Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IlonkaNT

Znacie jakieś fajne książki?

Polecane posty

Coelho czytałam, Gombrowicza, Różewicza, Kińskiego i książki tego typu. Znacie coś w tym guście?

Gość bjklbjk;
nie znam zadnych takich ksiazek, ze szkoly tylko pamietam odruch wymiotny jal trzeba bylo tego typu bzdury analizowac

Gość bjklbjk;
nie przeszkadza, po prostu wylania mi sie obraz osobowosci ktora to lubi

Kapuścińskiego poczytaj. Troszkę inny autor, od tych, których wymieniłaś, ale ja jego książki jednym tchem czytałem:)

Kapuściński? Powiem szczerze, że gdzieś słyszałam to nazwisko, ale nie wiem z czym mi się kojarzy. O czym pisze tak +/-?

Jak byłam młodsza to czytałam Harrego Pottera, tak do 4 części mniej więcej. Potem kupywałam je tylko z tego powodu, że jak już coś zaczęłam to skończę. Fazę na Zmierzch też miałam, taka lekka lektura do poduszki:). Zafon(chyba się tak nie piszę) też znajduje się w mojej biblioteczce. Te co wymieniłam to te co najbardziej mi się podobają. Tyle

Gość kuluarum
zgrywa taką oczytaną a nie wie kto to Kapuściński?? Spal się ze wstydu!

Czytuję książki na temat innych kultur, religii. Czasem jakieś romansidła. Lubię też romanse historyczne osadzone w latach wcześniejszych, pełne zagadek, tajemnic. Ostatnio czytuje też kryminały Gerarda de Villers'a.

Przepraszam, ale nie zgrywam oczytanej. Po prostu szukam nowych inspiracji. To, że nie znam Kapuścińskiego nic nie znaczy.

Gość kuluarum
znaczy,znaczy. Idź poczytaj te swoje Zmierzchy LOL

Wpychasz wszystkich do jednego worka. Miałam fazę na Zmierzch. Nie znaczy, że na okrągło czytam. W kinie też na tym nie byłam. Nie ma obowiązku, że musisz czytać Kapuścińskiego, wtedy jesteś zajebisty wg Ciebie? Każdy ma chyba swój gust nie uważasz? Po prostu nie trafiłam na niego. I nie zgrywam oczytanej, to próbujesz mi wmówić

Znasz Kapuścińskiego?! O kurwa jaki Ty jesteś zajebisty! Znasz tylko tego autora! Zajebisty jesteś! ''LOL''

Gość bnhb
kupYwać , taaa i wychodzi twoje oczytanie