Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haha superr

ale kawał zrobilysmy xD supppeerrrr

Polecane posty

Gość haha superr

Moja koleżanka z klasy jest straaaasznie gruba, gdzieś ma z 80 kg, mamy zawsze z niej polewkę. W szkole jest taka jedna łazienka gdzie są dwie kabiny z uszkodzonymi zasówkami. I kiedyś z kumpelami stałyśmy przy zlewach i paliłyśmy, a weszła gruba i kabina gdzie był sprawny zamek była zajęta, więc poszła do tej z uszkodzonym. Z kumpelami szybko wpadłyśmy na super pomysł. Ja wzięłam swój telefon, weszłam do sąsiedniej kabiny, stanęłam na kiblu i porobiłam parę fot, a w tym samym czasie kumpela otworzyła drzwi i też zaczęła trzaskać foty. Gruba zgłupiała, nie miała dokąd uciec, bo i z góry i z przodu robiłyśmy zdjęcia. Hehehe, naciągała spodnie i uciekła. Na innych lekcjach już jej niebyło, zwiała do domu. Nastepnego dnia przyszła. Ze zdjęć wybrałysmy jedno takie naprawdę super, gdzie dokładnie widać wielki brzuch i gołe wielkie uda i trochę jej "kaśki", kumpela wydrukowała i grubej połozyłyśmy na biurku z dopiskiem "słonina", hehehe. xD Cała klasa widziała to zdjęcie. xD a gruba ryczała. Od paru dni niema jej w szkole

Gość nie podam nic nic nic nic
wiesz, że za to ci grozi prokurator? jestes głupia

Gość lmlhhh
wiem ze prowo ale zglosilem na policje odechce ci sie naruszania cudzej prywatnosci :D spodziewaj sie wizyty

Gość Paniczka.wka......
7,5/10 głownie za ciekawą narracje :classic_cool:🖐️

Gość haha superr
a zgłaszaj gdzie chcesz trollu xD jaką miała minę w tym kiblu to po prostu było super, na zdjęciu widać głupią minę ale ciekawsze oczywiście są jej wielki bebcon. Chłopacy widzieli fotę, pokazałyśmy im, ale mieli bekę xD

Gość haha superr
chcemy odbitki teraz zrboić i rozrzucić po całej szkole, ale będzie poleeewka, chyba ze szkoły się gruba wtedy wyniesie xD i dobrze

Gość Paniczka.wka......
chłopcy może i sie śmiali ale skad wiesz że pozniej nie walili gruchy pod tą fotę? :classic_cool: młodzieńców podniecają bardzo dziwne stworzenia i fetysze

Gość 123133231412442
toż to nawet nie jest śmieszne, marne prowo, z chęcią bym Ci dojebał i byłby to pierwszy raz kiedy uderzyłbym laske ot tak rekreacyjnie

Gość haha superr
jaaaa, ale przezywacie, jak mrówka okres. Normalnie też nienawidzicie grubasów, a tu nagle takie świętoszki

Gość sryrektorke.....
Módl się, żeby sobie nic nie zrobiła, bo wtedy dopiero bedziesz miała cieplutko-zostaniesz pociągnieta do odpowiedzialności o UMYŚLNE spowodowanie śmierci drugiej osoby Jak ty byś się czuła gówniaro jakby tobie ktos tak zrobił, odarł z prywatności, pokazał miejsca intymne, ponizył na forum społeczności albo obnazył twoje największe kompleksy bo a pewno ta dziewczyna ma kompleks na punkcie wygladu a ty jeszcze dolewasz oliwy do ognia - to ci nie ujdzie płazem :o

Gość haha superr
ja tam nie wstydzę się ani brzucha ani nóg, jestem szczupła. Ona gruba, mogła się odchudzać. Jakby mi ktoś takie foty porobił to chłopacy na pewno by się jarali, a z niej się śmiali, cóż, zasłużyła sobie, słonina. Wszyscy nienawidzą grubasów tak naprawdę. Są śmieszni i obleśni

Gość ty glupia gowniaro
ale bym ci morde strzaskała obszczymurze

Gość haha superr
a niby czemu?

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeetam...
Ale z ciebie nedzne szmacicho! Makabra!

Gość zacna zacna zacna
Mam dobra radę, idź teraz do niej i ja przeproś a w srode zrób to na forum klasy razem ze swoimi psiapsiólkami :o Dostaniesz mniejszy wyrok za przesladowane

Gość haha superr
Gruba by się bała cokolwiek zrobić, musiałaby policjantom zdjęcie pokazać xD tak naprawde mi tak każdy w duchu sobie myśli że fajna nauczka dla grubaski

Gość haha superr
ja ją przepraszac? chyba cię pogięło, hehehe, przepraszać ją, dobreeeee xD

Gość Meleńka 88
nie wierze ze na tym świecie zyja takie bezduszne osoby ... brak slow

Gość jjjahgafa
Pytam powaznie Was, gdzie to mozna zglosic? Wyslac link na Policje czy co... Co mozna zrobic? Nawet jezeli to prowo to co z tego, ta hmmmm osoba jest chora psychicznie. Jak ktos zapuka do jej drzwi to sie przestraszy.

Gość katarzynnkaa
Musiałaby to zgłosić prześladowana osoba, a nie jakaś postronna.

Gość zacna zacna zacna
Przestań bredzić dziecko!!! Nszczysz jej życie! Ona zawsze bedzie pamietała o tym incydencie Jak policja zapuka to się dowiesz!!!!!!! Co za świat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ile ty masz lat?

Gość haha superr
a zgłaszaj nawet do papieża xD

Gość jjjahgafa
:-( Wiecie co syn mojej kolezanki popelnil samobojstwo w wieku lat 15 ... W szkole byc przesladowany, bity, wysmiewany bo byl chudy i mial zeza ;-( Tego co przezyla moja kolezanka nie da sie opisac. Jak ja mysle o tego typu osobach - przesladowcach - to zycze im jak najgorzej.