Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamlrenina

Wpadka. Czy wyjazd to dobry pomysł ?

Polecane posty

Gość Kamlrenina

Witam. Zaliczyliśmy z dziewczyną wpadkę i będziemy mieli dziecko. Od razu dodam, że nie chce go usuwać czy też porzucać matki, Kocham ją i mimo iż będzie Nam cięzko to wiem, że damy rade(mamy 21/19 lat). Moje pytanie tylko pozostaje, czy wyjazd na wyspy(Irlandia-Dublin( byłby dobry w takim wypadku ? Ja mam prace w Polsce...ale zarobki rzędu 1500zł raczej nie pozwolą na cokolwiek. A tam mógłbym zarobić przez 2-3 miesiące, przygotować mieszkanie i ściągnąć ją do siebie. Co o tym myślicie ?

Gość dziecko to jestt
twoja sprawa i nie ma tu nic do rzeczy co my myslimy

Gość anilka
czy tu, czy tam, wazne zebyscie byli razem!! jesli uwazasz, ze tam bedzie wam dobrze, finansowo i nie tylko, to rob wszystko, zeby ci sie udalo ten plan zrealizowac, bo nie jest zly:) powodzenia!

Gość jkh
to,że wyjedziesz to wcale nie oznacza,ze Ci się tam uda znależć pracę

Gość anilka
jak ktos zadaje konkretne pytanie, to mu sie udziela na nie konkretnej odpowiedzi, a nie piep*rzy za przeproszeniem o niczym. czy wy nie macie co robic, ze sie w takie glupoty bawicie?? sobota jest, za odkurzacz albo mopa i do roboty!!!!!

Gość Kamlrenina
Mam tam znajomego, ale nie wiem czy da rade mi coś załatwić, ale na pewno ułatwi mi to życie. Plus jest taki, ze biegle znam Angielski

teraz wbrew pozora mozna sie na poczatek w miare latwo na jakis magazyn zalapac bo czas przedswiateczny, jesli znasz angielski i mialbys sie gdzie zatrzymac to na czas jakis 3 m-cy jeszcze jeszcze...ale jesli szukalbys pracy na wyzszym stanowisku itd to w IR ostatnimi czasy jest niepisane prawo-w pierwszej kolejnosci praca dla irlandczykow ...

Gość Tiaaaa-a-a
Kamlrenina - znasz angielski - wiec masz spore szanse na znalezienie pracy/lepsze zycie. W Polsce bedzie ciezko z tymi zarobkami utrzymac 3 osobowa rodzine. Dasz rade i bedzie dobrze :-)