Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniół z podciętymi skrzydłami

taki sobie topik:(

Polecane posty

Ja tylko na chwilę, bo nie jestem sama. Nekro dziękuję za życzenia👄👄:) Aniołku Tobie też dziękuje 👄👄:)...może masz pyralgine w domu ? to zbija temp, ale boli Cię cos wiecej???

Witaj Ewuś 👄 Nie nic mnie nie boli , było pogotowie pyralginę dostałam w zastrzyku i antybiotyk bo dokładnie nie wiedzą co mi jest koleżanka była i maja mi wykupić lekarstwa gdzieś jak dadza radę . Leżę teraz w łóżku okryta pod sama brodę w trzęsę się jak osika , co chwila przysypiam, ale mam swieta w lóżku :(

biedactwo:(...ale jak mogli dac antybiotyk bez zdiagnozowania ??? przytulam❤️

Aniołku życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia👄...moze za chwile jeszcze zajrzę.

ale spadła Ci teraz - boli Cie coś ? może umów sie z koleżanka żeby do Ciebie zaglądła, lub była pod telefonem

Drobny wieczór :) Bardzo mi przykro Aniołku że Masz takie Święta Mam nadzieje że choroba szybko ucieknie Wszystkiego dobrego Ewuś imieninowo :) Ja teraz na chwilke bo pracuje wiem że to dziwnie brzmi ale wole pracować a ktoś inny niech ma Wigilie z Rodziną a mnie szybciej czas zleci

Witaj Upsssss 👄 Ty dzisiaj pracujesz , nie dziwię się bo sama cos robiłabym nawet jakies pisanie na Komputerze . Ewa narazie mi spadła po zastrzyku koleżanka sama dzwoniła przed chwilą i ona się martwi . Jej mąż pojechał gdzies do apteki co jest otwarta nawet dzisiaj i ma mi przywieźć antybiotyk. Najgorsze że sama tenperatura mnie dzisiaj przed południem chwiciła naraz, miałam własnie się ubierać i iść do koleżanki. Pech to pech

Widocznie nie Miałaś wychodzić dzisiaj z domu napewno jutro Będziesz lepiej się czuć :) Musze uciekać będe za jakieś 2-3godzinki to pewnie Będziecie już Spały Dobranoc :)

Zdrowych, wesołych Świąt Wszystkim życzę 👄 Aniół- moje biedactwo, zdrowiej nam szybko 👄

Miłego dnia:-)🖐️)))) Anioł😘 Milaczek😘 Inni😘 http://www.youtube.com/watch?v=MnQ4_10Te-o&feature=related Aniołku---dużo zdrówka Ci życzę🌼 Szkoda, że akurat w święta to się stało ale....widzisz...były przy Tobie osoby chętne do pomocy:-):-):-) i to jest Ważne. Moja wczorajsza wigilia...hmmm...wcale nie wyglądała jak z telewizyjnych reklam. Najpierw nasłuchałam się marudzenia---chodziło o ten czas, który osoby mieszkające ze mną "nienawidzą". "Nienawidzą" ponieważ zawsze brakowało im w tych dniach "tego czegoś"....Tłumaczyłam, że to już przeszłość i może być inaczej.... Teraz widzę, że przysłowie--czas leczy rany--można miedzy bajki włożyć. Starali się mi tego dnia nie psuć swoimi humorami ale....widziałam, że coś jest nie tak. Dopiero późnym wieczorem atmosfera żalu zaczęła ustępować. Zrozumieli, że może być inaczej:-) z czego się bardzo cieszę---nawet bardziej niż z prezentów. Dla nich ten wieczór zakończył się bardzo dobrze i....już myślałam, że wszystko będzie ok. Niestety dla mnie źle się skończyło:-O Jego siostra wychodziła z łazienki akurat wtedy jak ja przechodziłam przez przedpokój i....niechcący uderzyła mnie drzwiami. Teraz....oko mam napuchnięte i podbite...wyglądam okropnie...wstyd gdziekolwiek pójść z taką twarzą:-O:-O:-O Zabiegi w stylu--przykładanie lodu do twarzy, przemywanie rumiankiem itp....nic mi nie pomogły. A Sylwester już niedługo:-( Szkoda, że nie zrobiła tego trzy miesiące wcześniej wtedy....na Halloween miałabym naturalną charakteryzację:-D Do potem🖐️

Witam światecznie🌻 Aniołku👄 jak sie czujesz - mam nadzieję, ze lepiej ?...mam nadzieje, że Cie nie uspiłam ostatnia kolędą;) Nekro 👄 . . . jestem pełna podziwu, że pokazałas jak powinny wygladać Swięta, a w takie "słodkości' jak na reklamach to nie jest tak do końca jak pokazują:). ..... a z tym okiem to miałaś wyjątkowego pecha:o ...podobno pomaga też płat surowej wołowiny...w ostatecznosci zrobisz jakis podkład, puder - zresztą został jeszcze tydzień do Sylwka i moze wszystko zejdzie:)...co najwyżej Ci złośliwi powiedzą , że Ci Blondyn przyłozył:)...ja miałam podobna sytuację jak M na śpiący uderzył mnie łokciem w okolicy oka i chodziłam do pracy...Boszeee, ale sie po kątach oszeptali, a ja sie głupia tłumaczyłam :D