Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsfsdfsdffsdfsd

nowy facet dody

Polecane posty

Gość fdsfsdfsdffsdfsd

była z nim dzis w ddtvn jest tancerzem , wyglada jak ochroniarz z dyskoteki. oczywiście przylepiony do dodzi i prowadzacy mu słodzili pewnie tak w scenariuszu mieli zeby zrobic z niego jakiegos wielkiego światowej sławy choreografa haha. swoja droga czy mozliwa jest milosc do innego faceta jak sie pol roku temu wlaczylo o zycie s narzeczonego ktory zachorowal na raka??? tamtego olałą i ma już nowego zdrowego i nikomu to nie przeszkadza. dziwne. moze ja mam jakieś staroświeckie podejście

Gość fgfgfgfgghjjkjk
daj spokoj, porucha porucha i zostawi, tak samo jak zrobil nergal, i bardzo dobrze!

Gość aishaaaaaaa
nerg ją zostawił bo to ona nie chciała sie z nim ruchać po tym raku . po chorobie facet staje sie mało atrakcyjny i pewnie mu nie staje, wiec jej dał odejść.

Gość fgfgfgfgghjjkjk
co z tego jak i tak mu pewnie dupska dawala, wiec co chcial to dostal ;) jak to sie mowi, co poruchal to jego ;)

Gość aishaaaaaaaa
no i bardzo dobrze, lubie nergala i mu kibicuje, wiem przez co przeszedł i przez co przechodzi. sa fajniejsze kobiety niż doda i pewnie teraz korzysta z tego, a doda elektroda jest przy facecie tylko jak jest jej do czegoś potrzebny, pustak

Gość Hmmm-mmm-mmm
Facet Dody to byly Justyny (z Ich Troje) - kochal ja bardzo do momentu kiedy Ich Troje robilo kariere. Zdaje sie,ze rzucil ja zaraz po tym jak Justyna z I3 odeszla. Pewnie facet chce sie wypromowac...

Gość aishaaaaaaaa
ale z nergalem sie tak nie lansowała po mediach bo tego nowego fagasa dody widze już chyba 5 raz ich wspólny wywiad w tv a sa razem chyba miesiac , z nergalem sie w ogóle nie pokazywała a tym bardziej nie udzielala wspolnych wywiadow

Gość ide w zyde
ja sadze, ze ten facet ma gleboko dode, widac to bylo po mowie ciala, to Doda na niego co i raz spogladala,probowala kokietowac , a on byl obok i wcale go to nie wzruszalo, spojrzal na nia chyba ze dwa razy i od razu odrywal wzrok, nie ma tu i raczej nie bedzie wielkiego uczucia, a prawie jestem pewna, ze facet chce tylko jej kosztem zdobyc slawe, no i przy okazji troche skorzysta sobie(fakt faktem doda atrakcyjne ma cialo)

Gość poiuywqewewqerwq
doda to debilka, widać ze w nim zakochana i wpatrzona w niego jak w obrazek, a on widac że cwaniaczek ktory ma kompleksy przy niej i musi opowiadac kim to on nie jest. doda to wieksza debilka niz myslalam. nergala oskarzyla ze byla dla niego trampolina do slawy, a tego wymoczka ciaga po mediach, nikt go nie zna i chce zrobic z niego gwiazde. a tak sie uzalala ze faceci ja wykorzystuja do kariery. kretynka totalna mam andzieje ze zniknie wkrotce z mediów bo to jamochłon, myslalam ze inteligentna jest jednak nie

Gość poiuywqewewqerwq
w dodatku wozi go swoim samochodem (audi i porsche) , i daje mu prowadzic, on zamieszkal w jej apartamencie na mokotowie , i jeszcze ona mu zleca projekty np ostatni teledysk dala mu wyprodukowac itp itd i jeszcze mu za to zaplacila. rozśmeiszyło mnie jeszcze jak mołek powiedziala ze on nie wyglada na pantoflarza

nie widzialam ich w tv, ale jakos nie wierze w ta wielka mlosc dody do nowego faceta, mysle, ze nie do konca przebolala strate nergala, ktorego badz co badz ale kochala wrecz szalenczo za szybko na powazny zwiazek

Gość fgfgfgfgghjjkjk
z tym atrakcyjnym cialem to przesada: sztuczne cyce, figura faceta, szerokie bary, brak bioder, meska szczeka, ryj jak transwestyta, tona tapety na ryju, nadmuchane wary obciągary... nie zartujcie, wiele piekniejszych zgrabniejszych kobiet chodzi po ulicach ale po prostu kasy nie mają na fajne ciuchy. doda jest bardzo przecietna ale dobrze zrobiona i zoperowana. zobaczcie jej foty z poczatku kariery: wielka pyzata geba, plaska jak deska, taka baba ze wsi ;) zero urody.

Gość nemesisssffdsss
Nie kochała Nergala, bo szybko go zlała po chorobie i szybko sie go pozbyła. Radzia kochała bo do niego wracała. Chociaż myśle, że teraz jak zobaczyła jak Nergal sobie nieźle radzi i nieźle wygląda to troche jej żal. Najbardziej żałujemy tego czego nie mamy i nie możemy mieć, a po tym co ona o nim powiedziała w tabloidach to nie ma szans żeby wrócili do siebie czy mieli jakiekolwiek relacje. I dobrze niech cierpi

Gość nemesisssffdsss
a co do tego nowego kolesia to widać że tytanem intelektu nie jest, zwykły łysielec. Podobny do Radzia w tym względzie. jakby nie było Nergal to był oczytany i wykształcony facet , po historii, o czym miał z dodą gadać. Chodziło tylko o seks(on) i o lans na jego nazwisku(ona), cenionym w branży w kraju i za granicą.

no z tego co mi wiadomo i z jej wywiadow wynikalo, ze to nergal ja zostawil zaraz po tym jak wyzdrowial, kiedys udzielala wywiadu, w ktorym byla naprawde szczera, nie jezyla sie, nie przechwala, siedziala, mysle, ze obolala po stracie, zraniona, oszukana- to bylo kilka minut rozmowy, potrem kamera najechala na prowadzacych, powrot do studia i sam pienkowska powiedziala, ze to strasznie smutne co powiedziala (rozmowa odbywala sie poza studiem) naprawde widac bylo ogromną pokore do tego co sie stalo i to byly jej slowa- w zyciu adama nie ma juz dla mnie miejsca

Gość pudelekpls
dodzia w ostatnim wywiadzie mówiła , że chciałaby się jak najszybciej zakochać i ma wielkie parcie na to by znaleźć miłość. czyli wzieła pierwszego lepszego i bawi sie w związek wmawiając sobie że jest wielce zakochana. a taki pustak jak ona nie może nikogo głeboko i naprawde pokochać, co udowodniła tym jak potraktowała narzeczonego po tym jak cieżko zachorował.

Gość pudelekpls
sweet dreams - ona udawała że była rozżalona, widać to było po oczach, zresztą nie będę o tym pisać, ale to ona sama podesłałA do faktu donos że ją nergal rzucił przez telefon /a pewnie była to zwykła kłótnia/. zależało jej na tym by sie go pozbyć, bo nie oszukujmy sie, facet jest chory na raka do końca życia, to nie jest uleczALNE. jej zależało na tym by sie z nim rozstać, pamietam jak wykrecała sie od spotkań z nim, że ma katar, nie mogła jechać do swojego faceta który cudem wyszedł ze szpitala, ale mogła isc na impreze ze znajomymi.

Gość erererrrr
nie dziwcie sie mu widział ja bez makijażu wie jak wygląda i nie może już na nia patrzec a wiadomo że jak zmyje tapete to wyglądem przypomina predatora albo w najlepszym przypadku tranzwestyte

Gość pudelekpls
i zależało jejna tym by wszyscy myśleli że to nergal ja rzucił. a on sam przecież mówił że to wszystko nie jest takie czarno białe, i że pani dodzia jak wyszeł ze szpitala to zerwała z nim kontakt i ich drogi sie rozeszły i mimo wielu prób i checi nie udało sie tego uratować. więc to co wmawia ona mediom to jest czysty pr żeby nie było ze zostawiłąaswojego faceta bo jest chory. ale wy nie wiecie na czym polega pr w polskim showbiznesie, to bagno totalne, donosy na bliskie osoby, zlecane artykuły żeby znioszczyc druga osobe i jej wizerunek. nergal sie nie tyka tabloidów, dodzia tak, dlatego ona rządzi a nergal ma taki wizerunek jaki ma

znasz ta historię z osobistej strony? nie wnikam w szczegoly kim jestes i dla kogo, ale to są twoje wnioski na podstawie tego co wykreowaly media czy bylas tego swiadkiem? jesli bylo tak jak mowisz, to faktycznie brak slow, ale jesli to tylko twoje przypuszczenia to kazdy z nas ma prawo myslec inaczej

Gość ahahahhafrrr
Jakby nie było, Nergal byl dla niej zbyt inteligentny, nie ten poziom. Zawsze uważałam że blachara powinna być z łysym karkiem, któy ma niewiele powiedzenia . Ludzie powinni dobierać się na zasadzie podobieństw, a nie różnic. I ta zasada sie potwierdza

Gość erererrrr
dziwne że niby jest taka najseksowniejsza i najpiekniejsza po co jej 20-pare operacji plastycznych sztuszne zęby i doczepiane włosy to co widzicie w sesjach i na scenie to ściema jej mężuś i faceci widzieli ją bez tapety dlaczego wszyscy ją zdradzali ją można porównać do sztucznej dmuchanej lalki która w końcu znudzi sie facetowi i zapragnie prawdziwej kobiety

Gość fgfgfgfgghjjkjk
ona jest piekna ale tylko w bardzo mocnym makijazu, fajnych ciuchach, wysokich szpilkach. nosi takie wysokie szpilki bo ma krotkie nozki jak kaczuszka. i zgadzam sie z tym, ze jak facet zobaczy ją z rana bez makijazu to juz nie ejst zapewne taki zachwycony ;)

Gość erererrrr
gdy pierwszy raz ją zobaczyłem bez tapety pomyślałem że to najbrzydsza baba jaka widziałem ona jest obrzydliwa nawet jak sie pomaluje wygląda jak tranzwestyta

Gość fgfgfgfgghjjkjk
no ma tam tez troche tapety ale taką, ktorą sobie sama zrobila a nie profesjonalną i dlatego wyglada tragicznie. a do tego jeszcze chyba przed operacjami na twarzy byla, bo teraz ma jakby szczuplejszą twarz, tluszcz odessany z policzkow? przeciez to taki chomik był a teraz ma szczuplejszą buzie.