Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez matury też jest średnie

Ja nie wiem dlaczego ludzie mowia ze srednie bez matury to nie srednie!

Polecane posty

Mnie nawet nauczyciele mowia ze jesli ktos nie ma matury a skonczyl liceum/technikum to ma pelne srednie wyksztalcenie. Czyzby ludzi denerwowalo to ze ktos zdal mature a ktos nie i maja tak samo srednie wyksztalcenie?

Gość średnie niepełne....
jestes pieprznieta, google nie boli, liceum bez matury to SREDNIE NIEPELNE, a nie srednie, debilko

"Czyzby ludzi denerwowalo to ze ktos zdal mature a ktos nie i maja tak samo srednie wyksztalcenie?" nie, nie mają .... ktos bez matury nigdy nie dorowna komus z maturą... nie zdal egzaminu dojrzalosci wiec nie ma pelnego sredniego i tyle, proste chyba co nie?

To dlaczego ja mam na świadectwie: świadectwo jest dokumentem potwierdzającym wykształcenie średnie?

Gość jdasgadg
Oczywiście że bez matury też jest średnie :) znam wiele osób pracujących bez matury w urzędach i innych biurach :) właśnie dlatego że mają średnie wykształcenie.

Gość ciocia elżbieta
oczywiście że średnie to średnie. Nie ważne z maturą czy bez.

Gość Bułka w maślekljsdh
gdzieś czytałam że średnie z maturą to "pomaturalne" :D W sumie średnie bez matury to jak najbardziej średnie. Ja zdałam maturę bardzo dobrze 3 lata temu, ale na studia nie poszłam bo od razu dostałam dobrze płatna pracę na cały etat.

Gość buahahahahahahaha..........
do średnie niepełne: Ty widać, nawet podstawowego nie masz:D. Świadectwo dojrzałości, a świadectwo ukończenia szkoły średniej, co za tym idzie- uzyskania wykształcenia średniego, to zupełnie dwie różne rzeczy. Skończ podstawówkę, gimnazjum, pójdź do liceum, a później bierz się za fora i swoje śmieszne teorie:D

Gość weweewerwrre
nie średnie tylko średnie niepełne. aha i ja mam wlasnie na swoim swiadectwie maturalnym napisane, ze wlasnie to swidectwo uprawnia do wyksztalcenia sredniego, ty glupia dziwko

sama wróć do szkoły durna szmato. ja już szkoły pokończyłam i mam wyższe magisterskie. dla mnie bez matury nie masz średniego tylko średnie niepełne... głabie, tumanie obrzydliwy.

Nie ma wykształcenia "średniego niepełnego":o. Taką terminologią możesz się posługiwać jeśli przykładowo kończysz liceum, bądź technikum, ale nigdzie w żadnych cv itp:o. Nie istnieje "średnie niepełne"...Co za debile:o

Gość a ja nie mam matury
i pracuję w dużej korporacji. Była przede mną osoba po studiach ale zwolnili ją bo ja lepiej sobie radziłem w pracy i zostałem :)

Gość chłopak z mazur55
bez matury ma się wykształcenie o stopień niższe niż średnie czyli teraz gimnazjalne, kiedyś podstawowe... jak slusznie zauwazyła morgan nie ma czegoś takiego, jak wykształcenie niepełne średnie czy niepełne wyższe...tak samo jak się kończy studia bez magistra czy licencjata ma się zwyczajnie średnie wykształcenie...

Gość 67hnnberenika 100
POTERZSEBNA TYLKO W WYŁACZNIOE JAK IDZIESZ NA STUDIA A TAKA TO NA HUJA MI W SZUFLADZIE?

Gość chłopak z mazur55
pewnie masz znajomosci ale inteligencją nigdy nie dorownasz komus kto ma mature.

bez matury ma się wykształcenie o stopień niższe niż średnie czyli teraz gimnazjalne, kiedyś podstawowe... Nieprawda

Gość chłopak z mazur55
nieprawda. matura swiadczy o srednim wyksztaceniu, nie masz matury ejstes ciulem zyklym, bez mozgiem

Masz wyższe? Co to za "uczelnia"?:o Aż strach pomyśleć co to będzie w naszej Polsce z takimi "magistrami" Szkoły Wyższej z Koziej Wólki:o. P.S. Mam maturę i ukończony dobry uniwersytet, a ty rób z siebie dalej debilkę:D

Idąc Twoim tokiem myślenia ktoś, kto napisał egzamin gim na 0p nie ma ani gim. wykształcenia...

średnie, to średnie, nieważne czy z maturą czy bez.

Gość syllogo
Średnie bez matury to ŚREDNIE.

Gość niestety nic nei ma o maturze
godnie z art. 11a ustawy z dnia 7 września 1991 r. o systemie oświaty wykształcenie średnie posiada osoba, która: ukończyła szkołę ponadpodstawową, z wyjątkiem: zasadniczej szkoły zawodowej, szkoły zasadniczej lub innej szkoły im równorzędnej, ukończyła szkołę ponadgimnazjalną, z wyjątkiem: zasadniczej szkoły zawodowej o okresie nauczania nie krótszym niż 2 lata i nie dłuższym niż 3 lata, których ukończenie umożliwia uzyskanie dyplomu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe po zdaniu egzaminu, a także dalsze kształcenie w dwuletnich uzupełniających liceach ogólnokształcących i trzyletnich technikach uzupełniających trzyletniej szkoły specjalnej przysposabiającej do pracy dla uczniów z upośledzeniem umysłowym w stopniu umiarkowanym lub znacznym oraz dla uczniów z niepełnosprawnościami sprzężonymi, których ukończenie umożliwia uzyskanie świadectwa potwierdzającego przysposobienie do pracy. i "Matura nie jest jednak dokumentem poświadczającym wykształcenie średnie - tę funkcję pełni świadectwo ukończenia szkoły średniej." ale mentalności ludzkiej nie zmienisz i średnie bez matury nigdy nie będzie dobre

Gość bez matury to nie średnie
Ludzie specjalnie dla Was zeskanowałam swoje świadectwo dojrzałości i jest wyraźnie napisane, że średnie to tylko z maturą!!!! W czerwonej ramce. Wymazałam gumką wszystkie dane. Proszę: http://zapodaj.net/9d2cc4d96af4.jpg.html Zatem zakończcie już ten głupi spór. A ci bez matury po liceum: nie macie średniego, pogódźcie się z tym

hahaha jakie teksty"ludzie bez matury ,nie dorównują tym z maturą" Trochę się poplułam ze śmiechu. A uwierz mi czasami są mądrzejsi od takich pizdzipałów jak ty :-)

bo o tych półgłówkach po studiach już nie wspomnę:D:D:D:D Połowa z nich to tacy idioci ,że pała mała:D:D:D No ale cóż.Dobrze ,że do nich nie należę:D

Gość do bez matury to nie średnie
Świadectwo jest dokumentem stwierdzającym posiadanie wykształcenia średniego ogólnego i uprawnia do ubiegania się na studia w szkołach wyższych Świadectwo jest dokumentem stwierdzającym posiadanie wykształcenia średniego ogólnego - to jest dowód na to że jest średnie wykształcenie. Ja na świadectwie mam tylko - Świadectwo jest dokumentem potwierdzającym posiadnie wykształcenia średniego.

Gość no widac widac....
no widac pestycyd chamie i prostaku, że nie należych do ludzi wyksztalconych... ;) nie martw sie, to widac od razu chamie

Gość inkkkkkka
a jak wspominacie maturę?:) szczególnie starą:) Ja pomimo ukończonych studiów ciągle mam koszmary senne dotyczace matury:) pomimo tego ze 10 sesji za mną:)