Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotnick

Prawiczek szuka dziewicy = samotność

Polecane posty

Gość byt_z_neta
mam 25 lat i jestem w podobnej sytuacji jak autor,dziewica i prawiczek to piekna romantyczna sprawa ale nie wszyscy potrafia to zrozumiec,mysla tylko o udanym lub mniej udanym seksie jakby to byla najwazniejsza rzecz, przykro mi ze jestescie tacy ograniczeni.Mam nadzieje ze kiedys znajde moja ukochana dziewice lub ona mnie,nie mam zamiaru rozmyslac o "bylych" partnerach mojej ukochanej ani tym bardziej o tym w jakim stopniu jestem od nich lepszy/gorszy, lub miec swiadomosc ze ona tak mysli,to poprostu jest fair. natomiast cieszy mnie to ze sa jeszcze ludzie na tym swiecie ktorzy czekaja na prawdziwa milosc,dla mnie seks ma byc tylko po slubie i koniec! zostawiam gg na wszelki wypadek 1999745

Gość gość
Fajniejszy od tradycyjnego jest telefoniczny seksik. Ja uwielbiamsex telefon i namawiam dziewczyny aby bawily sie dildo - cos cudownego ... http://www.seksiknumer.pl/sex-telefon-julia.html Julciu pozdrawiam cie skarbie, jutro znowu bedziesz wibrator w tyleczek wkładala!

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? Jestem zdzirowatą i wyuzdaną suczką. Kochanie czekam na Twój telefon, zróbmy to razem. Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.bzykacz.pl/aldona/ Moja cipka czeka na twojego k***ska, chcę wraz z Tobą przeżyć rozkosz. Gwarantuję Ci, że w czasie rozmowy naprawdę się bawię i mam nadzieję, że Ty też będziesz to robił. Mam bardzo sprośne myśli, nie zdziw się, że potraktuję Cię ostro, podnieca mnie dominacja ale jak sobie zażyczysz będę grzeczną suczką.

heh .. gdy poznasz dziewczynę i się zakochasz nie będziesz miał wyjścia :) zrobisz dla niej wszystko będzie dla ciebie wszystkim. miłość to miłość - bez znaczenia będzie czy jest dziewicą czy nie .. nic nie wiesz o miłości i o związkach i co się czuje gdy się zakocha .0. To co się tobie teraz wydaje co dla ciebie ma znaczenie nie jest istotne jak się zakochasz. koniec kropka. na miłość nie ma wpływu czy ktoś kogoś miał czy nie. Dorośniesz zrozumiesz . Nie jesteś jedyny- każdy facet chciałby mieś dziewicę .. jeśli sam jest prawiczkiem bo jakto takto ktoś wcześniej się z nią kochał jej dotykał jakto takto można .. ja się nie zakocham w takiej ja wiem co czuje !. GUZIK WIESZ :) wiesz to co każdy z nas jak nie miał wcześniej dziewczyny :) czyli nic ...:) nie poruszaj takich tematów na forum bo i tak nic się nie dowiesz a to co ja napisałem i tak ty wiesz swoje co czujesz nieprawdaż ? :) nie ma sensu . Odwagi - podejdź powiedz że jest bardzo ładną dziewczyną czy jest możliwość spotkać się na kawę.. wcześniej zadbaj o siebie -sport aby nabrać pewności i do boju ! życie ucieka i wiedz że jest krótkie i trzeba je wykorzystać . Czas nie będzie na pewno na ciebie czekał.