Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość askakakala

Kryteria SELEKCI w klubach w krakowie

Polecane posty

Gość askakakala

hej. Moze mi ktoś z was powiedziec jakie sa dokładne kryteria selekcji w klubach/dyskotekach w krakowie? Chciałam dostać się zna impreze w coco - taka z czekolada itp i niestety nie wpuścili mnie i mojego chłopaka i nie powiedzieli dlaczego (przypuszczam ze przez białę adidasy mojego faceta ale pozatym był bardzo dobrze ubrany i miał czarna elegancka koszule :/) a faceta mojej kolezanki w tym samym czasie nie wpuścili ponieważ miał na sobie bluze typu polar taką z małym zamkiem rozsuwanym pod szyją - ale tez elegancka, dopasowana do ciała, czarna . Bardzo mnie to rozczarowało i wkurzyło bo nigdzie na ich stronie nie pisały wytyczne jak nalezy sie ubrac by kogoś wpuscili i za kazdym razem moga sie czepiać czegos innego. na zdjeciach z klubu sa takze osoby ubrane w normalne podkoszulki i buty typu lepsze trambki wiec ja tego nie rozumiem :/

Gość Paniczka.wka......
hahahahaha w polarze do klubu :D :D:D a ty co miałas? dzinsowa miniówka + białe leginsie? :classic_cool:

Gość selekcjoner kr
zobaczyli wasze nieskażone myślą ryła i podjęli taką, a nie inną decyzje :classic_cool:

Gość nie wiem czym sie
kieruja ale nigdy nie zdarzylo mi sie aby mnie nie wpuscili czy pytali o karte.

Gość askakakala
ja miałąm elegandzkie buty typu muszkieterki \z ultra długim czupkiem i rajstopki kabaretki ale nie jak dziwka tylko takie ładne ze srebnom nitkoł

Gość nie podam nic nic nic nic
boże dziewczę, do klubu coco w adidasach :o albo wiesniackim polarze? bój sie boga :o

Gość nie wiem czym sie
tyle że ja jetsem murzynką wiec wpuszczaja mnie bez gadania bo jak nie to bym zrobiła afere

Gość askakakala
to czemu w trampkach wpuszczaja a w adidasach nie? na zdjeciach z coco jest duzo facetów w podkoszulkach i w butach w stylu trampki :/ dla mnie jakiejs wielkiej różnicy między tym nie ma

Gość hahahahhaha
I JESZCZE MA PRETENSJE

Gość hahahahhaha
sory jak nie widzisz roznicy to nie mamy o czym gadac

Gość nie wiem czym sie
jest kolosalna roznica tez mam trampki ale adidasy tylko do biegania. zreszta ja podchodze i mowie dzien dobry a oni zapraszaja do srodka moze ty podchodzisz i pytasz czy mozesz wejsc ?

Gość askakakala
o nic nie pytałam, stałam z chlopakiem smialismy sie i gadali my a jak przyszła nasza kolej to ppopatrzylam na ochroniarza i tyle

Gość askakakala
no ale faceci na codzień chodza w adidasach, to u nich chyba nie jest az takie dziwne a mówimy tutaj o facecie. chyba nawet większość z nich chodzi w butach typu jakies adidasy

Buty stylu trampki :O Nie ma czegoś takiego, to po prostu trampki. Wpuszczają ich, bo taki ubiór to teraz popularny styl. Przestań robić z siebie wielce pokrzywdzoną i następnym razem ubierz faceta jakoś porządnie, siebie zresztą też. Adidasy :O

Gość hannananana
jakby moj facet ubral te pedalskie trampki to bym go po mordzie strzelila ;/ lepiej nie wchodzcie to tych klubo a przynajmiej wygladajcie jak ludzie a nie jak pajace

Gość askakakala
tylko ten ochroniarz dziwnie patrzyl uniosł brwi znaczonco i wtedy mój chlopak do niego 'co sie gapisz?" i zaczelismy przeć przed siebie ale nas wstrzymał :(

Gość Trampkii
Zależy jakie trampki, jak te kolorowe to fuj, ale ludzie je noszą i nic nie poradzisz, ale jak normalne, czarne to świetnie :)

Gość Nie ma to jak
W Adasiach do coco :classic_cool: No ale miał elegancją koszulę! A kolega elegancki polarek ! :D

Gość w tych trampkach najfajniejsze
jest wlasnie to ze sa kolorowe :D i przypomnaja czlowiekowi jego mlodosc :D w latach 90 trampki to byl hit mody :D

Gość Trampkii
Wiem o tym :D Ale co ja poradzę, jak mi się nie podobają :D

Gość sryrektorke.....
PO to jest selekcja, zeby słitasne dziuńki w białych kozakach [zakrawajace na kurwy] i ich faccei dresy w adidaskach.kreszowych dresach, polarkach, bluzach z kapturem nie byli wpuszczani do klubu :o Nie umeicie się ubrac to won :o A jeszcze jak twój dziun fikał do ochrony to tak czy tak byś miała pozamiatne, bo agresywne osobniki też nie mają prawa wstepu :D

Gość askakakala
nie fikał, tam to z tym "fikaniem" napisał ktos inny, podszyw :/ i z tym smianiem tez podszyw. Ja byłam ubrana normalnie - nie dziadowsko i nie jak jakas gwiazda - czarne jeansy na to płaszczyk - trenacz przewiązywany w pasie i z futerkiem przy kołnierzu. Dobra trudno - myslałam ze wygladamy normalnie ani nie zle (zadbałam o siebie i wygladałam dobrze) ani nie super - nie zamierzami specjalnie isc do fryzjera, kosmetyczki i ubierac 14 cm szpilek tylko po to zeby oni mnie wpuscili na kilku godiznna impreze.

Gość askakakala
nie fikał, tam to z tym "fikaniem" napisał ktos inny, podszyw :/ i z tym smianiem tez podszyw. Ja byłam ubrana normalnie - nie dziadowsko i nie jak jakas gwiazda - czarne jeansy na to płaszczyk - trenacz przewiązywany w pasie i z futerkiem przy kołnierzu. Dobra trudno - myslałam ze wygladamy normalnie ani nie zle (zadbałam o siebie i wygladałam dobrze) ani nie super - nie zamierzami specjalnie isc do fryzjera, kosmetyczki i ubierac 14 cm szpilek tylko po to zeby oni mnie wpuscili na kilku godiznna impreze.

Gość ale sie jaracie
a co to som trambki?:classic_cool:

Gość ale sie jaracie
juz chyba wiesz, czemu cie nie wpuscili, widocznie masz pustote wypisana na twarzy 🖐️

Gość takatamrozalia
a mojego mężczyzny raz nie wpuscili bo miał okulary

klub coco, siedząc w loży przychodzi ktoś i mówi że ktoś zapłacił 460zł za to miejsce i że mamy się wynieść! żenada płacąc za wejście bez rezerwacji miejsca mieliśmy wolną lożę i było fajnie jednak okazało się że jesteśmy bez znaczenia mimo kupienia wejściówki, przyszedł ochroniarz i się awanturował!