Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obym przesadzała

Nie widzę "tego czegoś" w jego oczach, zapewnia mnie o tym, że mu zależy, a jedn

Polecane posty

Gość z ciekawości 765765
Weź pod uwagę, że to "standardowo" to standard z brazylijskich telenowel dla gospodyń domowych. :D

Gość temat się rozwinął
wiesz na twoim miejscu autorko cieszyłabym się, że masz takiego kogoś. ja mam 23 lata, i od dwóch miesięcy dzień w dzień spotykałam się z pewnym chłopakiem. Oczywiście miałam motyle w brzuchu i byłam bardzo szczęśliwa, on wydawał mi się równie szczęśliwy. planowaliśmy co będziemy robić, jak sobie rozplanujemy czas. Pisał do mnie codziennie i dzwonił, w poniedziałek był jeszcze u mnie. Leżeliśmy wtuleni w siebie i czułam, że moje zycie w końcu nabiera kolorów. Umówiliśmy się na środę. Ale jego telefon milczał. Myślałam, że się coś stało. Więc dzwoniłam, pisałam smsy. Dziś sobota a on nie dał znaku życia. Jestem załamana...po co było to wszystko, może nie długo, ale boli jak cholera, więc pomyśl, jak twoje problemy wyglądają blado przy moich...

Gość takajednaaa
do autorki - tez keidys zakladalam tu podobny temat... Tez pisali mi, ze przesadzam. I co? Nagle okazalo sie,ze on jednak nei wie co czuje i zostawil mnie :) \ Pamietaj - kobieca intuicja NIGDY nie zawodzi.

Gość takajednaaa
dodam,ze pare dni wczesniej zapewnial,ze kocha, ze zalezy mu jak nigdy... ;) a potem jedno wielkie NIE WIEM.. i do widzenia. " Kobiety od zawsze odznaczały się większą skłonnością do empatii, mówienia o swoich uczuciach i przeczuciach. Psychologowie dowiedli, że kobiety szybciej rejestrują tzw. mikrogesty, bo są uważniejszymi obserwatorami. Monitorują otoczenie, badają, analizują, przez co stają się czujniejsze, a to w pewien sposób wpływa na przewidywanie następstw." Siegnac pameicia - moja intuicja NIGDY mnie nie zawiodla, ja po prostu nie chcialam jej sluchac :)

Kazdy inaczej okazuje swoje uczucia..tymbardziej ze to jest facet po przejsciach z kobietami. Tobie poprostu chyba tylko brakuje seksu.

Kazdy inaczej okazuje swoje uczucia..tymbardziej ze to jest facet po przejsciach z kobietami. Tobie poprostu chyba tylko brakuje seksu.