Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja teraz zrobie

zerwanie po 3 latach, co robić?

Polecane posty

Gość co ja teraz zrobie
strasznie mnie wyzywa teraz, ale to chyba dobrze, zatrzymam te wiadomości i będę pamiętała za każdym razem jak za nim zatęsknię, a tęsknię juz, on pojechał do domu, już planowalismy co będziemy robić po jego powrocie, a tu coś takiego, nie potrafię tego zrozumieć, nie potrafię

Gość co ja teraz zrobie
proszę niech ktoś ze mną pogada....

Gość co ja teraz zrobie
wyzywa mnie teraz od kurew, nie wiem co ja mu zrobiłam, fakt 3 lata temu byłam inną osobą, ale chyba każdy człowiek się zmienia, zresztą nie wiem co on mi wypomina, sam miał mnóstwo dziewczyn, nie miał z tym problemu, ja miałam w zyciu jednego chłopaka, całowałam się może z 5...w tym okresie imprezowym mojego życia poznałam kogoś, ale to był raczej towarzysz na imprezy, odkąd poznałam mojego, przestałam gdziekolwiek wychodzić, robiłam wszystko dla niego i nie miałam poczucia, że coś mi odebrano, niech mi ktoś poradzi jak ja mam z nim rozmawiać

Gość co ja teraz zrobie
nikt już się nie wypowie?

Gość co ja teraz zrobie
nie był;)

Gość Mario_L
Koleżanko, gdyby Cię naprawdę kochał nie było by dla niego znaczenia czy byłaś dziewicą czy nie. Masz prawo do przeszłości i miałaś wtedy prawo do decyzji żeby przeżyć pierwszy razu właśnie z tamtym chłopakiem. Jeżeli nie potrafił się z tym pogodzić to świadczy tylko o jego niedojrzałości. Poza tym nie rozumiem dlaczego wszyscy robią takie wielkie zamieszanie wokół dziewictwa. To jest część Ciebie,to że je masz jest równoważne z tym, że już nie. Niczym nadzwyczajnym jest to, że jesteś nią i niczym nadzwyczajnym, że już nie ;) w każdym z tych przypadków to zawsze będziesz TY.