Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jola K

Elblag nowy salon kosmetyczny INFINITY

Polecane posty

Gość Jola K

Elblag Nowy salon kosmetyczny INFINITY tam gdzie fryzjer Marco...Wlascicielka jest mloda sympatyczna zabiegi w normalnej cenie... robi duzo zabiegow twarz, rece, stopy... ,makijaz codzienny i slubny.. oraz rzesy... polecam...za polecenie dostaje sie kupon i mozna miec zabieg za darmo najlepiej przekonac sie samemu..

Gość Jerzy SSS-ki
Ja juz pisalem o tym salonie ... wlascicielka jest fajna i naprawde zna sie na swoim fachu ,mialem na twarzy syf i po paru wizytach mam wyleczone.. a jest ta wlascicielka mloda i nawet nawet niczego sobie ..

Gość Jerzy SSS-ki
jakos tak sie sklada ze zawsze jak tam jestem to widze wiecej facetow jako klientow ,juz pare razy sie zdarzylo ze po mnie przychodzil na zabieg tez facet... musze zapytac moze ma specjalizacje dla cery mezczyzn...

Gość Jerzy SSS-ki
bedac na zabiegu na twarz zapytalem pania Justyne czy specjalizuje sie w kosmetyce dla mezczyzn..ze smiechem odpowiedziala ze chetnie i pomysli o wiekszej ilosci promocji dla mezczyzn..i szkoda ze tak malo facetow dba o swoja cere ,, mam nadzieje ze to sie zmieni...INFINITY zaklad ktory jest nie tylko dla kobiet ale rowniez dla 100% facetow