Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiyyyyy

70-te urodziny Taty.POMYSŁY POPROSZE:)

Polecane posty

Gość iiiiiyyyyy

Mniej tutaj chodzi o prezent bardziej o organizacje tego dnia;) Tata usposobienie ma pogodne,zdrowy jest jak kon,poczucie humoru tez mu dopisuje. głowimy sie z mama nad czyms fajnym w ten dzien.zwykla impreza to kurde lipa:O taki pomysl na cos szczegolnego w tym dniu. skok na bungee odpada:P nie sugerujcie sie wiekiem. dzieki:)

Gość iiiiiyyyyy
dziadek tez:)

Gość iiiiiyyyyy
no trudno żeby był dziadkiem jak ja mam dopiero 16 lat!!!

Gość iiiiiyyyyy
listopad -końcówka

Gość iiiiiyyyyy
jest jednocześnie tatą i dziadkiem dla mnie bo urodziła mnie moja mama która jest jego córką

Gość szz
o to moze zorganizujcie weekendowy wyjazd w bieszczady i tam zrobcie mu kameralne rodzinne przyjęcie? W bieszczadach jest pieknie o tej porze roku, zachwycające kolory

Gość ptasiek nastroszony
czyli taki szwagier ciotecznej matki

ze tez niektórym sie chce pajacowac:O mam 37 lat .to takie dziwne ,ze mam ojca:D? reszcie dziekuje i prosze o jeszcze:)

Gość iiiiiyyyyyy
a moja mame urodziła jego siostra

zależy z jakiego miasta jestes no ale jakas wycieczka, zwiedzanie, muzeum interaktywne (muzeum seksu? skoro jest z poczuciem humoru) wesołe miasteczko ? :) zoo? jazda konna? masaże wspolna sesja fotograficzna w strojach średniowiecznych

Gość ja pani wasza
na urodziny mojego taty tez 70 zrobilismy impreze w restauracji i zaprosilismy najblizsza rodzine oczywiscie tata o niczym nie wiedzial i mial mila niespodzianke tez moze zorganizujcie przyjecie w jakims lokalu wsrod najblizszych

Gość no, czarny humor kogos tu
nie opuszcza, "trumnę kupta rodzinnie" ( tata mógłby po prostu umrzeć ze śmiechu), ale mam póki co inną propozycję. Piszesz, że tata ma poczucie humoru. Nie wiem, czy mieszkasz w dużym mieście czy w małym. Jak w wiekszym, to dobrym zwyczajem wśród moich znajomych jest kilka godzin poza domem, najlepiej w jakiejś przytulnej kawiarni lub klubie, zestawienie kilku stolików, ot małe jubileuszowe spotkanie wśród najbliższych i najmilszych sercu. Mozna wykombinowac jakąś wielką jajcarską laurkę, na której wszyscy się wpiszą czy podpisza pod zabawnym tekstem (w/g czyjegoś pomysłu: namalowac na niej dinozaura, piramidy, szyb kopalniany itp i dodać: NIE MARTW SIĘ, SA STARSZE RZECZY NA ŚWIECIE OD CIEBIE i potem treść życzeń

Gość gość kasia
Beszczelni co niektórzy.wstyd.kobieta chce zrobic niespodziankę a ci beszczelni z takimi tekstami.będzie wam to oddane w przyszłości.

Gość gość
wycieczka promem ( super atrakcje)

Gość gość
urodziny na poziomie : Restauracja Eureka w Gdynii elegancko, przytulnie, rodzinnie i dobre jedzonko!

Gość gość
ja np. bym proponowal wystawic jakies ladne przyjecie z okazji tak poteznego wieku. na 80te urodziny mojego dziadka zorganizowalismy cudowna impreze w www.palacwkonarach.pl . Zupelnie nie zalujemy tego ruchu, dziadzio mial usmiech od ucha do ucha :)

Gość gość
Witam, Czy ktoś zna może jakieś fajne pomysły na występ na imprezie z okazji 70 urodzin??? Coś żeby jubilat był w centrum :)