Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kinia24_24

Actislimfa - jak działa?

Polecane posty

Skusiłam sie na ACTISLIMFA, kupilam na allegro. Zastanawialam sie jak te tabletki działaja, szukalam w necie, ale nic ciekawego nie znalazlam. Zaczelam lykac wczoraj, po 2 tabl na pol godz przed jedzeniem. Co zauwazam? hmmm... chyba zmniejszaja apetyt na jedzenie. Pisze chyba bo dopiero zaczelam swa obserwacje ;) Za kilka dni sie odezwe i napisze co dalej wynika z moich obserwacji :) Moze znajdzie sie ktos, kto chcialby podzielic sie z nami swoim doswaidczeniem z actislimfa :)

Dziś mija trzeci dzien - nie czulam wcale głodu i na wadze mam 2 kg mniej :) oczywiscie jesc-jem, troche trzeba (bo nie wiem jak bedzie po odstawieniu tabletek) Narazie jestem zadowolona :)

Widze, ze nikt sie nie dolacza... trudno to ja kontynuuje... dzis mija szosty dzień, waga stoi w miejscu, tabletki nadal lykam, glodu raczej nie czuje ale mam za to ochote na jedzenie (lakomstwo? przyzwyczajenie? - nie wiem ;)) pije ze smakiem zielona herbate i czekam na efekty :)

mija 10 dzień... efekty? niewiele sie zmienilo :( głodu nie czuje, jem mniej, wlasciwie tylko sniadanie i obiadokolacje bo zwyczajnie mi sie nie chce ale... nie chudne :( waga nie spada :( moja zmora sa słodycze, czasem cos tam skubne (choc nie powinnam, ale z drugiej strony... bez przesady) mam jeszcze troche tabletek to zjem je do konca ale radości raczej nie bedzie na koncu :(

Gość jhgsdffgafae
to pewnie przez te skubanie, 2 kilo wody polecialo keidy organizm zobaczyl ze ograniczylas troche jedzenie i nie musi trzymac tyle wody do trawienia jedzenia. No i po co ci byly te tabletki? przejdz teraz na porzdane, zdrowe odzywianie, idz na silownie lub zacznij cwiczyc w domu, gwarantuje ze schudniesz, jesli nie bedziesz oszukiwac i jesli nie jestes na nic chora.

wiem, ze masz racje ;) ale chcialam sprobowac :) w necie nie znalzlam opisu jak dziala actislimfa, postanowilam sie z wami podzielic swoim doswiadczeniem zeby rozwiac ewentualne watpliwosci ludzi, ktorzy zastanawiaja sie nad kupnem ;) coprawda nikt tu narazie nie zaglada, ale moze ktos kiedys bedzie szukal informacji na ten temat :)

Gość valkiria742
kinia czyli jednym slowem nie warto ich kupowac?:)

Gość valkiria742
hehehe kupić chyba miało być:)

noooo... jak widać na moim przykładzie - nie warto! na wtorek jestem umowiona do dietetyczki, zobaczymy czy na jej diecie cos zrzuce ;)

Gość Renia9078
Kinia przede wszystkim powinnas nie jesc slodyczy. zadne odchudzanie ci nie pomoze jak nie przestaniesz jesc slodyczy, tlustych dan i nie ograniczysz jedzenia wieczorem:( Niestety taka jest prawda. Sprobuj przez tydzien. natychmiast zauwazysz efekty i to cie i twoj organizm zmotywuje do dalszego odtsawiania slodyczy:)

Renia - świete slowa :) bylam u dietetyczki, dwa tyg stosuje sie do jej zalecen i juz mam 3 kg mniej, zamierzam zrzucic jeszcze ze 3-4kg i bede zadowolona NIE WIERZE juz w zadne inne cuda - zdrowa dieta i troche cwiczen to jest to! POLECAM :)

Gość SabkaI
Probowalam roznych diet, generalnie nie jest latwo. A to brak motywacji, a to brak efektów. Roznie. Dukan okazal sie dla mnie niedobry. Raczej zle sie po nim czulam i wogole. Sprobowalam prostej receptury, nie jem kolacji, pije zielona herbate, ograniczylam slodycze, i dostalam od kolezanki mojej amerykanskie tabletki wspomagajace odchudzanie Actislimfa. Moge smialo powiedziec ze udalo mi sie pozbyc 5 kilogramow w ciagu 2 tygodni , i to mnie zmotywowalo do daleszego odchudzania. Teraz warto:)

Gość paulinka605
A jaki kolor mają te tabletki? Proszę o odpowiedz

Sabka nie nabieraj ludzi dla własnego interesu! Zalozylam ten watek dla nich, zeby sie przekonali na moim doswiadczeniu :P Moim zdaniem nie warto ich kupować ( w Polsce). Obecnie stosuje tylko i wylacznie diete i efekt jest widoczny. Szkoda kasy na ten specyfik

Gość paulinka605
Dziękuje za odpowiedź ja kupiłam i moje sa jakby kremowe a nie białe :-(

Gość Ej tam
Dziewczyny zastanawiałam sie nad tymi tabletkami i jestem w rozterce kupić? nie kupić? Może te z USA maja inny skład.

Gość Ej tam
Kiedyś kupiłam w internecie dietę Cud taką 10 dniową, była niedroga i mozna było jeść to na co miało sie ochotę pod warunkiem że wybrało się produkty z danej grupy. Kiedy ją stosowałam po raz pierwszy schudłam 7 kg przez 10 dni, po 6 miesiącach zastsowałam ja po raz drugi tym razem udało mi sie zrzucić 3 kg. A w chwili obecnej waga stoi. Ale na wiosnę znowu ja zastosuję. Spróbujcie

Gość Kario
Actislimfa to ściema. Kupiłam to w sieci. To zwykły błonnik wieloowocowy przepakowany w inne pudełko, z naklejonymi nalepkami z nazwą Actislimfa. W USA nie ma takiego produktu, wystarczy poszukać w Google.com Zauważcie, że wszystkie opinie w sieci na ten temat są identyczne, a jest ich setki - http://www.google.pl/search?q=actislimfa+tabletki+przywioz%C5%82a+mi&rls=com.microsoft:pl&ie=UTF-8&oe=UTF-8&startIndex=&startPage=1&rlz=1I7PRFA_pl Ktoś sprytnie robi nas w balona. Ja zastaosowałam dietę białkową Dukana. Niezbyt restrykcyjnie do niej podeszłam, bo jadłam dodatkowo jogurty light, a one mają nieco węglowodanów, ale schudłam 23 kg! Faktem jest, że w ciągu 1.5 roku przybrałam 6, ale nadal jestem 17 na minusie, a owe 6 również planuję teraz zrzucić, ale już głównie poprzez ćwiczenia.

Gość adas953
Ja kupiłem ten produkt w sieci i jestem całkiem zadowolony z efektów. Wy nie schudliście to pewnie narzekacie :) ja też wprawdzie 'tylko' 3 kg schudłem, ale zawsze to coś. Nie wiem czy to dzięki actislimfa, które zazywałem czy dzięki większemu wysiłkowi i zwiększonej aktywności ale jestem zadowolony.

Gość lilantrop
Ja też zwątpiłam w siebie, ale znajoma poleciła actislimfa, tabletki z usa. Zamówiłam bez przekonania, że marnuję tylko pieniądze. Tabletki przyszły po tygodniu, po 2-miesięcznej kuracji zrzuciłam prawie 15 kg! To jest niesamowite, jak te tabletki mocno działają. Nie wiem co jest w ich składzie, ale są świetne! Polecam każdej zdesperowanej kobiecie!

Gość sesem
Bardzo dobry preparat! Przy odrobinie ruchu, diecie działa naprawdę rewelacyjnie!

Gość olechbarbara
Korzystałam z tego preparatu i całkiem nieźle na tym wyszłam. Zrzuciłam prawie 5 kg w ciągu 3 tygodni. Uważam to za mój mały sukces i z pewnością jeszcze zamówię te tabletki nie raz. Warte swojej ceny.

Gość onananaannan
a gdzie je można kupić?

Gość Edziulka7
Ja powiem tak.... jeszcze ich nie stosowalam..... ale z tego co sie naczytalam w internecie to te z USA a te z polski to dwie inne bajki !!!! Te z usa maja inny sklad ktory tutaj w polsce nie jest dopuszczony, a te ''Polskie'' to jedna wielka sciema.... wiec jak cos to proponuje te z USA zamowic....podobno naprawde dzialaja, bo tam jest jeden skladnik ktory naprawde z polaczeniami z tymi innymi skladnikami daje swietne rezultaty... Mam nadzieje ze wyjasnilam innym o co tutaj chodzi z tymi tabletkami :)

Gość gość
Ja chętnie bym kupiła Astislimfa ale nie ma gdzie, jeżeli ktoś wie gdzie albo chce odsprzedać to czekam na info na maila sztgaba@wp.pl

Gość gość
mam do sprzedania jedno opakowanie w cenie 50zł, chetnych zapraszam do kontaktu cosikowo@tlen.pl

Gość gość
Ale się usmialam ;) ludzie, też kiedyś dałam się na to nabrać i kasa w błoto!!!! Nie na czegoś takiego, to zwykły chrom z dodatkami że zmienioną etykietka!!!! Kupicie w aptece za 19zł.

Gość gość
nie ma takich tabletek!!!!!!! to oszustwo! mieszkam w stanach i niczego takiego nie ma, nie nabierajcie się złodziejom!!!!