Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tran85

Zaluje ze o nia nie zawalczyłem

Polecane posty

Gość zasłona z cienia
Autorze, to ciekawe co piszesz, przezylam kedys cos podobnego

Gość konieczna terapia
na pewno masz wiele atutow, talentow:) wiecej wiary w siebie i dziewczyny

Gość zasłona z cienia
moge spytac ile masz lat

Gość tran85
mam 26. atutow brak.jestem po prostu nudny i juz mysle jak dam rade spedzic swe zycie w pojedynke

Gość konieczna terapia
na pewno masz, przestan z czarnowidztwem:p zapisz sie na sport czy kurs jezykowy:)

Gość tran85
jestem zbyt zmeczony praca by jeszcze cos procz niej robic

Gość konieczna terapia
a w weekend:)?

Gość konieczna terapia
na dziewczyne tez musialbys znalezc czas:p

Gość zasłona z cienia
tran85 z tego co widze b. ladnie sie poslugujesz polszczyzna a to juz jest atut , ito jaki w dzisiejszych czasach. juz samo to duzo o TOBIE mowi+ ze jestes oczytany tudziez inteligentny a zapewne jedno i drugie

Gość tran85
mily/a jestes autorze konieczna terapia :) w weekend wlasnie odpoczywam po kilkunastu dniach pracy, akurat ten wolny. slabo jest wiec tkwie w tym marazmie

Gość tran85
czytam tylko internet :) za inteligentny nie jestem zeby cos zrozumiec potrzebuje sporo czasu. skutki nauki na pamiec

Gość zasłona z cienia
napisalam to calkiem powaznie jakby co. calkiem serio.

Gość zasłona z cienia
tran 85 ale masz ladne slownictwo nieczesto spotzka sie kogos kto tak ladnie formuluje mysli

Gość zasłona z cienia
...a teraz marsz zrobic liste co najmniej 10 swoich atutow i przeczytac co najmniej 3 razy z PELNA SWIADOMOSCIA. a propos tamtej dziewczyny o ktorej pisales.... ona ma kogos czy jest sama

Gość konieczna terapia
dziekuje, Ty takze robisz bardzo pozytywne wrazenie:) jest sporo takich osob, tylko trzeba probowac az sie dobrze trafi:) trzeba na poczatku troche przymusic sie do przelamania marazmu:) kazdy maly krok pomaga np. spacer czy kino:)

Gość tran85
i ja tobie odpowiedzialem calkiem serio. czytam tylko to co w necie. takich jak ja raczej nie spotkasz na ulicy bo wolimy domowe zacisze. jesli juz z kims sie mialbym zwiazac to z kobieta po 30tce ktora juz zdazyla sie wyszalec. a nie tego szukam

Gość tran85
wstydzilbym sie stworzyc taka liste poniewaz musialbym na nia spojrzec. piszac te posty patzre tylko na klawiature a gdy spojrze na monitor szukam tylko waszych odpowiedzi. wstydze sie tego co tu pisze poniewaz wolalbym m to mowic dziewczynie, tej ktorej zaluje w tym momencie, ktora pomoglaby mi sie otworzyc. to bylaby dla mnie najlpesza terapia jednak aby miec kogos trzeba siepostarac o zdobycie tego kogos. to dla mnie jak wysoki mur jakiejs gwiazdy chroniacy ja przed paparazzi. nie do przeskoczenia mimo wielkich checi

Gość tran85
spacere mnie juz dobiajaj. tymbardziej teraz, gdy nadeszla pora zakochanych, jesien, tez bym chcial ją przytulic i pocalowac jak normalny zwykly czlowiek jednak ja normalny nie jestem. gdyby nie internet chyba bym calkowicie zdziczal

Gość konieczna terapia
tran85, a nie moglbys tak sprobowac zblizyc sie do Niej malymi kroczkami;) na poczatku moze nawet w roli kolegi, moze tak byloby Ci latwiej:)?

Gość tran85
juz chyba za pozno. po tym jak wygaslo to jej zainteresowanie oja osoba zaczela mnie unikac, nie zauwazac. teraz bym sie juz tylko osmieszyl. nie wiem czy kogos ma, nie mamy kontaktu. jechalbym w ciemno, jak osotani pajac, zdesperowany glupek. nie chce sie narazic na smiesznosc. mi tego w zyciu nie potzreba

Gość smutnesprawy
dlaczego Twoja partnerka odeszla?

Gość konieczna terapia
moze odciela sie, bo moze bylo Jej tak trudno w niejasnej sytuacji? nie moglbys napisac, ze przypadkowo bedziesz w Jej miescie i czy nie mialaby ochote spotkac sie na goraca czekolade, ze zapraszasz:)

Gość Dentidenti
Na Twoim miejscu jednak porozmawialabym z tą dziewczyna ! Nigdy nie wiadomo,co chodzi po głowie tej drugiej osobie i często marnuje sie wspaniałe okazje na szczęśliwe rozwiązania - zaczynamy sobie wmawiac,ze juz za pozno,ze coś zawalilismy,ze ta druga osoba NA PEWNO juz o nas poważnie nie myśli... a potem okazuje sie często,ze ona czeka i czeka (i moze wyplakuje sobie przy okazji oczy,ale wciaz czeka !) :) Odezwij sie do niej,koniecznie !!! Powodzenia ! (znam te sytuacje od strony "czekającej",wiec tym bardziej namawiam na rozmowę) :)

Gość a ja chlopaka rozumiem, bo
zrozumie go tylko ten co ma podobnie, czy tak samo. rozumiecie, ze ja przez 7 lat odrzucalam kazdego faceta jak leci, bo balam sie, ze bede dla niego nudna, ze jak mnie pozna, to i tak odpusci, ze jestem beznadziejna, glupia.i znam doskonalne to uczucie, kiedy chce sie kogos miec i w zasadzie, kiedy nikt sie nie kreci, to myslisz, teraz dam rade, nie uciekne, ale ktos sie pojawia a w glowie powstaje gonitwa mysli, strach przed odrzuceniem. wtedy wysylamy sprzeczne sygnaly, bo chcemy i nie chcemy*(boimy sie), w koncu strach jest tak silny, ze oczywiscie odrzucamy te osobe i znow jestes sam i znow jest ten blogi spokoj-wtedy naprawde jest blogi, bo ja czulam niemal fizyczny bol, kiedy znow ktos sie pojawial, ja go odrzucalam, bo nie potrafilam inaczej, a z drugiej strony czulam, z tlko robie sobie krzywde. jednak, autorze, minelo mi to. mam 22 lata i zaczelam ostatanio w miare normalnie funkcjonowac w elacjach z plcia przeciwna, nie mozna uciekac. ale na smaym poczatku zacznij pracowac nad soba. sama nie wiem, jak to sie u mnie zmienilo, po prostu poszerzalam swoja strefe komfortu, czyli robilam rzeczy, ktorych sie balalam. zaintresowanie facetow tez mi dodalo troche otuchy no i ostatnio chodzilam juz taka napalona, ze kontakt z facetami po prostu byl mi potrzebny jak woda do zycia i zaczelam sie na nich otwierac. ale wciaz gdzies tam sie boje, gdy mam gorszy dzien. zycze powodzenia.

Gość Dentidenti
I jeszcze jedna rada - zrob ruch w jedna strone - na tyle wyraźny, żeby bylo jasne,o co Ci chodzi, bo wtedy i Ty będziesz spokojniejszych i dziewczyna będzie wiedzieć,na czym stoi,a to juz naprawde duuuzo daje ! :)

Gość 89rocznik
ZAWSZE JEST NADZIEJA,O MILOSC ZAWSZE WARTO WALCZYC TO ONA DAJE NAM SILE DO ZYCIA:):*

Gość a niech zarobila
mowia,ze brak reakcji to tez reakcja..kobiety sa wrazliwe ,a jak im na kims zalezy ,to tym bardziej niesmiale..niektore bynajmniej...skoro nie zareagowales na jej subtelne oznaki zainteresowania twoja osoba,to mogla uznac,ze nie bedzie sie wiecej osmieszac i wysylac ci oznak zainteresowania...to ponizajace dla kobiety,bo facet nia zainteresowany,probowalby jakos "podchwycic temat"... Ona niekoniecznie przestala sie toba interesowac,mogla tylko przybrac maske obojetnosci ,bo tak jest lepiej...ona byc moze lub prawie napewno nie wie,czy sie tobie podoba,czy jest w twoim typie,czy kogos nie masz,czy ma u ciebie szanse ,wiec nawet nie wie,czy moze miec na cokolwiek nadzieje w zwiazku z twoja osoba... postaw sie w jej sytuacji..a przeciez nie bedzie za toba latac,jak tyle niepewnosci wokol i zadnego punktu zaczepienia.... Paradoksalnie rzecz ujmujac,ta jej obojetnosc czy tez utrata zainteresowania twoja osoba,wlasnie pomogla tobie zwrocic na nia uwage czy tez sprawila,ze zaczales o niej myslec... Ale ona o tym przeciez nie wie ,bo i skad? Jesli ci naprawde na niej zalezy,to zrob cos,zawsze znajdzie sie sposob.Jest tylko pytanie czy chcesz? Jesli tego naprawde chcesz ,to proby odnowienia kontaktu maja jak najbardziej sens !

Gość hallo hallo zaraz
napisales gdzies teraz jak cierpie przez uczucia zakochales sie w niej ,prawda? no to odpowiedz dales juz sam czy warto probowac