Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senioritaessa

Jak to jest, że dla mojego chłopaka jestem zwyczajna,

Polecane posty

Gość senioritaessa

przeciętna, nawet jak mu się wyrwie, że jestem ładna (to mówi to bez przekonania) natomiast innym mężczyzną podobam się, widzę to a niekiedy nawet słyszę ;) Mój chłopak zawsze twierdził, że inne kobiety są piękniejsze,że im nie dorównuje. Czasami to pokazywał, a czasem wywnioskowałam to z jego wypowiedzi. Więc po jaką cholerę ze mną jest? Wiem, że ma śliczne koleżanki i ciągle mnie z nimi porównuje.

Gość senioritaessa
na co? Chyba na kobiety

Gość senioritaessa
No właśnie nie, ma malutkiego, widziałam większe, a nawet dotykałam ;P

Gość trędupęotretuar
A czy Ty, jesteś z nim dla jego urody, głupia kobieto ?

Gość senioritaessa
Ja też żartowałam z tym małym ;)

a po co Ty jesteś z facetem, który Cię dołuje i wpędza w kompleksy? nad tym się zastanów, zamiast pytać, po co on jest z Tobą. zresztą, zawsze możesz jego zapytać wprost zamiast gdybać na kafeterii

Gość ony
mezczyznom, to po pierwsze a po drugie, jak jestes z idiota, to swiadczy to tez o tobie

Gość pseudonima
"a po co Ty jesteś z facetem, który Cię dołuje i wpędza w kompleksy? " a wogole skad sie takie buraki - sadysci biora?

Gość senioritaessa
Nigdy nie powie mi prawdy.

Gość pseudonima
"mezczyznom, to po pierwsze a po drugie, jak jestes z idiota, to swiadczy to tez o tobie" swiadczy tyle ze chloak (burak-sadysta0 pewnie juz tak zanizył jej samoocene ze ma ochote pewnie predzej sie pociac niz cos z tym zrobic ... rózmiem ze gówno ściagneło cie w gowno :O

Gość pseudonima
"Mój chłopak zawsze twierdził, że inne kobiety są piękniejsze,że im nie dorównuje. Czasami to pokazywał, a czasem wywnioskowałam to z jego wypowiedzi. Więc po jaką cholerę ze mną jest?" po co? aby moc komu dowalac i czuc sie fajnie w zwiazku z tym :)

Gość joi bt
a czemu Ty z nim jesteś?

Gość ony
twoj chlopiec ma niskie poczucie wlasnej wartosci i kompleksy a ze ty tez i sie dajesz, to twoim kosztem sobie to rekompensuje

Gość pseudonima
"a czemu Ty z nim jesteś?" bo koles jej juz tak zycie pewnie uprzykrzył ze nie ma juz siły nawet odejsc od niego ...to taki etap wegetacji ... warzywo :o

Gość pseudonima
no ja podejrzewam ze jej juz wszytsko jedno ....

Gość pseudonima
słuchaj ... niech sie koles wali na ryja :) wyjdz na dwor do ludzi pogadaj z facetami i sama sie przekanasz...

Gość fikuśny
ciekawe czy ona mowi mu, ze jest najprzystojniejszy na swiecie?

Gość lilililif
mój też mi mowil ze sa ładniejsze seksowniejsze a ja mówie ze dla ciebie powinnam byc naj naj naj a on przeciez nie bede cie kłamał :D ja szczery chłopak jestem :D

Gość fanaberia.
ty, seniorita, tak poza tym to w domu wszyscy zdrowi? tu piszesz, ze masz chlopaka, dla ktorego jestes zwyczajna, w watku antyspama zarzucasz mu, ze jest twoim facetem i chce cie zostawic? jakies problemy z samoakceptacja czy cus :O

Gość Urughaijka
Mój był taki sam :] " ony twoj chlopiec ma niskie poczucie wlasnej wartosci i kompleksy a ze ty tez i sie dajesz, to twoim kosztem sobie to rekompensuje " Powiedzmy, że się z tym zgadzam.

Gość Złota_Lilia90
Ja zapytam raczej po jaką cholerę ty z nim jesteś??? Jak można być z kimś kto mówi ci, że nie dorównujesz innym? Ja bym przez niego nabawiła się strasznych kompleksów. Po jednym takim stwierdzeniu kopnęłabym go w dupę bo nie widziałabym szans na udany związek. W końcu zdradzi cię z taką, której nie dorównujesz. Mój chłopak zawsze powtarza mi, że jestem najpiękniejsza i inne mi nie dorównują i tak właśnie powinno być, to jest normalne! Nie rozumiem jak można mieć ochotę spotykać się z facetem, który cię dołuje, musisz być strasznie zdesperowana.