Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lizard star

Czy w Anglii są przystojni faceci???Bo ja widziałam samych

Polecane posty

Gość mia mia MIA MIA
W sumie widuje calkiem przystojnych Anglikow - opiekuje sie wyksztalceniem mlodych lekarzy i calkiem spora ich czesc jest przystojna. No coz moze wyglad zalezy takze od ilorazu inteligencji ;)

Gość numerowaaaaa
Love. Love is the greatest gift God ever gave man. Love is not wanting to go anywhere without her. Love is not caring what other people think about the two of you. Love is when you feel depressed and sickly when you're not with her. You feel like your life has no meaning or purpose without her. And that if she wasn't holding your hand you would float away to heaven from where she came. Love is caring for her physically and emotionally. It's telling her everyday, anytime, anywhere, anyhow, for no just reason that you love her. Love is telling her u want to spend the rest of your life with her. Love is wanting to marry her even tho ya'll haven't been dating that long. That you would do anything and everything for her. It's the feeling that you would give up everything just to see her smile or look into her beautiful eyes or hear her soft, soothing voice. Love is pure happiness. Love is the feeling you get when all you have to do is think of her and it brings a smile to your face and a yourning to your heart. Love is not being able to think about nothing but her. Love is having the sweetest dreams about her and waking up with a smile on ur face. Love is an overwelming feeling of pure bliss when the 2 of u kiss. Love is wanting to hold her in ur arms till the end of time. Love is wishing ur time with her never ends, that your lips would be locked together forever, that she'd be in ur arms till the end of time, that u could cuddle with her for all of eternity. Love is being helplessy and deeply in love with her and knowing your love for her and your feelings for her will never change/end. Love is the world, the world is love, and she is the world to me...

Gość mia mia MIA MIA
Elif -- juz wswzyscy wiedza ze znalazles cel w zyciu, nie musisz sie powtarzac:)

Gość Lalaliinka
A prezes wertyp co? Zamknal jape po tym jak go dziewczyny zagiely ? :D prostak jakich malo :D nawet argumentow mu zabraklo.

zostalem wywolany do tablicy, wiec odpowiem. zaczne od tego ze nic nie mam do polek, ktore dupcza angole. nie razi mnie to. dla mnie to normalne, aczkolwiek zdaje sobie sprawe ze glownie to kasa dycyduje. tak samo jest z ukraincami w Polsce. polki ich nie chca, a ukrainki sa dupczone na potege przez polakow. kasa... lepszy standard zycia. rozumiem to. byle nie z brudasem. anglicy GENERALNIE sa nieatrakcyjni. sa wyjatki, ale to wyjatki. 9 na 10 wyglada zle. pracujac z nimi, co prawda glownie walijczycy czulem sie bardzo dobrze. nawet mozna by rzecz ze czulem sie atrakcyjny :) anglicy pija tak samo jak polacy. moze i nawet wiecej. sa przy tym mniej agresywni. ogolnie raczej mescy nie sa. sa slabsi psychicznie. czesto wrecz ulomni i tepi.

mowisz,ze kasa decyduje?mylisz sie, my z R bardzo ciezko pracowalismy i dalej tak jest zeby osiagnac to co mamy, kiedy sie poznalismy on byl zwyklym inzynierem jakich wiele, nie mial kokosow.. przykro mi,ze ludzie mysla takimi kategoriami jak ty,ale coz kazdy zyje tak jak im wygodnie..i cos cie chyba jednak bodzie skoro uwazasz,ze polki sa 'dupczone' przez anglikow:O

kobiety takie sa. potrafia sie oddawac facetom by podnies swoja pozycje spoleczna, dla kasy. generalnie nie ma w tym nic zlego. chyba, ze sie pusci bedac juz w zwiazku. anglicy sa atrakcyjni dla polek, bo majac anglika, a nie polaka mieszkajac w UK masz lepsza pozycje w spoleczenstwie. pomoze ci lepiej szukac roboty np. tak samo jest z ukrainkami u nas. dla nich polak to lepsza partia niz Ukrainiec. zazwyczaj chca tu zostac, wiec polak im bardziej pasuje. facet z kolei nie patrzy na takie rzeczy, a tylko na wyglad na poczatku. anglik w polsce z polka? raczej malo realne. anglikow biaore glowne te ktora chca tam zostac na stale. jak nie, to odpuszczaja takie zwizki, bo z angolem powrot do polski i mieszkanie u nas to masakra. jezyk za trudny dla nich to raz. a dwa sa za slabi psychicznie na polske.

a wiesz,ze mam kolege, ktory jest zareczony z angielka?sa razem bardzo szczesliwi:) i jak juz pisalam wczesniej, probowalam zwiazac sie z polakiem w uk,ale nie wyszlo.. moze kiedys zmienisz zdanie na temat polek

nie pisze o polkach ogolnie, a o kobietach. chyba po to dalem przyklad ukrainek w polsce. analogiczna sytuacja. one do nas przyjezdzaja w poszukiwaniu lepszych perspektyw. tak samo ty zawitalas do UK i twoj wybor jest zgodny z naura kobiety. racjonalny. anglicy sa generelnie mniej przystojni i mniej rozgarnieci od polakow, ale sa zamozniejsi, i maja wyzsza pozycje na swoim terenie niz polak. takze przymykacie oko na ich wyglad, a kierujecie sie poczucieciem bezpieczeństwa finansowego, statusem spolecznym. tak robia ukranki w Polsce. tak robia meksykanki w USA itd.

dobra,widze,ze ani argumenty,ze 1.probowalam zwiazku z polakiem w uk 2. moj partner nie byl bogaczem 3. dawalam sobie rade finansowo swietnie zanim poznalam jego 4. zwiazki polaka z angielka sie zdrzaja Cie nie przekonaja,trudno, probowalam

1.probowalam zwiazku z polakiem w uk (latwiej sie zyje w UK z anglikiem) 2. moj partner nie byl bogaczem (ale anglikiem i ma lepsze perspektywy niz polak w UK) 3. dawalam sobie rade finansowo swietnie zanim poznalam jego (ale status spoleczny wzrasta majac anglika w UK) 4. zwiazki polaka z angielka sie zdrzaja (bardzo rzadko, i zazwyczaj krotkie, dlaczego? juz pisalem powyzej. ukraincow z polkami tez znikomy % ) nie mam nic do ciebie, czy innych kobiet, ale fakty sa takie, ze to racjonalizm, a nie uczucia (chemia) wami kieruje. kiedys czytalem fajny art. o angielkach z polakami. i nie ktore sie wstydzily, ze chodza z polakiem. baly sie powiedziec rodzicom :) tez ciekawy wzmianka byla w jakiejs gazecie. ksidz chyba, pisal, ze tylko raz udzielil slubu polakowi i angielce, przy kilkunastu polkach z anglikami. :)

Gość pysqatqaaa
Znam jedna dziewczyne,ktora w polsce uwazala sie za sex bombe..itd.Przyjechala do uk. pracy nie miala..pieniadze pozyczala, az jakas angielka ja poznalam z anglikiem. Facet bardzo mily,sympatyczne ,zabawny..porpostu fajny gosciu. Ale nie jest przystojny..Mysle ze wiekszosc polek nie zwrocilaby uwagi na niego. Wysoki,gruby, z duzym brzuchem, rudy i pryszczaty. Ma swoja firme,3 samochody,wlasny dom i dziecko z poprzedniego zwiazku.Zgadijcie co bylo dalej..:D Poniewaz laska ladna,gosciu polecial na nia. Mowila ze , miedzy nimi jest tylko sex fajny, bo moze robic z nim co tylko chce :D. Sa dzis nadal razem, maja wlasna rodzinke,urodzila mu dziecko, on kupil jej samochod, i pozwolil urzadzic dom po swojemu. Podobno sie kochaja.. ktos w to wierzy?

Gość numerowaaaaa
Fajnie by bylo gdybym byla z moim facetem dla pieniedzy, ale co tu zrobic jak ja zarabiam wiecej niz on :P Nie wiem co z tym statusem, bo pracuje w duzej firmie i pelno tu zamoznych ludzi na wysokich stanowiskach, a do tego cudzoziemcow z kazdego mozliwego kontynentu. Nie zauwazylam, zeby mnie ktos inaczej traktowal, bo jestem Polka.

ja tez widzialem takie pary. w walii zadko sa polki w mieszanych. ale w angli. londyn juz tak. z irolami tez sie masowo wiaza. na bank sa na 1 miejscu, bo cipate maja zakaz religijny na bialych. przyklad polka w moim wieku. bardzo ladna. z tej smaej szkoly sredniej. patrze na nk... i co widze. anglik. gruby jak cholera. z ponad 100 lekko. typowa angielska krolicza twarz. i ta z 20 zdjec ze slubu. nawet dj mieli na slubie. generalnie facet mial kase. ale to jest okrutne. mi jej zal. jak mozna z takim czlowiek uprawiac seks? te ukrainki u nas tez bioara dziadkow nawet :) mlode, ladne, a z 40 latkami mieszkaja :) ale tam nawet czasem gloduja te dziewczyny. bieda u nich jest duza. z ciapatymi, ktorych tak polacy nie znosza, czy murzynami, wiaza sie brzydkie polki. zaniedbane. starsze, co nie jest taryfa ulgowa. w sumie angole dostaja po rajtach teraz, i sie skonczy ta tendecja. raz beda biedniejsi. a dwa nasze dziewczyny nie beda juz tam jechac, bo nie bedzie pracy.

Gość lolek i bolek
Ty piszesz o jkaichs ludzich z marginesu chyba. Nie kazda kobieta wiaze sie z kims dla pieniedzy, mozna sie po prostu zakochac. I nie musi to byc brzydki, stary chlop.

wiem, ze nie kazda. ale tendecje sa ewidentne. zjawiska ktore opisuja maja miejsce. a zakochac sie mysle, ze jest ciezko bardzo w osobie ktora nie mowi twoim ojczystym jezykiem. zaurocznie pewnie mozliwe, ale zadko raczej, ze wzgledu na nie zbyt mocna strone wizualna wyspiarzy.

Gość pysqatqaaa
Ta para jest wlasnie z walii ;)

Gość pysqatqaaa
A tak powaznie,to laska go pokochala takim jaki jest;). Wpolsce sie smieja wszyscy z niej,oprocz rodziny.Sa szczesliwa rodzinka i tyle.

a ja sobie wypraszam, bo moj facet, walijczyk, nalezy wlasnie do tych przystojnych, moze nie na gust absolutnie kazdej ale 8 na 10 uwazalo by go za przystojnego, az mnie kusi zeby jego zdjecie wstawic kiedys, chociaz watpie, bo wstawic zdjecie swojego faceta tutaj na forum, to jakby sobie petle na szyje zacignac..;). a do tego swietne wysportowane cialo (sztuki walki, silownia) i dobra praca. juz spotkalam sie niejednokrotnie z okazami zazdrosci.. kocham go, co do tego nie mam zadnych watpliwosci, bo niby czemu nie mam kochac przystojnego, wyjatkowo sympatycznego mezczyzne, ktory do tego jest idealnym ojcem naszego dziecka. i tak. prezes, musze sie z toba zgodzic co do jednego, a mianowicie imponuje mi jego pozycja w spoleczenstwie. vanilla --> moj tez R :)

pysqatqaaa milosc w takim wypadku jest niemozliwa. jest z nim dla kasy i tyle. ale tak to juz jest. czasem i w polsce masz pare 50 latek z 20... czy jakim oblech z mloda. kasa. jeszcze tym bardziej angol, a poznac czlowieka przy barierze jezykowej jest bardzo ciezko. mi zal tych polek. czy Ukrainek w polsce. ZDZ nie dawaj zdjecia, bo pomarancze cie zniszcza :) wierze na slowo.

Gość pysqatqaaa
ZDZ nie pisalam tego do ciebie:) i nie mialam na mysli twojego meza;). Szanowny Prezes Wertyp a myslisz ze dla kasy urodzila mu dziecko? Ja jednak wierze ze pokochala go wlasnie z czasem, za jego dobroc , i chyba za to co jej dal. To co chciala miec przez cale zycie..pieniadze.

pysquata --> ja tez nie pisalam do ciebie, raczje do prezesa :) a tak wogole to napisalam bardziej ogolnie. i zeby nie byc goloslownym wkleje wam tu zdjecie mojego dobrego znajomego, rodowitego walijczyka, mam nadzieje, ze mnie nie zczapi ze wklejam zdjecia po polskich forach, w sumie tez nie duzo na nim widac: http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v1899/25/52/610530440/n610530440_5191564_2970.jpg

Gość czarny kocurrr
jak czytam zdesperowana to w 8 postach na 10 musi pisac o tym swoim walijczyku...tak juz wszyscy wiemy ze jest super ekstra przystojny ma zajebista prace i wogole...napisz lepiej co ty tutaj osiagnelas do tej pory bo chyba bez tego twojego walijczyka to g......takl wynika przynajmniej z twoich postow P.S. a ten koles na zdjeciu to wyglada jak jeden z polskich opalonych cwaniaczkow na plazy na majorce..tylko mu blinciora na szyi brakuje a co do angoli,iroli, waliczykow czy innych szkotow...w kazdym kraju sa i ci fajni facei i ci mniej fajni...akurat ja zauwazam ze polki upodobaly sobie tych mniej fajnych, niestety wiekszocs to dziewczyny z malych miasteczek i slabo wyksztalcone i one jak dorwa jakiegos obcokrajowca to jakby pana Boga za nogi chwycily!

Gość pysqatqaaa
wyjatki sie zdazja :D