Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez matury też jest średnie

Ja nie wiem dlaczego ludzie mowia ze srednie bez matury to nie srednie!

Polecane posty

Gość defcreftgrefgref
tepoty umysłowe swiadectwo maturalne potrzebne jest tylko na studia i nie ma czegos jak kurwa niepelne srednie!!!!

Gość defcreftgrefgref
dziwi mnie starsznie tępota umysłowa w naszym kraju. Jak wy lduzie podstawowki konczycie?

Gość liceum bez matury to średnie
bo wkurwiają się oto że np. zdali maturę i też mają średnie jak ci co nie zdali.

Nie po to maturę zdawalam, żeby idiotka bez matury mówiła mi, że też masz średnie, może wedle prawa masz a wedle drugiego człowieka jesteś zwykłą kretynką 🖐️

Gość fffdsdsa
Oczywiście że średnie bez matury to średnie i nie ma gadania.

Gość fffdsdsa
NieLubieNiedziel tylko że czasami ten bez matury dostanie lepszą pracę niż ty nawet po studiach. Bo teraz liczy się to co kto umie a nie to jakie ma wykształcenie.

Gość Japppaaaaaaaa!
Ja mam SREDNIE Matury nie pisałam :|

Gość Japppaaaaaaaa!
o też lubię jeść swoją kupę!!!

Gość he he he :-)
a ja nie mam matury, ale mam świadectwo ukończenia technikum i jest tam jak byk napisane że świadectwo jest dokumentem potwierdzającym posiadanie wykształcenia średniego:-) No i co teraz na to Ci którzy mówią że to jakieś średnie nie pełne czy coś takiego he he he :-)

Gość zegda
nie wiem jak to wygląda prawnie, ale chyba liczy się to, co miwi o tym prawo i jak ono określa typy wykształcenia bo kto co o tym mysli i jak uważa nie ma żadnego znaczenia przecież a wy tu przelewacie z pustego w próżne od kilku stron i tak wszyscy do piachu za jakieś 70 lat :)

Gość htrymgt
Co do tego, że nie ważne jakie masz wykształcenie a co potrafisz - g....prawda :) Do pracy trzeba mieć odpowiednie kwalifikacje, potwierdzone dokumentami. Chyba, że mówisz o pracy robotnika fizycznego - wtedy rzeczywiście, papiery nie mają głębszego sensu

Gość zamknięty w klatce
nie, tutaj jest mowa o pracy w biurze. Tutaj wystarczą znajomości, wiele tych ch... po studiach odpadła a ktoś inny bez matury się dostał. To was tak magistrów boli?

Gość mnie denerwuje to że ludzie
bez matury pracują w urzędach bo bez matury to hołota.

Gość gość
Te " magisterki które mówią ze matura daje średnie zapraszam do Wikipedii i jakiegoś forum prawnego ;) a i jeszcze jak lecisz sobie i wyzywasz kogoś od "szmat", "idiotek" " debilek" jak pani o ksywie weweeree coś tam która twierdzi ze jest na magisterce powiem tylko szkoda ze maturze nie ma obowiązkowego egzaminu z kultury osobistej to byś nie zdała napewno ;) i nie ma czegoś takiego jak średnie nie pełne każdy prawnik i osoba rozumna ci to powie! Życzę więcej chillu mniej agresji!! Pozdrowionka

Gość gość
Historia. Kto wymyśli maturę? Dziękuję za odpowiedź. Dalej mówię. Dawna szkoła zawodowa przypominała seminarium a poziom był bardzo wysoki. Od kultury po naukę o społeczeństwie i wiedza o gospodarce. A wyuczoby zawód kończyła się pracą dyplomową i studniówka na koniec razem z nauczycielami. Jeżeli ktoś tego nie przeżył nie powinien krytykować. Maturę wprowadzono dla liceum w szczególności w celu eliminacji słabych, którzy bardzo chceli dostać się na studia. Ja myślę, że to błąd, że bez matury nie można iść na studia w okresie zaocznym. Ludzie z doświadczeniem potrafią zadziwić świat. Ja w to wierzę Pozdrawiam

Gość gość
Po te technikum bez matury wygrał test z polskiego. W tej akcji brali udział profesorzy i magistrowie. Stwierdzono, że nie będą robić takich imprez Ciekawe dlaczego. Podkreślam, że nie było ujawnionych testów, a co za tym idzie nikt nie mógł wiedzieć co będzie na testach. Mówię to ponieważ stosują nauczyciele metody ukrytej metody, która polega na ujawnieniu swoim ludziom

Gość Octav Jurcan
Dnia 30.10.2011 o 11:07, Gość średnie niepełne.... napisał:

sama wróć do szkoły durna szmato. ja już szkoły pokończyłam i mam wyższe magisterskie. dla mnie bez matury nie masz średniego tylko średnie niepełne... głabie, tumanie obrzydliwy.

No, no - po poziomie językowym, ortografii, gramatyce i rozległej wiedzy widać, że Pani ma wykształcenie wyższe. Ho, ho!!!