Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djiefjheh4e4e

List od byłej. Co mam myśleć?

Polecane posty

Gość djiefjheh4e4e

wygląda na szczery. nie prosi mnie o powrót chociaż pisze że bylem dla niej najważniejszyy co to znaczy

Gość fanaberia.
pisze że bylem dla niej najważniejszyy i nad czym tu sie zastnawiac :D trzeba ci to przeliterowac czy jak?

Gość Zielonogórzanka
desperatka.. i co Ty na to?

Gość r o b
widocznie szuka bolca ,a sie nie trafia i gwałci już wszystkie banany i ogórki.

Gość djiefjheh4e4e
ale to znaczy że chce wrócić czy nie ?

Gość r o b
wyślij jej trzonek od łopaty,znam taką co sie nim monstrubuje,

Gość no nie mogę...
weź jej wybacz i żyjcie długo i szczęśliwie. Do czasu kolejnego rozstania

Gość fanaberia.
a skad wiesz, ze autor ma cos tej dziewczynie do wybaczenia? kobiety nie pisza listow do kogos, na kim im nie zalezy. w ogole w dzisiejszych czasach list to dosc rzadka forma kontaktu, mogla ci np. maila wyslac :p slowo pisane ma to do siebie, ze jest trwalsze niz mowione, nie mozna potem, ot tak, komus wmawiac, ze sie czegos wcale nie powiedzialo, dowod zostaje forever. poza tym napisanie listu to juz samo w sobie pewien wysilek. staranniej dobiera sie slowa, kilka razy czyta zanim przekaze sie odbiorcy itd. a ty zamiast zastanawiac sie, co autorka miala na mysli, moze po prostu ja zapytaj. listownie :P

Gość ja pisze listy
ja pisze kiedy tesknie, kiedy kocham pisze w nich o wafach ktore akceptuje i o zaletach jakie doceniam jesli pisze to musi byc wrazliwa, powinienes dac jej szanse bo jej zalezy

Gość djiefjheh4e4e
a jesli napisala tylko o sobie ? że przeprasza, że jabyłem dobry a ona zła, i przeprasza za wszystko co złego zrobiła?

Gość ja pisze listy
jest delikatna wzieła wine na siebie ale tak naprawde liczy na to ze sie odezwiesz do mnie sie nie odezwal ani jeden ani drugi a to smutne :( drugiego kocham ale nie docenia mnie chciałabym by dał mi szanse ale on nie ma serca a ja bym mu nieba uchyliła

Gość djiefjheh4e4e
ona tez mi napisała że wiele by oddala by naprawic wszystko a z drugiej strony napisała że nie nbedzie mnie do niczego namawiac to o co jej chodzi? chce wrócic czy nie?

Gość fanaberia.
wiesz, trudno tak analizowac jak sie calego kontekstu nie zna. to co przytoczyles, brzmi tez troche jak pozegnanie. mowie ci, zamiast sie zastanawiac nad kazdym przecinkiem w jej liscie po prostu ja zapytaj!

Gość kolejna desperatka
nie mozneznalezcnikogo innego, nikt jej nie chce to jestes jej ostatnia deska ratunku na faceta;)

Gość fanaberia.
lo matko, jak tak bedziesz dozowac po fragmencie to nic z tego nie wyjdzie. przytocz calosc to sie bedziemy glowic o co jej chodzi :O

Gość ja pisze listy
chce wrócić i wina zawsze lezy po srodku a o co poszlo i jak długo byles z nia i jak dlugo nie jestes?

Jeśli zadała sobie trud, żeby napisać list to musi jej zależeć i wcale nie jest żadną desperatką. Chce, żeby to była twoja decyzja bo w końcu to Ty jesteś facetem w tym związku, a ona nie chce Cię do niczego zmuszać. Więc wróć do niej i żyjcie długo i szczęśliwie ;)

Gość stad tutjaj taka masa temato
totalna bzdura, wina nie zawsze lezy po obu stronach, ale to swietne wytlumaczenie dla winnych;)

Gość ja pisze listy
wina lezy po srodku bo skoro dziewczyna cos zrobila zle to z czegos to wyniklo ... pozatym dorosli o tym wiedza ze w zwiazkach nie ma winy jednego albo tylko drugiego i to ci kazdy powie wiec skoro ona zawinila to pomysl dlaczego moj tez byly obwinia tylko mnie i nie widzi swojej w tym winy pierwszy sie obudził ... ale za pozno a ty do niej wroc

ojej, jaka ty dorosla... nie, wina jest czasami po jednej stronie i widac, ze z ciebie taka desperatka i stad takie tlumaczenie;) oczywiscie, ze ludzie sa winni rozstaniu bez wzgledu na zachowanie partnera, ale ty z kategorii osob, ktore lubia rozmywac wine i dlatego tlumaczysz autorke listu;)

Gość glucik po prostu
jednym slowem masz rozumiec to tak: dostała w zyciu tak po dupie ze ciebie doceniła :)

czasami wine sa obie strony, czasami tylko jedna - wszystko zalezy od sytuacji i kazda dorosla i dojrzala osoba, to wie;)

Wiecie co....Chyba autor powinien nam wiecej opowiedziec o ich zwiazku i rozstaniu. wtedy bedzie nam latwiej oceniac i doradzac...Tak!

Gość djiefjheh4e4e
a jesli wypominała mi liczne zdrady których nie bylo?

Gość ja pisze listy
ci co zwalaja wine na jedna str to egoiscie, niestty. ....

Gość djiefjheh4e4e
niee na pewno nie chodzi o inną, bo już wczesniej widziała mnie z inną na zdjęciu i troche była zla ale wtedy nie hcciała gadac, rezygnowała, desperatką też raczej nie jest, wiem że ma powodzenie u chłopaków pożegnanie? tzn? wyjedzie gdzieś?

Gość djiefjheh4e4e
nie wiem co mam mówić, ona mnie rzuciła

Gość ja pisze listy
pożegnanie w sensie ze nie bedzie do niej nigdy powrotu