Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Durna kobitajestem

szok!!chlopak przesadza

Polecane posty

Gość Durna kobitajestem

Witam,mam dopiero 18lat.Od ponad dwoch lat,niemam zycia towarzyskiego:-(chlopak mi zabrani prawie wszedzie wychodzic tyle co do domu dziecka,sasiadki i do szkoly(a chodze zaocznie).Co najgorsze odwozil mnie w sobote na autobus i nie pozwolil mi ubrac:butów na szpilce 11cm leginsy czerwona tunike bardzo obcisla z dekoltem,uwielbiam stroic uwielbiam;-)musialam sie przebierac:/i zmienic buty na mniejsza szpilke.A sama do tego doprowadzilam bo jak sie pytal jak w szkole to mu wszystko mowilam chcialam byc fer ze mnie z kalsy i poza klasy podrywaja mowi mi duzo kaplementow zapraszaja tu i tam a w klasie mam kolezanki kolegow w roznym wieku bo liceum dla doroslych co robic??

Gość a.jak
milten dobrze mówi. Twój chłopak nie chce zeby ktoś na Ciebie patrzył ze ... smakiem..

Gość Durna kobieta
Moj chlopak niechce zeby zakladala taki stroj jak gdzies wychodze bez niego bo twierdzi ze kazdy sie slini a jak z nim wychodze to caly czas mnie trzyma za reke caluje i mowi ze zemna jak jestes to tak mozesz sie ubierac bo jestem dumny ze moja zonka tak slicznie wyglada

masz racje, on jest chłopakiem a nie mężczyzną:) zero poczucia wlasnej wartosci :D ale Ty tez idziesz złą drogą.... powiem ci to co chciałbym powiedzieć 90% kobiet w tym kraju: OPANUJ SIĘ. OPANUJ EMOCJE.

Gość Durna Kobieta jestem
Ja,przewaznie jestem opanowana;-)tylko denerwuje mnie to ze niemoge nigdzie isc i juz pomalu wtraca sie jak mam chodzi ubrana do szkoly ale czego sie nie robi jak kogos sie bardzo mocno kocha eh

Gość Durna Kobieta jestem
Poprostu od 14lat chodzilam na imprezy uwielbialam tanczyc i to strasznie teraz tego mi brakuje wyrwania sie z kolezankami do klubu zeby potanczyc ale mowi sie trudno

Gość ojezusicku
Ty się po polsku naucz pisać, co?