Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joannaxx

sortowanie odziezy - pytanie

Polecane posty

Gość joannaxx

Czy istnieje gdzies na swiecie taka sortownia/hurtownia gdzie sortuje sie odziez wedlug rozmiarow? czy tylko wg gatunkow??

Gość joannaxx
bo tak sobie mysle moze by sprzedawac odziez uzywana w zestawach na allegro. Nie wiem czy to by wypalilo ale widzialam, ze zestawy jakie sa tam wystawiane sa malo atrakcyjne. Moze jak by miec ladne ciuchy to by poszlo

Możesz mieć problem z komentarzami, to śliska branża. Zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony. Sama chcesz sortować?

Gość firefoxona
od dawna na allegro są sprzedawane mega paki z drugiej ręki. I oczywiście, że jak chcesz otworzyć lumpeks to kupujesz ubrania sort lub niesort. Sort to ubrania wg gatunków i marek

Gość joannaxx
Wlasnie nie. Chodzi o to zeby juz kupila posortowane wg rozmiarow i dobrej jakosci. Nie chce kupowac kota w worku bo wiem ze zawsze istnieje ryzyko ze polowe albo nawet calosc wylonduje w piecu

Gość a co mi tam!
moja siostra się tym interesowała i podobno w warszawie są takie hurtownie, gdzie bierzesz to co Ci sie podoba, płaciśz za kg, a nie dostajesz worka, w ktorym nie wiesz co jest

Gość dzisiaj orange.
kupując gotowe sorty zapłacisz komuś za pracę, którą mogłabyś sama wykonać. Kupując tzw oryginał zapłacisz 1/3-1/4 wartości za kilogram, możesz więc mieć duży odpad, a i tak lepiej zarobisz niż na gotowych sortach. Sortowany towar dobrej jakości jest tak drogi, ze przyzwoite spodnie dżins mogą być nieraz w cenie nowych.

Gość ptasiek nastroszony
oooo to super dobra fucha dla polakow

Gość joannaxx
no niby tak, ale z dugiej strony jak kupie niesort i polowe z tego mam wywalic bo sie nie bedzie nadawac to juz wole kupic drozej i sprzedac wszystko. Zreszta i tak interesuja mnie tylko ubranka dzieciece a w niesorcie jest wszystko zmieszane

Gość dzisiaj orange.
Wszystkiego nigdy nie sprzedasz:( Zawsze coś będziesz musiała wywalić pomimo, że będzie całkiem dobre