Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to zmienic no

Stresuje sie gdy rozmawiam z ludzmi

Polecane posty

Gość Jak to zmienic no

Nie wime co mam robic. Mam taka pustke w glowie czasami ze az poporstu jest mi głupi ze nie wiem co opwiedziec, a czasami jak cos powiem do dostaje takiej zacinki ze plote głupoty, nie potrafie ładnie zdania ujac tylko mowie tak ogolnie i niepokolei ze nikt potem ze mna nie chce rozmawiac. I maja mnie za jakas dziwaczke przez to i osobe z ktora nie ma sensu rozmawiac

Gość lpoakam
Mam podobnie. Tzn. niby juz jest trochę lepiej, ale jeśli tylko znajdę się w sytuacji, która jakoś podobna jest do takich z przeszłości, czuję jak zamieniam się automatem w tamtą osobą i znów problemy są większe. Pokonanie tego będę wielkim sukcesem mojego życia. A o zmiany w moim wieku naprawdę trudno. Okazuje się bowiem, że moja zmiana jest jedynie pozorna. Ale też stopień zdenerwowania uzależniony jest od tego jak dobrze jestem przygotowana do dyskusji itd.

Gość z tym samym problemem
Tego chyba nie sposób zmienić. Mam tak od zawsze, tzn odkąd pamiętam i choćbym nie wiem jak była przygotowana do rozmowy w trakcie zapominam co chciałam powiedzieć, denerwuje się, mówię chaotycznie jakbym nie potrafiła sklecić zdania.