświadczenia. U kobiet dopiero z czasem przychodzi pewna otwartość i jesteśmy w stanie normalnie rozmawiać o tym z partnerem, mówić co lubimy, czego nie. Do tego trzeba dojrzeć. Najważniejsze, żebyś Ty był cierpliwy i pozwolił jej się otworzyć na te nowe doświadczenia :)

Gość Tomasz D.
kalo jestem z tobą przyjacielu;)

Gość początki pierwsze muśnięcia
stara się stara jeszcze w to wierzy nie spitol

Gość kalo
Dzięki Wam;) To odkrywanie kobiety szczegolnie gdy jest ona pierwszą kobietą jest cudowne;) tym bardziej ze ja jestem dla niej tez pierwszy. Staram się jak mogę i niepokoilo mnie to ze nie mowi ze jej sie podoba. Zrozumiałem już że po prostu niezrecznie jej o tym mowic trzeba byc cierpliwym i dbac;)

Dokładnie :) tymczasem dobrej nocy życzę :)

Gość kalo
Dziękuje i nawzajem dobrej nocy ;)

Gość kalo
posłuchałem rady kolegi i gdy mi stanał to na siłę załadowałem jej do buzi na początku się szamotała ale szybko zaczęło zasysać moją armatę, teraz sama się łasi i lubi jak ją tak packam twardym penisem przez twarz

Gość losingcontrol
złap ją za rękę i sam pokieruj najpierw po brzuchu, potem w dół, ale nie od razu 'na golasa' ;) najpierw po ubraniu. a jak nie wyrwie ręki, to spróbuj wsunąć za pasek. potem rozepnij spodnie i wsuń jej rękę, ale dalej PRZEZ TKANINĘ bokserek. i chwile kieruj jej reką. może szybko załapie sama ;) powodzenia. ja sama się wstydziłam potwornie na początku. i gdyby facet nie złapał mojej ręki to w życiu bym tego nie zainicjowała ;) ale jak już trzymasz jej rękę tam gdzie chcesz, a ona sama nie ucieka, to mrucz jakoś, żeby wiedziałą że ci fajnie ;)

Gość nieeeeet
Zgadzam sie z wypowiedzia losingcontrol . Mozesz sam ja na to naprowadzic. Skoro jestescie juz razem 9 miesiecy to napewno nie pomysli, ze zalezy ci tylko na seksie. Ona sie wstydzi, ty sie boisz, zeby jej nie urazic. Pewnie oboje tego chcecie, ale zadne z was nie ma odwagi. I tym sposobem wiele tracicie.

Gość takatakatak
ja tez mialam 17 lat gdy zaczynalam bawic sie w te klocki z chlopakiem i wlasnie jakos sie wstydzilam sama cos inicjowac- nawet nie potrafilam pierrwsza pocalowac chlopaka, mimo ze bardzo lubilam sie z nim calowac i piescic. Musiasz pokierowac jej reke ale najpierw przez spodnie.