Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 29, 2011 lubię ciemno, nastrojowo... zawsze się zastanawiam co z duchami tych wszystkich zmarłych ludzi...? są tam? prowadzą ze sobą rozmowy? co myślicie? tylko mi tu bez przykładowego Czesia to temat poważny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duchy pierdolą cmentarze Napisano Październik 29, 2011 gromadzą się w pobliżu agencji towarzyskich, ciekawsze widoki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dekalogowata 103 Napisano Październik 29, 2011 Dlaczego nie było Cię na kafe tyle czasu? Czy ja Cię może z kimś mylę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 29, 2011 ja tu jestem od... zawsze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ptasiek nastroszony Napisano Październik 29, 2011 hahahaha duchy baluja gdzies a gupi ciemni oszolomieni zacofancy po cmentarzach biegaja z kwiatami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dobre pytanie. Napisano Październik 29, 2011 A ja ostatnio zastanawiałam się czy po śmierci te dusze sie starzeją :O Np. jak 10 lat temu zmarło 5 letnie dziecko to czy teraz ma 5 czy 15? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dekalogowata 103 Napisano Październik 29, 2011 Hm. Ale chyba gdzieś wzięłaś i zniknęłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wró Napisano Październik 29, 2011 Jesłi zobaczysz jakieś duchy na cmentarzu to dokładnie się im przyjrzyj, zlokalizuj grób, wykop trumnę, posyp szczątki solą i polej benzyną podpal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 29, 2011 jestem, ale częściej czytam i boki zrywam niz komentuję a wracając na cmentarz... jak tak chodzę między grobami to mi wyobraźnia świruję ONI tak sobie przemykają, odwiedzają się w grobowcach, opowiadają o swoich rodzinach i... o śmierci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czesio z filmu Wlatcy moch 0 Napisano Październik 29, 2011 Co sie Czesia czepiasz ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 29, 2011 Czesiu wybacz :) ale jednoznacznie się kojarzysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proszek do prania 0 Napisano Październik 29, 2011 W Wszystkich Świętych, często jeździmy na cmentarz z mężem wieczorem, nawet późnym. Zawszej jest sporo osób, i duchów nie widziałam nigdy :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 29, 2011 otulona :) też tak mam... zawsze myślę o bliskich tych, którzy zmarli, o tym jak bardzo było im ciężko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beatka s-k 0 Napisano Październik 29, 2011 noxela lubi takie cmentarne klimaty, jeszcze jej tu nie ma?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dobre pytanie. Napisano Październik 29, 2011 A jak czasem myśle jakby to teraz było gdyby dana osoba żyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ptasiek nastroszony Napisano Październik 29, 2011 Otulona i Lsesita to jakies normalne Kobity sa tzn jako mieszkanki UE nienormalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 29, 2011 mam pewien sekret związany z cmentarzami... nikt o tym nie wie chodzę na groby dzieci i głaszczę pomniki :O poprawiam porozrzucane wiatrem kwiaty, podpalam zagaszone znicze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milusia kicia 0 Napisano Październik 29, 2011 nie chodzę na cmentarze bo działają na mnie niezwykle przygnębiające. Jako dziecko mogłam udawać że śmierci nie ma, ale teraz już się nie udaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 31, 2011 odwiedziłam groby ale chciałam jeszcze iść jutro niestety coś mnie bierze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość werooska Napisano Październik 31, 2011 Ja tez jako dziecko i nastolatka lubilam chodzic pozna noca na cmentarz, mialam z okna widok na cmentarz i lubilam patrzec na palace sie znicze..Lubilam chodzic z innymi dziecmi na cmentarz i lac wosk na rece i robic z tego gruba rekawice...Wygrywal ten, kto bedzie mial najgrubsza..Lubilam bawic sie w szukanego...Wszystko w granicach rozsadku i z szacunkiem. Czesto tez chodzilam na groby dzieci..albo na groby, ktorych juz nikt nie odiwedza. Wszystko skonczylo sie jak doroslam, teraz panicznie boje sie smierci i dzien zmarlych mnie przygnebia :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość król i mag Napisano Październik 31, 2011 No to spójrz na ten dzień inaczej. Jako na fakt, że Ci ludzie żyją w pamięci swoich bliskich, w dobrych po nich wspomnieniach, rzeczach które po sobie pozostawili, słowach które zapadły głęboko w pamięć, naukach. To pokrzepiające. Przynajmniej dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach