Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NO1 Ritz

Dotrzymuję słowa

Polecane posty

Przepraszam za spóźnienie, jest to niedopuszczalne, ale gdybyś mogła spojrzeć w moje oczy wiedziałabyś, że jestem zaangażowany w rozmowę z Tobą.

Co chcesz mi powiedzieć?, postanowiłem dzisiejszego poranka tylko Ciebie słuchać, sytuacja ciekawa, radość i zaduma, kim jesteś w tej chwili?

Co co moge powiedzieć .. nic ciekawego . Jestem dalej tą osoba co byłam , nic ciekawego sie nie wydarzyło:) Dlaczego tylko mnie słuchać ? co chcesz przez to powiedzieć?

Dla rozweselenia twojego humoru powiem, że umiem rozmawiać z kobietami podobnymi do Ciebie, jestem zabezpieczony finansowo, proszę uważaj z dalszymi pytaniami - Jesteś ważną osobą w moim życiu,

Chciałbym żebyś została Opisz mi Jego... i jeszcze pytania: dlaczego mówiąc anioł do Ciebie, czujesz inspirację... Jak On ma na imię?

Bo ktos mnie nazwał kiedys Aniołem To jest Anioł nadziei mojej i taką gwiazdą przewodnia dla mnie., Ja sie nie czuję że jestem takim a niołem , że każdemu moge pomóc np. . Ale ja sama jego często potrzebuję

- Co się dzieje? - Jak On ma na imię, pytam bo ja sam napisałem, więc? Proszę Cię - pierwsza litera miasta, w którym mieszkasz...jeżeli się nic nie zmnieniło...to konieczne! Mzlisz mnie z ...kimś... .

albo jesteś osobą którą znam, albo jesteś osobą, którą chciałbym poznać... a dla czego, to kiedyś wyjaśnię, słowo Jola w e-mai'lu mnie rozprasza . . . . . . . no i wózek... ile...