Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulkafiulkaaa

ktora kutka ladniejsza?

Polecane posty

Gość lulkafiulkaaa
mialo byc kurtka nie kutka;)

Gość guwernantka
żadna mi się nie podoba :( ale jak już bym musiałą wybrać to a pierwsza

Gość K-lemensi-a
Ta - trzecia......;-)

Gość lulkafiulkaaa
haha ale smieszne:P

Gość myszky
Ta czerwona. Nie każ dziecku chodzić cały czas w różowym. To, że jest dziewczynka to nie znaczy że ma wyglądać jak mała barbie.

Gość lulkafiulkaaa
wiem ale wlasnie ale jest najwiecej rozowych. jak jest ladny fason to roz:/ a kupilam malej kozaki czerwone i dobieram teraz kurtke

Gość myszky
To ta czerwona jest ładna :) Ja mam dwóch chłopców, ale jakbym miała córkę to też wolałabym inne kolory. Jeszcze fiolet ujdzie, ale róż :/

Gość erermtylkrtny
wszystkie bazarowe czy nie umiecie dziecku cos fajnego wybrac tylko wszystko takie tandetne pstrokacizny???

Gość kolorowoooo
ta pierwsza w ostatecznosci bo ogolnie zadna mis ie nie podoba w carrefourze takie po 29,90zł wiszą

Gość dwudziestka piątka
Nadal czerwona.

Gość vvvvviesia
mnie się podoba bardziej ta różowa - ale pod warunkiem, że nie bedzie do tego różowej czapki, różowych spodni i różowego wszystkiego uwielbiam ten odcień różu, taki lekko chłodnawy, ale żarówiasty ta czerwona jakaś taka jarmarczna

Gość po pierwsze to one
Obydwie są czerwone! Tylko ta na 2 zdjeciu tak blado wyszła. Ładniejsza chyba ta z drugiego zdjęcia. Ta pierwsza wygląda jak taka z bazarku właśnie. Ja też kupilam czerwone kozaczki i czerwoną kurteczkę. Taką http://allegro.pl/kurtka-zimowa-next-unikat-3-4-i1884924771.html Powiem Ci ze jest śliczna i ciepła. Szkoda tylko ze nie ma futerka przy kapturku bo by była ładniejsza. Zobacz na te NEXT zielone z wiatrakiem. Takie jak te: http://allegro.pl/kurteczka-next-z-wiatrakiem-98-i1893025685.html One mają futerko, a do czerwonych kozaków też będą pasować. Tylko musisz kupić czerwoną czapeczkę, szalik i rękawiczki i będzie ślicznie.