Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz mama....

jaki jest najlepszy i najdokładniejszy internetowy kalkulator ciąży?

Polecane posty

Gość juz mama....

bardzo proszę o namiary. sprawdzałam na 3 i każdy podaje mi coś innego, a do gina idę dopiero 9listopada

Gość patryszja:)
kiedy mialas OM ilu dniowe mialas cykle?

Gość juz mama....
ost. miesiączkę miałąm 23września, a cykl? no wlaśnie tutaj Ci dokładnie nie powiem, bo brałam rok tabletki, odstawiłam i miałam pierwszy cykl 29dniowy, a w drugim już zaszłam:)

Gość Tiaaaa-a-a
To teraz testy ciazowe przeprowadz sie przez internet a nie za pomoca testu ciazowego z apteki...? Rany...jestem sto lat za murzynami!

Gość juz mama....
dzięki:) patryszja - to Twoje imię? jeśli tak to jesteś moją imienniczką:D

a widzisz gdzies tu tekst o TESTACH ciazowych oszolomie? jak nie potrafisz czytac ze zrozumieniem, to twoj problem :O

Gość juz mama....
tiaaa , a skąd wywnioskowałaś, że przeprowadzam testy ciążowe przez internet hm?:) robiłam test z moczu i test krwi, obydwa pozytywne, byłam u gin., ale nic jeszcze nie było widać i następną wizytę mam 9listopada, wtedy założy kartę ciąży i wyliczy datę porodu.

tak, mam na imie patrycja:) a lepsze jest to, ze moje dziecko urodzilo sie 1 lipca wiec prawie w ten sam termin ci wychodzi:)

Gość juz mama....
hehe, no widzisz, co za zbieg okoliczności:) ja też mam już jedno dziecko, urodziło się 11 października 2009:)

Gość Tiaaaa-a-a
"najlepszy i najdokładniejszy internetowy kalkulator ciąży" no faktycznie z tytulu topiku mozna wywnioskowac jeszcze,ze przeprowadzasz test techniczny samochodu...?! LOL

tiaaa,masz klopoty z logicznym rozumowaniem? dla ciebie obliczanie wieku ciazy jest czyms dziwnym? spadaj lekcje odrabiac bo ani o ciazy ani o dzieciach pojecia nie masz:D:O

Gość juz mama....
tiaaa - idź się lecz:o chyba nie masz się do czego przyczepić. nie wiem co dziwnego w tym temacie. bez odbioru!:o

Gość vvvvviesia
mnie sie wydaje, że wszystkie te kalkulatory pokazuja to samo i wszystkie są tak samo dobre

Gość anna12312
ja polecam www.moja-ciaza.pl

Gość izabell23
Tutaj http://emaluszki.pl/ masz fajny portal parentingowy. Z tego co widziałam, to mają też kalendarz ciąży u siebie na stronie. Poczytaj trochę, a z pewnością bez problemu wyliczyć co trzeba. :)